Holdem manager
Re: Holdem manager
prosimvas ked , je licencia na dva pocitace, znamena to ze si mozem od niekoho tu 1 licenciu(ked ju nevyuziuva) kupit a mozme ju puzivat na raz v jednom case?
- filohad
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
filohad napísal:prosimvas ked , je licencia na dva pocitace, znamena to ze si mozem od niekoho tu 1 licenciu(ked ju nevyuziuva) kupit a mozme ju puzivat na raz v jednom case?
jj
- zackmir
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Zas otravujem Mám tu ešte jednu otázočku, s ktorou by som potreboval pomôcť a to :
Neviete mi niekto povedať ako vyriešiť problém s tým že mám HUD rozhádzaný bár kde? Nejaké nadstavenie v Options or something like that. or Nemáte niekto nejakú tému+karty ktorá by bola optimálne nadstavená tak aby sa to zobrazovalo pod sebou, (resp. vedľa seba) ako vo pHase89(-ovom) videu? Niečo také ako tiltbuster.xxx themes, avšak for free .. Thanks a lot
Edit: Prečo keď dohrám Fifty50 mi prehraný turnaj , resp. 6-10 miesto zaráta samo, ale ak skončím 1-5 musím si údaje ( výhra + umiestnenie ) nahodiť sám, aby mi ho pripočítavalo ku grafu. ???
Neviete mi niekto povedať ako vyriešiť problém s tým že mám HUD rozhádzaný bár kde? Nejaké nadstavenie v Options or something like that. or Nemáte niekto nejakú tému+karty ktorá by bola optimálne nadstavená tak aby sa to zobrazovalo pod sebou, (resp. vedľa seba) ako vo pHase89(-ovom) videu? Niečo také ako tiltbuster.xxx themes, avšak for free .. Thanks a lot
Edit: Prečo keď dohrám Fifty50 mi prehraný turnaj , resp. 6-10 miesto zaráta samo, ale ak skončím 1-5 musím si údaje ( výhra + umiestnenie ) nahodiť sám, aby mi ho pripočítavalo ku grafu. ???
- cacs
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 13 krát/2 krát
V HEMe si nastav preferred seat, je to v HUD options->Seating prefereces. Ten isty seat si nastav aj v P****Stars (options->preferred seat). Tie stats si mozes normalne lavou mysou po stole poukladat potom tak ako sa ti to paci, potom v HEMe v Table manageri (ten otvoris v HEMe klikom na HUD Options->Relaunch HUD), klikni na File->Save positions a budes to tak mat uz potom ulozene stale.
Co sa tyka toho grafu, tak v ps kliente treba v "Options->Tournament summary options" zaskrtnut policko "Save my tournament summaries" a malo by ti to fungovat.
Co sa tyka toho grafu, tak v ps kliente treba v "Options->Tournament summary options" zaskrtnut policko "Save my tournament summaries" a malo by ti to fungovat.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Neviete mi prosim niekto povedat, preco sa mi HUD nezapina na vsetkych stoloch, na ktorych hram? niekedy sa zapne na 1 zo 4, niekedy na 3 zo 4, vzdy vsak aspon aspon na jednom ale nie na vsetkych .. resp. da sa nastavit, aby sa mi HUD spustil akonahle si prisadnem ku stolu? mam na mysli, akonahle zaujmem miesto a cakam na big blind.. pouzivam HM1, velmi by ste mi pomohli
EDIT: tak po 2 hodinach guglenia problemu som to nakoniec nasiel a grind s HM zacina ak by mal niekto podobny problem vid http://faq.holdemmanager.com/questions/ ... +Show+HUD+
EDIT: tak po 2 hodinach guglenia problemu som to nakoniec nasiel a grind s HM zacina ak by mal niekto podobny problem vid http://faq.holdemmanager.com/questions/ ... +Show+HUD+
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
Zdravim, od dnes mi prestal fungovat Holdem manager (pravdepodobne po aktualizacii softu P****Stars).. Pise iba v rohu waiting for hands ale staty neukaze (musel som celu session odohrat bez neho ).. ked si ho otvorim tak pise Ready aj import complete .. Neviete niekto how to fix it?
- Maarty
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Maarty napísal:Zdravim, od dnes mi prestal fungovat Holdem manager (pravdepodobne po aktualizacii softu P****Stars).. Pise iba v rohu waiting for hands ale staty neukaze (musel som celu session odohrat bez neho ).. ked si ho otvorim tak pise Ready aj import complete .. Neviete niekto how to fix it?
ak nie si advanced programator s vela volnym casom, tak pockaj kym spravia oficialny update holdem managera samotni jeho autori. Vzdy trva par dni, kym sa HUD prisposobi zmenam v herni.
Skor by som sa spytal inych P****Stars hracov, ale nie v tejto teme, ci sa to stalo aj im. Lebo ak nie, problem nebude suvisiet s P****Stars.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
ano ani mne nesiel dnes HM na PS, tu mas update
http://forums.holdemmanager.com/manager ... e-fix.html
http://forums.holdemmanager.com/manager ... e-fix.html
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
Zdravim
Ako mam na Pacific pokri nastavit preferred seat ? Lebo stale ked otvorim nejaky stol tak mam poprehadzovane staty hore dole. Co stym poradte prosim niekto.
Ako mam na Pacific pokri nastavit preferred seat ? Lebo stale ked otvorim nejaky stol tak mam poprehadzovane staty hore dole. Co stym poradte prosim niekto.
- pekolac
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Hud Options->Seating Preferences-> V rolovacom menu vyber pacific a skúšaj to nastavenie preferred seat, kým nenájdeš to svoje. Ale je to vlastne aj jedno, nastaviť môžeš hociktoré, lebo keď aj nastavíš blbo a zoradíš si staty hráčov podľa toho, budeš ich mať rovnako nastavené na všetkých stoloch a na stálo.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.