Holdem manager
Re: Holdem manager
nevie mi niekto poradiť ako rozbehnem tilt breaker na HM2?? lebo som asi retardovaný a na HM stránke píšu "ak nemáte HM stiahnite si inštaláciu s tilt breakerom tu a ak už mate nainštalovaný HM tak si tilt breker pustite/stiahnite cez HM" teda niečo v tomto zmysle. Lenže keď pustím HM2 neviem tam nič také nájsť a keď idem do záložky HM apps a tam tilt breaker nieje
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal:nevie mi niekto poradiť ako rozbehnem tilt breaker na HM2?? lebo som asi retardovaný a na HM stránke píšu "ak nemáte HM stiahnite si inštaláciu s tilt breakerom tu a ak už mate nainštalovaný HM tak si tilt breker pustite/stiahnite cez HM" teda niečo v tomto zmysle. Lenže keď pustím HM2 neviem tam nič také nájsť a keď idem do záložky HM apps a tam tilt breaker nieje
v HM1 v Options\Sidebar Settings si mozem zapnut ake APPS mam vlavo vidiet a ake nie. Defaultne nie su vsetky zapnute. pozri tam.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Stanley VII napísal:Hud Options->Seating Preferences-> V rolovacom menu vyber pacific a skúšaj to nastavenie preferred seat, kým nenájdeš to svoje. Ale je to vlastne aj jedno, nastaviť môžeš hociktoré, lebo keď aj nastavíš blbo a zoradíš si staty hráčov podľa toho, budeš ich mať rovnako nastavené na všetkých stoloch a na stálo.
Ao ja si to nastavim a ulozim. Ale zapnem to nabuduce a je to poprehadzovane. Aj ked si menim miesta na stole tak staty sa neposuvaju. Nechapem to nikdy som nikde nemal taky problem
- pekolac
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Komedia napísal:nevie mi niekto poradiť ako rozbehnem tilt breaker na HM2?? lebo som asi retardovaný a na HM stránke píšu "ak nemáte HM stiahnite si inštaláciu s tilt breakerom tu a ak už mate nainštalovaný HM tak si tilt breker pustite/stiahnite cez HM" teda niečo v tomto zmysle. Lenže keď pustím HM2 neviem tam nič také nájsť a keď idem do záložky HM apps a tam tilt breaker nieje
Klikneš si na Add Widged -- Máš vybrané ALL a napravo tretie z vrchu je Tilt breaker
- cacs
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 13 krát/2 krát
pekolac napísal:Ao ja si to nastavim a ulozim. Ale zapnem to nabuduce a je to poprehadzovane. Aj ked si menim miesta na stole tak staty sa neposuvaju. Nechapem to nikdy som nikde nemal taky problem
A máš to nastavené pri správnom počte miest pri stole? Ja hrám 6-max, vedľa počtu miest pri stole 6 mám zadané číslo 6, kde obvykle sedím na Pacificu (vľavo dole) a nemám problém, všetko šlape ako hodinky. Nastavil som raz a ide to...
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
A máš to nastavené pri správnom počte miest pri stole? Ja hrám 6-max, vedľa počtu miest pri stole 6 mám zadané číslo 6, kde obvykle sedím na Pacificu (vľavo dole) a nemám problém, všetko šlape ako hodinky. Nastavil som raz a ide to...
Tak ked si sadnem ku stolu tak su staty nastavene pri kazdom hracovi ale ked si chcem sadnut na vsetkych stoloch v lavo dole tak staty sa neposunu a ostanu na tom istom mieste kde boli cize su pri inom hracovi ine staty. Tebe to ide normalne ked si zmenis miesto tak aj staty sa ti popresuvaju ?
- pekolac
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Ja mám nastavené na 888pokri obľúbenú stoličku automaticky, takže mi stôl otáča hneď. Hud som myslím nastavil len prvýkrát a odvtedy mi to ide všetko ako má. Ak si zmeníš pozíciu pri stole neskôr na inú, tak samozrejme treba buď v HM prepísať to miesto, kde sedíš, alebo poprehadzovať zase manuálne štatistiky, ale potom by to už malo zase šlapať automaticky na to nové miesto.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Zdravim Pani. Prosim Vas nepomohli by ste mi niekto s nastavenim HM2?
problem c. 1 : mam staty pridelene pri inych hracoch, ale nechapem to v herni mam nastavene preferovane miesto, tak isto aj v HUD nastaveniach mam zvolenu hernu aj preferovane miesto. ????
problem c. 2 : ked to spustim ukazuje mi staty, ale zastavi sa to na pocte ruk 3. To vobec netusim kde sa nastavauje.
Hram sice len NL2ku ale ked uz som si to zaplatil, chcem to vyuzivat.
Nehelpol by niekto prosim?
Ide o to ze neovladam ENG jazyk, vtedy by hadam problem nebol.
Nepostnete niekto foto ako to ma byt nastavene (foto vasho nastavenie), alebo po pripade nenasiel by sa niekto kto by mi to nastavil cez Team Viewer 7?
problem c. 1 : mam staty pridelene pri inych hracoch, ale nechapem to v herni mam nastavene preferovane miesto, tak isto aj v HUD nastaveniach mam zvolenu hernu aj preferovane miesto. ????
problem c. 2 : ked to spustim ukazuje mi staty, ale zastavi sa to na pocte ruk 3. To vobec netusim kde sa nastavauje.
Hram sice len NL2ku ale ked uz som si to zaplatil, chcem to vyuzivat.
Nehelpol by niekto prosim?
Ide o to ze neovladam ENG jazyk, vtedy by hadam problem nebol.
Nepostnete niekto foto ako to ma byt nastavene (foto vasho nastavenie), alebo po pripade nenasiel by sa niekto kto by mi to nastavil cez Team Viewer 7?
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
kde hravas? hernu treba mat nastavenu v eng vacsinou (P****Stars napriklad).
s tym miestom sa pohraj, ratas dobre na ktorom sedis? na stranke HM (resp. v HEM2 priamo v softe aj) najdes ktore miesto je pod akym cislom. v pripade ze ti to aj tak dava staty inde, tak si ich presun na jednom stole, zostanu ti potom tak (kym nehras pri konkretnom stole ziadnu ruku, tak staty zvyknu byt poprehadzovane, az ked ti rozda prvy big blind, tak su spravne). Ak by ti lietali, skus zapnut lock the layout v HUD options>config properties. Ked si ich ale nastavis pri jednom stole, mali by ti zostat tak pri vsetkych (hlavne neprehadzuj staty na vsetkych naraz ked este nemas ani odohranu ruku na konkretnom stole) - nastav si ked otvoris prvy stol na stole v HUDE pod settings (tam ako mas vyhercov poslednych dvoch ruk) use for all tables.
Pouzivas najnovsiu verziu HM2? mne sa asi 2 mesiace dozadu stalo ze mi neupdatovalo niektorych hracov, update to vyriesil (dovtedy som siel na HM1)..Este mi napada...mas zapnuty HUD aj import pri starte HM? v HM2 je to oddelene, ale defaultne by mali byt obe zapnute.
s tym miestom sa pohraj, ratas dobre na ktorom sedis? na stranke HM (resp. v HEM2 priamo v softe aj) najdes ktore miesto je pod akym cislom. v pripade ze ti to aj tak dava staty inde, tak si ich presun na jednom stole, zostanu ti potom tak (kym nehras pri konkretnom stole ziadnu ruku, tak staty zvyknu byt poprehadzovane, az ked ti rozda prvy big blind, tak su spravne). Ak by ti lietali, skus zapnut lock the layout v HUD options>config properties. Ked si ich ale nastavis pri jednom stole, mali by ti zostat tak pri vsetkych (hlavne neprehadzuj staty na vsetkych naraz ked este nemas ani odohranu ruku na konkretnom stole) - nastav si ked otvoris prvy stol na stole v HUDE pod settings (tam ako mas vyhercov poslednych dvoch ruk) use for all tables.
Pouzivas najnovsiu verziu HM2? mne sa asi 2 mesiace dozadu stalo ze mi neupdatovalo niektorych hracov, update to vyriesil (dovtedy som siel na HM1)..Este mi napada...mas zapnuty HUD aj import pri starte HM? v HM2 je to oddelene, ale defaultne by mali byt obe zapnute.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Hravam na PS a samozrejme mam to v ENG.
Teraz som to zapol a mam nastavene mieto c.2, aj ked sedim na 3-ke a daval som to save, neviem preco sa to pri otvoreni dava na 2ku. Nechapem to, sedima v pravo dole, hram 6 max na PS, co je podla HM 3ka, mam ju aj nastavenu a stale to nie je dobre
Skusal som to teda aj poprehadzovat, potom som to zamkol aby sa s tym nedalo hybat a aj tak
Dal som aj to use for all tables ked uz som to mal prehadzane spravne, nepomohlo .
Jasne najnovsiu, vcera abo predvcerom som to stahoval, tam by nemal byt problem.
HUD aj import mam zapnuty, ale hned ako sa zobrazia staty ukazuje mi to 2 a 3 ruky a tam to konci.
V mulosti som mal HM1 aj stym som bojoval, nakonieco to islo ako malo, ale s tymto sa mi zda ze si sam nepomozem
Dakujem za pomoc, aj ked som nic nevyriesil
Teraz som to zapol a mam nastavene mieto c.2, aj ked sedim na 3-ke a daval som to save, neviem preco sa to pri otvoreni dava na 2ku. Nechapem to, sedima v pravo dole, hram 6 max na PS, co je podla HM 3ka, mam ju aj nastavenu a stale to nie je dobre
Skusal som to teda aj poprehadzovat, potom som to zamkol aby sa s tym nedalo hybat a aj tak
Dal som aj to use for all tables ked uz som to mal prehadzane spravne, nepomohlo .
Jasne najnovsiu, vcera abo predvcerom som to stahoval, tam by nemal byt problem.
HUD aj import mam zapnuty, ale hned ako sa zobrazia staty ukazuje mi to 2 a 3 ruky a tam to konci.
V mulosti som mal HM1 aj stym som bojoval, nakonieco to islo ako malo, ale s tymto sa mi zda ze si sam nepomozem
Dakujem za pomoc, aj ked som nic nevyriesil
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.