Vklad cez okamžité bankové prevody do P****Stars

Diskusia ku krátkym správam

Vklad cez okamžité bankové prevody do P****Stars

Odoslaťod admin 20 Jan 2012 13:53

Diskusia ku krátkej správe: Vklad cez okamžité bankové prevody do P****Stars

P****Stars od minulého týždňa, prostredníctvom platobnej inštitúcie TrustPay, podporuje okamžité bankové prevody Slovenskej a Českej republike. Od dnes je možné do P****Stars vložiť peniaze prostredníctvom všetkých veľkých bánk na Slovenku (Tatrabanka, VÚB, Slovenskú Sporiteľna, ČSOB, Unicredit banka, Volksbank, OTP a Poštová banka) a v Českej republike (Komerční Banka, Raiffeisen Bank, Česká Spořitelna, ČSOB a Volksbank). Za vklad prostredníctvom tejto služby TrustPay ani P****Stars neúčtujú hráčom žiadne poplatky. Uživateľ si nemusí otvárať žiaden účet v TrustPay. Stačí, ak si v pokladni P****Stars zvolíte “TrustPay” ako metódu vkladu.
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Vklad cez okamžité bankové prevody do P****Stars

Odoslaťod pokpleja 20 Jan 2012 16:41

Skusali ste niekto uz? potom dajte feedback, ako rychlo to funguje ;) v podstate by to bolo aj vyhodnejsie ako skrill, kedze je to bez fee aj na jednej aj druhej strane, right?
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod zralooq 20 Jan 2012 17:31

funguje to okamzite..aspon vklad...vyber penazi neviem :D odskusane cez internetbanking vo vub.
zralooq

Založený: Jan 2012
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod jaroslavG 20 Jan 2012 17:51

sorry je to trocha mimo topic ale mám jeden problém s paysafe card, posielal som peniaze cez vub banku na ucet paysafecard a ako variabilny symbol som zadal cislo svojho mobilneho telfonu,robil som to tak uz niekolkokrat a tie 16miestne číselné kody mi vzdy prisli do 24 hodín, teraz mi však neprichádzajú už 3O hodín,neviete mi poradiť ako dlho by mala trvať táto operácia,
diky
ps. cislo uctu a cislo mobilneho telefonu su zadane spravne
jaroslavG

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/5 krát

Odoslaťod ChaiwallaS 20 Jan 2012 18:14

Ja som vzdy vkladal cez viza kartu a nikdy mi to neuctovalo ziaden poplatok a peniaze som mal na ucte do par sekund(tatrabanka). Pri cashoute to trvalo cca dva dni.
ChaiwallaS

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

Odoslaťod pegas1975x 20 Jan 2012 18:16

jaroslavG napísal:sorry je to trocha mimo topic ale mám jeden problém s paysafe card, posielal som peniaze cez vub banku na ucet paysafecard a ako variabilny symbol som zadal cislo svojho mobilneho telfonu,robil som to tak uz niekolkokrat a tie 16miestne číselné kody mi vzdy prisli do 24 hodín, teraz mi však neprichádzajú už 3O hodín,neviete mi poradiť ako dlho by mala trvať táto operácia,
diky
ps. cislo uctu a cislo mobilneho telefonu su zadane spravne

Tento sposob nakupu Paysafecard uz zrusili minimalne pred pol rokom takze si peniaze posielal uplne zbytocne a ziadny kod ti uz nepride.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod AlfaZz 20 Jan 2012 18:58

Najlepší vklad a aj výber je cez kreditnú kartu. Všetko ostatné je zbytočne komplikované. Ešte by mohli urobiť vklad cez mobilných operátorov. To si ale neviem predstaviť tie faktúry za telefón. :lol2: :lol2: :lol2:
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

Odoslaťod Stanley VII 20 Jan 2012 19:38

AlfaZz napísal:Najlepší vklad a aj výber je cez kreditnú kartu. Všetko ostatné je zbytočne komplikované. Ešte by mohli urobiť vklad cez mobilných operátorov. To si ale neviem predstaviť tie faktúry za telefón. :lol2: :lol2: :lol2:

V ČR sa už dá vkladať na P****Stars mobilom :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod AlfaZz 20 Jan 2012 20:14

Stanley VII napísal:
AlfaZz napísal:Najlepší vklad a aj výber je cez kreditnú kartu. Všetko ostatné je zbytočne komplikované. Ešte by mohli urobiť vklad cez mobilných operátorov. To si ale neviem predstaviť tie faktúry za telefón. :lol2: :lol2: :lol2:

V ČR sa už dá vkladať na P****Stars mobilom :)

To musia mať rodičia niektorých hráčov radosť. :lol2:
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

Odoslaťod Ceasears 20 Jan 2012 23:41

Ma s tym niekto skusenost? Lebo ja som pocul,ze ak si niekto vklada peniaze priamo cez banku,tak v buducnosti by mohol mat problem pri ziadani uveru,kedze si posielate peniaze na hazard...
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Ďalšia

Naspäť na Krátke správy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!