expekt
SM poker
Mam problem pri registracii na freerol SM poker o 19 00 mi vypise:
"A problem has occurred while trynig to register for this tournament, please contact the customer support for more details "
Je tam nejaka podmienka registracie alebo preco mi to nejde?
"A problem has occurred while trynig to register for this tournament, please contact the customer support for more details "
Je tam nejaka podmienka registracie alebo preco mi to nejde?
-
Dano2903 - Príspevky: 122
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
500.000 dollars GIVEAWAY SNG
moze mi niekto vysvetlit, aky je rozdiel medzi tym turnajom za 50FPP a 150FPP, v obidvoch je 6 hracov a jeden postupuje na 500.000 dollars GIVEAWAY satelite???
- L_U_M_P
50FPP hand lottery
tento turnaj je uz na expekte zruseny? (50FPP hand lottery)
- L_U_M_P
500.000 dollars GIVEAWAY SNG
myslim si ze medzi 50FPP a 150FPP SNG neni zidny rozdiel, len tolko ze na 50FPP usetris 100FPP ;)
- zolis14
HESLO
Heslo bolo odoslane. Administracny system ho odosiela v 2 sekundovych intervaloch, takze niekomu pride teraz, niekomu neskor /o pol hodinu/. Takze ak je uz niekto regnuty na turnaj, prosim budte trpezlivi, heslo vam urcite pride.
Na niektore email schranky pride heslo neskor, vdaka tomu ze tie free email sluzby nie su uplne tip-top...
Ak by boli problemy, kontaktujte ma na icq. Prosim ale iba v pripade, ze ste presvedceni ze heslo sa vam nedostane, nakolko idem hrat kvaldu na 1,5 mil. dollar guaranteed. Tak nech nie som zbytocne v strese :)
Good Luck na SKCZ Poker Master
Na niektore email schranky pride heslo neskor, vdaka tomu ze tie free email sluzby nie su uplne tip-top...
Ak by boli problemy, kontaktujte ma na icq. Prosim ale iba v pripade, ze ste presvedceni ze heslo sa vam nedostane, nakolko idem hrat kvaldu na 1,5 mil. dollar guaranteed. Tak nech nie som zbytocne v strese :)
Good Luck na SKCZ Poker Master
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.