[CG] NL50, 3bet spot IP, turn decision
Počet príspevkov: 24 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
[CG] NL50, 3bet spot IP, turn decision
je to moja prva NL50 session, s villainom nemame ziadnu history, ale mam nanho velku vzorku datamined hands
Ongame Network $50.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1527111
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG: $59.84
MP: $49.75
CO: $18.25
Hero (BTN): $58.19 image som mal celkom normalny, vlastne podobne staty ako on s vysokym btn stealom
SB: $47.00 24/20/8 CB65, tCB45, CR11 (9 turn) AfQ%36, WS25 (13k hands)
BB: $50.75
Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with T T
3 folds, Hero raises to $1.50, SB raises to $5, 1 fold, Hero calls $3.50
Flop: ($10.50) 2 9 5 (2 players)
SB bets $5.00, Hero calls $5
Turn: ($20.50) 9 (2 players)
SB checks, Hero bets $10.00, SB raises to $37, Hero folds
preflop a flop je myslim std, na turne ma tym c/r pushom celkom prekvapil, mal som 2,5:1 na call a vyprsal mi timebank kym som sa stihol nejako definitivne rozhodnut, takze vynuteny fold
aka je tu jeho range po takejto akcii ? s AhXx by som ocakaval skor druhy barrell, s tym, ze by mi uz nedaval ziadnu fold equity
Ongame Network $50.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1527111
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG: $59.84
MP: $49.75
CO: $18.25
Hero (BTN): $58.19 image som mal celkom normalny, vlastne podobne staty ako on s vysokym btn stealom
SB: $47.00 24/20/8 CB65, tCB45, CR11 (9 turn) AfQ%36, WS25 (13k hands)
BB: $50.75
Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with T T
3 folds, Hero raises to $1.50, SB raises to $5, 1 fold, Hero calls $3.50
Flop: ($10.50) 2 9 5 (2 players)
SB bets $5.00, Hero calls $5
Turn: ($20.50) 9 (2 players)
SB checks, Hero bets $10.00, SB raises to $37, Hero folds
preflop a flop je myslim std, na turne ma tym c/r pushom celkom prekvapil, mal som 2,5:1 na call a vyprsal mi timebank kym som sa stihol nejako definitivne rozhodnut, takze vynuteny fold
aka je tu jeho range po takejto akcii ? s AhXx by som ocakaval skor druhy barrell, s tym, ze by mi uz nedaval ziadnu fold equity
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Re: [CG] NL50, 3bet spot IP, turn decision
ten turn bet je for value?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
4b/stackoff pf ? btn vs SB typek je loose
- ferkan
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
@horsey
ako pure value bet by to bolo asi too thin (s trochou fantazie by ma mohol callnut so 77-88, AxQh napr.), skor capitalization of dead money
nechcel som checknut turn a davat mu free card pretoze cast jeho range ma celkom slusnu equity (napr. broadways s Jh, Qh alebo Kh)
ked som to betol tak som uz mal ten jeho push asi callovat
@ferkan
ano, 4b/stackoff pre bola tiez moznost, ale mal dost vysoky fold to 4bet a nemali sme zatial ziadnu vzjajomnu x-bet history tak som nepredpokladal, ze by 5-bet pushoval nejako viac wide, tak sa mi zdalo lepsie riesenie flatnut a hrat IP proti jeho sirokej 3bet range
ako pure value bet by to bolo asi too thin (s trochou fantazie by ma mohol callnut so 77-88, AxQh napr.), skor capitalization of dead money
nechcel som checknut turn a davat mu free card pretoze cast jeho range ma celkom slusnu equity (napr. broadways s Jh, Qh alebo Kh)
ked som to betol tak som uz mal ten jeho push asi callovat
@ferkan
ano, 4b/stackoff pre bola tiez moznost, ale mal dost vysoky fold to 4bet a nemali sme zatial ziadnu vzjajomnu x-bet history tak som nepredpokladal, ze by 5-bet pushoval nejako viac wide, tak sa mi zdalo lepsie riesenie flatnut a hrat IP proti jeho sirokej 3bet range
-
fold pre, nieste dostatocne deep a ak niesi ochotny sa stackut na takomto flope je lepsie to foldnut, pretoze neviem aky lepsi board okrem setov chces
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
tak preflop som mal dve moznosti a fold urcite nie je jedna z nich
-
sudden napísal:skor capitalization of dead money
To je celkom zaujimave s overpairom zbierat dead money... to by som tu skor robil s random trashom s tym, ze viem, ze mozem bez problemov foldnut na jeho dalsiu agresivitu a nie s rukou, ktora ma v danom momente velmi slusnu showdown value oproti jeho range. Betovat for value by bolo naozaj velmi thin, ako si napisal, jeho range obsahuje vela broadways s lepsou srdcovou kartou, ako je T . Mne sa tam pozdava na turne check s tym, ze bet for value to byt nemoze a on pravdepodobne aj tak foldne iba ruky, ktore ty bijes a maju mizernu equity.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Sprav si jeho 3betovaciu range zo SB vs TT ako si stojis. Potom ako si stojis na tomto flope a nakoniec mi teda povedz preco si neprotectoval tu handu na flope ked si fold nepokladal za moznost.
Takisto mi pride, ze tam mas dane zle staty a nie z 3b potov. Ak niekto cbetuje 65% flop v 3betpotoch tak to je lahka volba na flope nie?
Mne pre a flop ako std nepride a predstavu o jeho range by si mal mat vcelku dobru nie? S akym planom ides do toho callu by si mal napisat.
Takisto mi pride, ze tam mas dane zle staty a nie z 3b potov. Ak niekto cbetuje 65% flop v 3betpotoch tak to je lahka volba na flope nie?
Mne pre a flop ako std nepride a predstavu o jeho range by si mal mat vcelku dobru nie? S akym planom ides do toho callu by si mal napisat.
Naposledy upravil mino_o dňa 26 Nov 2011 14:56, celkovo upravené 1 krát.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
s planom nechcem foldnut..este nie..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
staty su ok, cbet v regular aj v 3bet potoch mal rovnaky
range som si robil a pocital som aj 4bet/stackoff variantu, ktora mi vysla slightly EV+ aj proti relativne tight 5bet range, preto som napisal, ze preflop som mal len dve moznosti, ved foldovat TT v takejto situacii proti high 3betu z blindov by bol uplny nezmysel, nie ?
predpokladal som, ze pri jeho vysokom cbete bude call a hranie postflop ziskovejsie (?) /ak to zahram dobre obv preto call pre, ktory sa mi stale zda v pohode, ta postflop play uz je o dost pochybnejsia ofc
na flope proti jeho range som bol na tom samozrejme dost dobre, neprotectoval som to preto, pretoze cast range, ktora sa so mnou na flope stackne ma dost crushuje a vacsina turn kariet pre mna bude ok, planoval som stackoff na vacsine turnov po jeho tcbete pripadne betnut t ak checkne a domyslene som to evidentne moc nemal a po t c/r som nevedel co mam robit
ked sa na to teraz pozeram a prepocital som si to, tak raise flop/stackoff by bolo asi dobre riesenie (EV+ urcite ano)
range som si robil a pocital som aj 4bet/stackoff variantu, ktora mi vysla slightly EV+ aj proti relativne tight 5bet range, preto som napisal, ze preflop som mal len dve moznosti, ved foldovat TT v takejto situacii proti high 3betu z blindov by bol uplny nezmysel, nie ?
predpokladal som, ze pri jeho vysokom cbete bude call a hranie postflop ziskovejsie (?) /ak to zahram dobre obv preto call pre, ktory sa mi stale zda v pohode, ta postflop play uz je o dost pochybnejsia ofc
na flope proti jeho range som bol na tom samozrejme dost dobre, neprotectoval som to preto, pretoze cast range, ktora sa so mnou na flope stackne ma dost crushuje a vacsina turn kariet pre mna bude ok, planoval som stackoff na vacsine turnov po jeho tcbete pripadne betnut t ak checkne a domyslene som to evidentne moc nemal a po t c/r som nevedel co mam robit
ked sa na to teraz pozeram a prepocital som si to, tak raise flop/stackoff by bolo asi dobre riesenie (EV+ urcite ano)
-
Počet príspevkov: 24 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.