Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod filohad 07 Jan 2012 03:19

prosimvas ked , je licencia na dva pocitace, znamena to ze si mozem od niekoho tu 1 licenciu(ked ju nevyuziuva) kupit a mozme ju puzivat na raz v jednom case?
filohad

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod zackmir 07 Jan 2012 04:36

filohad napísal:prosimvas ked , je licencia na dva pocitace, znamena to ze si mozem od niekoho tu 1 licenciu(ked ju nevyuziuva) kupit a mozme ju puzivat na raz v jednom case?

jj ;)
zackmir

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod cacs 07 Jan 2012 17:48

Zas otravujem :fish: Mám tu ešte jednu otázočku, s ktorou by som potreboval pomôcť a to :

Obrázok

Neviete mi niekto povedať ako vyriešiť problém s tým že mám HUD rozhádzaný bár kde? Nejaké nadstavenie v Options or something like that. or Nemáte niekto nejakú tému+karty ktorá by bola optimálne nadstavená tak aby sa to zobrazovalo pod sebou, (resp. vedľa seba) ako vo pHase89(-ovom) videu? Niečo také ako tiltbuster.xxx themes, avšak for free .. Thanks a lot :fish:

Edit: Prečo keď dohrám Fifty50 mi prehraný turnaj , resp. 6-10 miesto zaráta samo, ale ak skončím 1-5 musím si údaje ( výhra + umiestnenie ) nahodiť sám, aby mi ho pripočítavalo ku grafu. ??? :o
cacs

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 13 krát/2 krát

Odoslaťod A_Rimmer 07 Jan 2012 18:46

V HEMe si nastav preferred seat, je to v HUD options->Seating prefereces. Ten isty seat si nastav aj v P****Stars (options->preferred seat). Tie stats si mozes normalne lavou mysou po stole poukladat potom tak ako sa ti to paci, potom v HEMe v Table manageri (ten otvoris v HEMe klikom na HUD Options->Relaunch HUD), klikni na File->Save positions a budes to tak mat uz potom ulozene stale.

Co sa tyka toho grafu, tak v ps kliente treba v "Options->Tournament summary options" zaskrtnut policko "Save my tournament summaries" a malo by ti to fungovat.

Za tento príspevok od A_Rimmer poďakovali :
cacs
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod ondoko 08 Jan 2012 14:03

Neviete mi prosim niekto povedat, preco sa mi HUD nezapina na vsetkych stoloch, na ktorych hram? niekedy sa zapne na 1 zo 4, niekedy na 3 zo 4, vzdy vsak aspon aspon na jednom ale nie na vsetkych :x .. resp. da sa nastavit, aby sa mi HUD spustil akonahle si prisadnem ku stolu? mam na mysli, akonahle zaujmem miesto a cakam na big blind.. pouzivam HM1, velmi by ste mi pomohli :)

EDIT: tak po 2 hodinach guglenia problemu som to nakoniec nasiel a grind s HM zacina :) ak by mal niekto podobny problem vid http://faq.holdemmanager.com/questions/ ... +Show+HUD+
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod Maarty 09 Jan 2012 18:43

Zdravim, od dnes mi prestal fungovat Holdem manager (pravdepodobne po aktualizacii softu P****Stars).. Pise iba v rohu waiting for hands ale staty neukaze (musel som celu session odohrat bez neho :fish: ).. ked si ho otvorim tak pise Ready aj import complete .. Neviete niekto how to fix it? :)
Maarty

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod haman 09 Jan 2012 18:53

Maarty napísal:Zdravim, od dnes mi prestal fungovat Holdem manager (pravdepodobne po aktualizacii softu P****Stars).. Pise iba v rohu waiting for hands ale staty neukaze (musel som celu session odohrat bez neho :fish: ).. ked si ho otvorim tak pise Ready aj import complete .. Neviete niekto how to fix it? :)

ak nie si advanced programator s vela volnym casom, tak pockaj kym spravia oficialny update holdem managera samotni jeho autori. Vzdy trva par dni, kym sa HUD prisposobi zmenam v herni.
Skor by som sa spytal inych P****Stars hracov, ale nie v tejto teme, ci sa to stalo aj im. Lebo ak nie, problem nebude suvisiet s P****Stars.

Za tento príspevok od haman poďakovali :
cacs
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod kubo251 09 Jan 2012 19:24

ano ani mne nesiel dnes HM na PS, tu mas update
http://forums.holdemmanager.com/manager ... e-fix.html
kubo251

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/28 krát

Odoslaťod pekolac 10 Jan 2012 19:29

Zdravim
Ako mam na Pacific pokri nastavit preferred seat ? Lebo stale ked otvorim nejaky stol tak mam poprehadzovane staty hore dole. Co stym poradte prosim niekto.
pekolac

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod Stanley VII 10 Jan 2012 19:48

Hud Options->Seating Preferences-> V rolovacom menu vyber pacific a skúšaj to nastavenie preferred seat, kým nenájdeš to svoje. Ale je to vlastne aj jedno, nastaviť môžeš hociktoré, lebo keď aj nastavíš blbo a zoradíš si staty hráčov podľa toho, budeš ich mať rovnako nastavené na všetkých stoloch a na stálo.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!