Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod foraid 16 Jan 2012 11:30

ano chodi to v pondelok, vacsinou to prichadza doobedu, ale napr. minuly tyzden pripisali vyhru az vecer, ale dnes to urcite pride
foraid

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/17 krát

Odoslaťod popoBA 16 Jan 2012 14:21

Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Rocky 17 Jan 2012 15:25

Mam problem s P****Stars respektive s firewalom . Pouzivam eset smart security 5 kupeny a vzdy ked si zapnem P****Stars a regnem sa tak mi firewall zobrazi hlasenie "zdetekovane zneuzitie skryteho kanala v ICMP parkete" a vyhodi mi tam este nejaku IP adresu pre mna neznamu, neviem ci sa mam niecoho obavat alebo je to len bezna chyba , pisem to sem preto lebo mi to robi len pri PS klientovi , stretol sa s tym uz niekto ?
Obrázok používateľa
Rocky

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 23 krát/17 krát

Odoslaťod ondoko 17 Jan 2012 16:01

Rocky napísal:Mam problem s P****Stars respektive s firewalom . Pouzivam eset smart security 5 kupeny a vzdy ked si zapnem P****Stars a regnem sa tak mi firewall zobrazi hlasenie "zdetekovane zneuzitie skryteho kanala v ICMP parkete" a vyhodi mi tam este nejaku IP adresu pre mna neznamu, neviem ci sa mam niecoho obavat alebo je to len bezna chyba , pisem to sem preto lebo mi to robi len pri PS klientovi , stretol sa s tym uz niekto ?

the same problem...
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod popoBA 18 Jan 2012 16:36

uz asi 3 dni je vonku sprava ze ps bude spustat rush poker.mate info ze je to hoax alebo preco tu o tom este nic neni?? :shock:
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod jonatanko 18 Jan 2012 17:09

ano ma spustat bude sa to volat blitz poker a tusim to este ani nebetatestuju cize tak marec april......
jonatanko

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Odoslaťod zralooq 18 Jan 2012 19:31

Zdravim. Je tu niekto kto by ucet vo vub? poslem mu cez internet banking 8eur a on za to posle 8 dolarov na PS. seriozne... moj nick na PS: zralooq
zralooq

Založený: Jan 2012
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod Ote11 19 Jan 2012 12:39

zralooq napísal:Zdravim. Je tu niekto kto by ucet vo vub? poslem mu cez internet banking 8eur a on za to posle 8 dolarov na PS. seriozne... moj nick na PS: zralooq

Vlož si cez TrustPay.
Obrázok používateľa
Ote11

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod zralooq 19 Jan 2012 12:49

super napad :) dakujem za odpoved. Nevedel som, ze aj taka moznost je. Idem na to :P
zralooq

Odoslaťod zralooq 19 Jan 2012 14:31

Trosku som to po.... :( vytvoril som si ucet v Trust pay ale poslal som si nan 8 eur ...lenze ked chcem vlozit peniaze na PS tak ma to hodi na trust pay a tam hned na ucet vo vub...ze odtialto mam zaplatit. Problem je v tom, ze vo vub uz nemam nic, ved tych 8 eur mam na ucte v trust pay. Mozme mi s tym niekto pomoct?:D Daju sa nejako z trust pay vlozit priamo na PS? alebo aspon z trust pay naspat do vub?

Za tento príspevok od zralooq poďakovali :
haman
zralooq

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!