Poker Stars
Re: Poker Stars
takych tu bolo viac s podobnymi skusenostami. jeden si to dokonca znacil na papierik.. dufam ze to mas tiez niekde poznacene a ked nie tak by si mal zacat
neviem ci to je nahoda ale vacsina co to trvdila bola tazko v minuse.. mozno by si mal skusit ruletu.. cital som o super metode ze zdvojnasobujes stavky na jednu farbu ked netrafis. tam mas podla mna vacsiu pravdepodobnost ze vyhras ako v pokri
neviem ci to je nahoda ale vacsina co to trvdila bola tazko v minuse.. mozno by si mal skusit ruletu.. cital som o super metode ze zdvojnasobujes stavky na jednu farbu ked netrafis. tam mas podla mna vacsiu pravdepodobnost ze vyhras ako v pokri
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
Ja by som doporucil ukoncit svoju pokrovu karieru, lebo zrejme to nikam viest u teba nebude. Z tvojich prispevkov je zrejme, ze si asi ani v zivote nehral live, to by si zazil, co to je rigged a ake tvoje bilionove pravdepodobnosti sa ti mozu stat, ked to miesa ludsky faktor
- zackmir
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
kapuca napísal:tu nejde o iba o to ze AK proti 66. ale aka je pravdepodobnost. ze k sestkam ti dolozi na stol 2345? v reale tak jedna k bilionu?
ak mas 66, sanca ze pride na board X2345 ak ti nezalezi na poradi kariet ja pravdepodobnost okolo 1:21590 takze to s tym bilionom si znacne prestrelil.
- Sundeles1
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ale ved ho nechajte, ocividne si chce vyplakat nejaku kvaldu na live event,ale kamo to musis pisat na support P****Stars inak to nefunguje!
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Sundeles1 napísal:kapuca napísal:tu nejde o iba o to ze AK proti 66. ale aka je pravdepodobnost. ze k sestkam ti dolozi na stol 2345? v reale tak jedna k bilionu?
ak mas 66, sanca ze pride na board X2345 ak ti nezalezi na poradi kariet ja pravdepodobnost okolo 1:21590 takze to s tym bilionom si znacne prestrelil.
A este aka je sanca, ze super bude na tom boarde drzat AK?
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Zdravim. Chcel som sa spytat ze ci by bol niekto ochotny "predat" 20k FPP, mam zaujem o nieco z ich VIP shopu.
Najde sa tu niekto?
Najde sa tu niekto?
- Warrior23
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
hrac adkaf 2. miesto 33+R - 60072
- Za tento príspevok od juve1905 poďakovali :
- _Martin_5292
- juve1905
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/15 krát
juve1905 napísal:hrac adkaf 2. miesto 33+R - 60072
nejaka holka zrejme
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
uplna zebracina ten P****Stars mikro 0,02 turnaj mne da A6 na ruku, na floop dojde A62 dam all in,tipek so mnou on ma dve 88 a dojde mu osmicka omg to je takyy odrb az ked dam all in, natomto oni zarabaju ojebavaju ludi, tam maju svoje konto zalozene pri kazdom stole a ten ich clovek v konecnom dosledku zhrabne peniaze,
- kapuca
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.