Poker Stars
Re: Poker Stars
ano chodi to v pondelok, vacsinou to prichadza doobedu, ale napr. minuly tyzden pripisali vyhru az vecer, ale dnes to urcite pride
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
Mam problem s P****Stars respektive s firewalom . Pouzivam eset smart security 5 kupeny a vzdy ked si zapnem P****Stars a regnem sa tak mi firewall zobrazi hlasenie "zdetekovane zneuzitie skryteho kanala v ICMP parkete" a vyhodi mi tam este nejaku IP adresu pre mna neznamu, neviem ci sa mam niecoho obavat alebo je to len bezna chyba , pisem to sem preto lebo mi to robi len pri PS klientovi , stretol sa s tym uz niekto ?
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Rocky napísal:Mam problem s P****Stars respektive s firewalom . Pouzivam eset smart security 5 kupeny a vzdy ked si zapnem P****Stars a regnem sa tak mi firewall zobrazi hlasenie "zdetekovane zneuzitie skryteho kanala v ICMP parkete" a vyhodi mi tam este nejaku IP adresu pre mna neznamu, neviem ci sa mam niecoho obavat alebo je to len bezna chyba , pisem to sem preto lebo mi to robi len pri PS klientovi , stretol sa s tym uz niekto ?
the same problem...
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
uz asi 3 dni je vonku sprava ze ps bude spustat rush poker.mate info ze je to hoax alebo preco tu o tom este nic neni??
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
ano ma spustat bude sa to volat blitz poker a tusim to este ani nebetatestuju cize tak marec april......
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Zdravim. Je tu niekto kto by ucet vo vub? poslem mu cez internet banking 8eur a on za to posle 8 dolarov na PS. seriozne... moj nick na PS: zralooq
- zralooq
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
zralooq napísal:Zdravim. Je tu niekto kto by ucet vo vub? poslem mu cez internet banking 8eur a on za to posle 8 dolarov na PS. seriozne... moj nick na PS: zralooq
Vlož si cez TrustPay.
-
Ote11 - Príspevky: 82
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
super napad dakujem za odpoved. Nevedel som, ze aj taka moznost je. Idem na to
- zralooq
Trosku som to po.... vytvoril som si ucet v Trust pay ale poslal som si nan 8 eur ...lenze ked chcem vlozit peniaze na PS tak ma to hodi na trust pay a tam hned na ucet vo vub...ze odtialto mam zaplatit. Problem je v tom, ze vo vub uz nemam nic, ved tych 8 eur mam na ucte v trust pay. Mozme mi s tym niekto pomoct?:D Daju sa nejako z trust pay vlozit priamo na PS? alebo aspon z trust pay naspat do vub?
- zralooq
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.