Palov pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Palov pokrovy blog

Odoslaťod tucniak 17 Jan 2012 01:20

nice, 22 si 4betoval s umyslom callovat alebo foldovat?
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod ramzey 17 Jan 2012 01:39

Pokracuj, pis, je to zaujimave!
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod palo1973 17 Jan 2012 09:00

tucniak napísal:nice, 22 si 4betoval s umyslom callovat alebo foldovat?

zrejme by som isiel 6 bet push ;)

mortylen,pouzivaju to bratia cesi,celkom sa mi ta hlaska paci :D
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod DevilMayCry 17 Jan 2012 12:59

palo daj uz dalsiu cast reportu, to tu refreshujem kazdu hodinu jak taky zavislak :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod palo1973 17 Jan 2012 13:16

DevilMayCry napísal:palo daj uz dalsiu cast reportu, to tu refreshujem kazdu hodinu jak taky zavislak :D

haha,dik,dohram session na stars,zatial dva fkn druhe miesta,okrem ineho v skill turnaji 25 HT ;)
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod hegides 17 Jan 2012 13:31

.grats k tomu HT, a fakt super citanie zatial :good:
Spoiler:
27-FE2-WritePictureBook.gif
27-FE2-WritePictureBook.gif (38.19 ) Zobrazená 3087 krát
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod palo1973 17 Jan 2012 15:36

Do dna 3 som postupil tusim 85/182 a platenych bol 160 miest.Stol bol pomerne lahky,boli tam 2-3 dobri hraci,hlavne mexicky P****Stars pro,ktory vyzeral ako Alberto Tomba to hral zdravo agresivne.

Celkovo vsak bola atmosfera uvolnena,hraci veseli,dost sa spolu bavili,co mi nie prilis vyhovovalo.Mal som pocit ako keby sme hrali nejaku friendly home game 1c/2c..Ovela radsej mam ked niekto zazera ako pan Anderson alebo ked pri stole panuje iste napätie.Vtedy sa dokazem ovela lepsie koncentrovat a hrat A-game.

A ani nejake monster stacky tam neboli,takze ITM nemal byt problem.

Napriek tomu som v prvom levely stratil polku stacku so spanielskym amaterom,raz som ho blaf 3betol preflop,druhy raz som ho 3betol for value s AK,on call.Flop ide TTQ a on ma komitujuce check/raisuje,ja skladam a ukazuje 99.Az neskor povedal,ze sa vola Jesus...cize som bol bez sance... ;)

Ostavalo mi asi 15 bb a tie som raz poslal este pred ITM do boja s AK,all fold.

Nakoniec bublina pomerne rychlo praskla,ja som sa siel cez pauzu prejst a pokusil sa nanovo namotivovat a skoncentrovat.To sa mi ciastocne podarilo,ale dealeri mi ako aj po cely turnaj nepriali.Dostaval som same trash handy,a ked som dostal nieco hratelne vacsinou uz bola nejaka akcia predomnou.

Napriek tomu som sa stale drzal s resteal stackom.Potom som bol v asi 3och handach po sebe v raise ci 3bet pushi a dostal som KQs na MP.Vedel som,ze by mi moj raise uz nepresiel(medzitym prisli dvaja mladi agresivni hraci s cca 300k stackmi-jeden z nich hned polku odovzdal Jesusovi AK vs KT..),stack na 4 bet push som nemal a na call 3bet pushu to bolo vela,tak som to preflop weak zlozil.Obv sa hralo az do turnu,flop FD,turn second nuts... :bad: :wall:

Nakoniec som tam poslal z CO asi 13 BB s KJs,mlady na buttone call,vravim mu:" hope u have TT" a on otaca TT...flop dve esa,ale ziadny draw pre mna a po blank turne a riveri si idem pomerne sklamany po 20k....

Co sa ostatnych eventov tyka,chcel som si zahrat 1.000 $ survivor turnaj,je to nieco na sposob kvaldy,cena je 10k,cize ak to hra napr.80 ludi je tam 8 miest platenych po 10k,ten som vsak nestihol.

Ostatne rozumne eventy boli dvojdnove a zacinali o 12 00 naobed,nato aby som ich hral bolo pocasie prilis dobre.

Zahral som si teda dva 300 $ turba,5k stack a 15 min levely,hralo to okolo 150 ludi,cize solidny prizepool.

V prvom som zahral jedinu handu,AK vs 77...,v druhom si typek limpol 99,ja raise so 77,na flope 789 s FD sme v alline,ostalo mi 10 BB,tie som pushol so 66 do AK,zdablil som sa ale dalsiu handu som 3 bet shovol zasa 66 a typek na BB nasiel KK...aspon to dlho netrvalo.

Okrem toho som si zahral asi 5 sngs za 120 $.Jedno som vyhral,raz som bol druhy,co este bolo osladene 100 $ last longermi,v tom co som vyhral sme v tom boli dokonca 7mi.

Najviac mi vsak chutili Tomasove 100vky,zaplatil mi polku ipadu ,a mohol aj viac keby nechutne nesuckol s 88 vs moje 99 preflop allin.Bohuzial prenho,to bolo jedine co na Bahamach vytocil....... :(

Posledny den isli baby balit,a ja som mal este cas a vo vacku 500 $ tak som si sadol na 2/5,stol bol hratelny,1-2 dobri hraci,ostatok nic moc.Mna to moc nebavilo,nic mi nechodilo,cize som len foldoval,pohyboval som sa medzi 400-600 stackom.

Potom prisla hviezdna 10 minutovka.Uz dost znudeny vidim na SB esa.UTG raise 20,UTG+1 call,ja mam 330 behind,davam 80,UTG fold,UTG+1 push s JJ,mam 700 stack.

Hned nato vyhravam asi 400 pot,ked hram moj OESD pasivne,lebo pan betuje malo,nanestastie mi na moj raise na river sklada..

Mam 900 stack,a zasa esa(kua nemohli chodit v ME?),akcia zaujimava,UTG 20,UTG+1 40,ja som UTG+2 a rasiujem na 105,mam read ze minraise od supera znamena silnu ruku a dufam,ze to este raz pretoci.All fold,on prekvapivo len call.

Flop ide 358,ja cbet 130,on all in(mal 2k stack),ja snap call.Pyta sa ma ci mam esa,ja ze ano,on znechutene otaca KK......double up. :Yahoo!:

Naozaj skoda,ze som nemal viac stastia na karty v turnaji,o to viac si vsak cenim svoje umiestnenie. :poklona:

Co sa tyka celkovej urovne bol to slusne obsadeny turnaj,avsak naslo sa tam aj dost amaterskych hracov,a aj s tymi profikmi sa nakoniec hrat dalo.

Ja som bol disciplinovany a moc som to s alkoholom neprehanal,taky pan Oliver(druhy v ME vlani-IamDaNuts) tam kazdu noc behal spity ako doga s flasou vodky/henessy,neviem si predstavit ako potom moze hrat svoju A-game,a podobnych typkov hlavne z tej mladsej generacie tam bolo viac.Ale to nie je moja starost. :trikoza3:

Celkom ma potesil aj pan Ramdin,ked ma na druhy den stretol,poprial mi good luck a povedal wp yestreday.

Nakoniec som predal nieco cez 50 % akcie a som rad,ze som nesklamal doveru.

Julian Herold,znamy nemecky pro,ktory ma stakoval na Poker EM ma po nich pochvalil(hrali sme spolu na stole nejaky cas) a povedal,ze kupi vzdy celu akciu odo mna tentokrat nekupil nic,s tym ze sa jedna o velmi silne obsadeny turnaj.

Napriek tomu bol jeden z prvych gratulantov a kupil odo mna celu akciu na nadchadzajuci 770 eurovy event v Montesine.

Za tento príspevok od palo1973 poďakovali - 8:
APminer, DevilMayCry, hegides, Komedia, Miham, ramzey, Schmeichel23, sudden
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 17 Jan 2012 16:11

registracia.jpg
registracia.jpg (132.87 ) Zobrazená 3048 krát
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod sudden 17 Jan 2012 19:04

cely report fakt velka parada :good: :good:

k tomu KQs, nemyslis spatne, ze by to bola dobra handa na raise(/stackoff) 20bb deep ? alebo je lepsie si nechat reshove stack ? nie som si tym vobec isty, ale na prvy pohlad sa mi tu zda stackoff preflop s 20bb celkom v pohode

btw ked si hral minuly rok WSOP ME, tento rok PCA tak buduci rok mi to u teba vychadza na Aussie milions logicky :D
Obrázok používateľa
sudden

Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod palo1973 17 Jan 2012 19:57

no nie som si isty s tym KQ,ako ja otvaram na 2.1 BB,cize este by som mal v pohode resteal stack,ale bol som prilis akcny a poslali by mi to tam lighter ako obvykle,napriek tomu KQs asi nestaci

-som Danke povedal,ze na rok australia,jediny problem je,ze tam sa asi neoplati ist na menej ako 3 tyzdne
Obrázok používateľa
palo1973

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!