P****Stars od minulého týždňa, prostredníctvom platobnej inštitúcie TrustPay, podporuje okamžité bankové prevody Slovenskej a Českej republike. Od dnes je možné do P****Stars vložiť peniaze prostredníctvom všetkých veľkých bánk na Slovenku (Tatrabanka, VÚB, Slovenskú Sporiteľna, ČSOB, Unicredit banka, Volksbank, OTP a Poštová banka) a v Českej republike (Komerční Banka, Raiffeisen Bank, Česká Spořitelna, ČSOB a Volksbank). Za vklad prostredníctvom tejto služby TrustPay ani P****Stars neúčtujú hráčom žiadne poplatky. Uživateľ si nemusí otvárať žiaden účet v TrustPay. Stačí, ak si v pokladni P****Stars zvolíte “TrustPay” ako metódu vkladu.
Vklad cez okamžité bankové prevody do P****Stars
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Vklad cez okamžité bankové prevody do P****Stars
Diskusia ku krátkej správe: Vklad cez okamžité bankové prevody do P****Stars
P****Stars od minulého týždňa, prostredníctvom platobnej inštitúcie TrustPay, podporuje okamžité bankové prevody Slovenskej a Českej republike. Od dnes je možné do P****Stars vložiť peniaze prostredníctvom všetkých veľkých bánk na Slovenku (Tatrabanka, VÚB, Slovenskú Sporiteľna, ČSOB, Unicredit banka, Volksbank, OTP a Poštová banka) a v Českej republike (Komerční Banka, Raiffeisen Bank, Česká Spořitelna, ČSOB a Volksbank). Za vklad prostredníctvom tejto služby TrustPay ani P****Stars neúčtujú hráčom žiadne poplatky. Uživateľ si nemusí otvárať žiaden účet v TrustPay. Stačí, ak si v pokladni P****Stars zvolíte “TrustPay” ako metódu vkladu.
-
admin - Príspevky: 22455
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: Vklad cez okamžité bankové prevody do P****Stars
Skusali ste niekto uz? potom dajte feedback, ako rychlo to funguje v podstate by to bolo aj vyhodnejsie ako skrill, kedze je to bez fee aj na jednej aj druhej strane, right?
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
funguje to okamzite..aspon vklad...vyber penazi neviem odskusane cez internetbanking vo vub.
- zralooq
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
sorry je to trocha mimo topic ale mám jeden problém s paysafe card, posielal som peniaze cez vub banku na ucet paysafecard a ako variabilny symbol som zadal cislo svojho mobilneho telfonu,robil som to tak uz niekolkokrat a tie 16miestne číselné kody mi vzdy prisli do 24 hodín, teraz mi však neprichádzajú už 3O hodín,neviete mi poradiť ako dlho by mala trvať táto operácia,
diky
ps. cislo uctu a cislo mobilneho telefonu su zadane spravne
diky
- jaroslavG
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/5 krát
Ja som vzdy vkladal cez viza kartu a nikdy mi to neuctovalo ziaden poplatok a peniaze som mal na ucte do par sekund(tatrabanka). Pri cashoute to trvalo cca dva dni.
- ChaiwallaS
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
jaroslavG napísal:sorry je to trocha mimo topic ale mám jeden problém s paysafe card, posielal som peniaze cez vub banku na ucet paysafecard a ako variabilny symbol som zadal cislo svojho mobilneho telfonu,robil som to tak uz niekolkokrat a tie 16miestne číselné kody mi vzdy prisli do 24 hodín, teraz mi však neprichádzajú už 3O hodín,neviete mi poradiť ako dlho by mala trvať táto operácia,
diky
Tento sposob nakupu Paysafecard uz zrusili minimalne pred pol rokom takze si peniaze posielal uplne zbytocne a ziadny kod ti uz nepride.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Najlepší vklad a aj výber je cez kreditnú kartu. Všetko ostatné je zbytočne komplikované. Ešte by mohli urobiť vklad cez mobilných operátorov. To si ale neviem predstaviť tie faktúry za telefón.
-
AlfaZz - Príspevky: 702
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 200 krát/51 krát
AlfaZz napísal:Najlepší vklad a aj výber je cez kreditnú kartu. Všetko ostatné je zbytočne komplikované. Ešte by mohli urobiť vklad cez mobilných operátorov. To si ale neviem predstaviť tie faktúry za telefón.
V ČR sa už dá vkladať na P****Stars mobilom
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Stanley VII napísal:AlfaZz napísal:Najlepší vklad a aj výber je cez kreditnú kartu. Všetko ostatné je zbytočne komplikované. Ešte by mohli urobiť vklad cez mobilných operátorov. To si ale neviem predstaviť tie faktúry za telefón.V ČR sa už dá vkladať na P****Stars mobilom
To musia mať rodičia niektorých hráčov radosť.
-
AlfaZz - Príspevky: 702
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 200 krát/51 krát
Ma s tym niekto skusenost? Lebo ja som pocul,ze ak si niekto vklada peniaze priamo cez banku,tak v buducnosti by mohol mat problem pri ziadani uveru,kedze si posielate peniaze na hazard...
-
Ceasears - Príspevky: 323
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 39 krát/52 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.