moving up - lolofonov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: moving up - lolofonov blog

Odoslaťod lolofon 26 Dec 2011 21:55

btw potom aj na pokerstrategy som to pod menom lolofon ja, na nejakom inom cz/sk portale by som uz nemal byt.
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

december

Odoslaťod lolofon 01 Jan 2012 02:45

tak december nedopadol vobec podla ocakavania. najskor pad na NL10, potom neuspesny prechod na U***et zabrzdeny debilitou mojou a debilitou U***et, kde som stratil skoro pol mesiaca. ale nakoniec to aj tak nevyslo, som zavisly na PP softe, ale hlavne je na nom zavisly moj notebook, ktory odmieta jest ine zradlo ako to od party... cize potom back na party NL10. v poslednom case pekny heater, obcas sa citim jak v ECB pri tlaceni eur.

v poslednom case som ale aj celkovo dost rozmyslal nad tym, co od pokru ocakavam, preco ho hram a preco mu venujem tolko casu. povazujem sa za cloveka, ktory nie je prilis materialne zalozeny a nic zavazne nejak do zivota nepotrebujem (aj ked je par veci, ktore by mi ulahcili zivot), ale proste pre peniaze to primarne nehram. ale dost casto mam pocit, ze to nehram ani pre zabavu, lebo casto sa mi proste grindit nechce, jednoducho ma poker vo vseobecnosti nebavi natolko, aby som bol schopny grindit 6 hodin denne. preto to minimalne v najblizsom obdobii nebudem az tak silit a budem hrat hlavne vtedy, ked budem mat chut. (uz 150.-krat menim postoj :D) neznamena to, ze sa nebudem snazit zlepsovat a posuvat dalej a postupne predlzovat sessions, aby som vydrzal viac grindit, ale hlavne sa budem snazit naucit identifikovat, kedy to nema cenu, ze sa neviem sustredit a dat si pauzu. a hlavne sa chcem venovat naplno futbalu, prechadzat skuskami s minimalnym usilim a uzivat si zivot.

btw nechapem svoj skype - nedokazem nikomu poslat spravu, pokial on nenapise prvy, lol, aj preto sme sa v poslednom case nejako obchadzali (morty,miso), dal by som nejaku session...

graf radsej v bb :) redline ide dole 15bb/100, dnes som zistil, ze som nejaky brutal weak s wtsd 21% a ftcbet 56%, este nedavno som to mal niekde inde, asi som to trochu overadjustol. aj ked si myslim, ze proti tymto pasivnym divakom to nie su az take zle cisla, ako sa moze zdat... ale nesnazim sa tym az tak zaoberat, aj ked cast je urcite sposobena 9-tablingom, tak zatial si to pochvalujem, minimalne NL10 tak urcite planujem prejst, dalej uvidime.

a, volume.. heh... ale tak bolo to sposobene dost tym U***et :angel:

a 2011 pokerwise? myslim, ze za vsetko hovori to, ze presne pred rokom som o takomto case rovnako shotoval NL25 :lol2:
Prílohy
dec_11.png
dec_11.png (74.65 ) Zobrazená 4365 krát
lolofon

Odoslaťod lolofon 28 Jan 2012 00:33

celkom dlho som sem nic nepostol, tak sa pochvalim, ako sa dari. nie je to overall nic moc, volume klasika, skoncim niekde okolo 20k ruk. RL ucenim som stravil viac casu ako by som si predstavoval, jedna skuska dala celkom zabrat, ale uz mam pred sebou len jednu z tych lahsich, cize v najblizsich dvoch tyzdnoch by som toho chcel celkom dost nahrat.

profit nie je az taky zly, ale mohlo by to byt aj lepsie, mam momentalne asi 30BI na NL25. hravam teda hlavne tam, ak mam nejaky fakt ze vydareny den, kedy sa citim dobre a myslim si, ze hram dobre (=nie az tak zle), tak skusim obcas aj nejaky soft NL50 stol pridat, ale 95% hram NL25 teraz.

dost ma trapi to, ze mam pocit, ze mi utiekol vlak, ked sledujem niektorych inych hracov a vidim, ako sa zlepsuju a posuvaju dalej, a ja som sa za posledny rok neposunul prakticky nikam. to ma v poslednych dnoch celkom nastvalo a motivuje ma to do hry, ale urcite nechcem dat poker na prve miesto. pravda ale je, ze keby som mal lepsi mindset v tomto smere, tak aj s tym milionom dalsich veci by som mal stale dost casu na nejaky lepsi volume ako davam teraz, lenze mam velmi vela chvil, kedy sa mi jednoducho hrat nechce. aj studium by som mohol trochu boostnut, analyzujem vela, ale mal by som sa zamerat viac na rozbor svojej hry a tiez sledovat viac videi, co bude tiez ciel na dalsie obdobie.

c ya

btw ak mate este niekto pocit, ze som scammer alebo nejake ine staznosti, tak to sem kludne postnite, nech mam v blogu opat nejaky traffic :)
lolofon

Odoslaťod slemo69 28 Jan 2012 13:49

Ahoj, drzim palce a hravas stale na party teraz? je tam dost vela rybiek ako sa spojili s tou danskou hernou.... ;)
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod lolofon 28 Jan 2012 15:45

jop, party. fishiek je fakt dost teraz, dost tableselctujem a takmer vzdy mam aspon jednu velku fishku niekde po pravej strane, takze fajn.

gl aj tebe :)
lolofon

januar

Odoslaťod lolofon 31 Jan 2012 23:29

co sa tyka januara som teda viacmenej spokojny, hlavne teda profit nie je zly, hra sa tiez posuva, aj ked urcite by som mohol robit pre to aj viac. podstatne ale je, aby ma to bavilo a v poslednych dnoch to tak je. boli tento mesiac horsie aj lepsie obdobia, ale nikdy som nehral vyslovene z donutenia, co je urcite jedna z mojich priorit poker-wise.

vo februari budem urcite hrat o nieco viac, aspon 30k by bolo fajn, ale pokial bude prilis vela dolezitejsich veci na praci, tak za tym silou-mocou nepojdem. chcem sa tiez usadit na nl50, ziskat spat gold na party a platinum na pokerstrategy. aj vela studovat - analyzou aj videami a pubic coachingmi na PS, ktore celkom zanedbavam v poslednej dobe, ale to je velmi prospesna forma treningu imo.

najpozitivnejsia vec urcite momentalne je motivacia hrat, mam fakt chut bojovat s limitmi a ist hore. velmi inspirujuce su cudzie blogy, ktore ma zenu vpred. da sa povedat, ze to asi hram najviac kvoli tej vyzve a egu, ktore nechce pripustit, ze tolko ludi moze byt lepsich ako ja. ale nech je motivaciou cokolvek, je dolezite, ze nejaku mam.

februar bude lepsi!

a co ma momentalne pohana pri pokri alebo behu
Prílohy
januar.png
januar.png (83.73 ) Zobrazená 3730 krát
lolofon

Odoslaťod ___Mortylen___ 01 Feb 2012 01:11

Tiez si myslim, ze treba ist hore. Aggressivny BRM ftw! ;)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod lolofon 03 Feb 2012 10:48

omg, par dni dozadu tu pisem, ako ma to bavi a tesim sa na kazdu session a o chvilu je vsetko inak. Uplne sa mi zrutili casti mindsetu, s ktorymi som si myslel, ze uz nemam problemy. Dalsi dokaz, ze clovek sa stale uci a aj v oblastiach, kde si mysli, ze mu to uz ide. Hovno. Vie ma rozhadzat jeden flip preflop + nejaky 1 suckout. Zrazu. Neviem preco, som brutalne result oriented a ked vyslovene nevyhravam, tak nemam chut hrat. Nie je to taky spewy tilt, proste sa mi nechce hrat, premyslat, robit poznamky, nic... Tak to radsej vypnem. fml

Takze odteraz sa nepozeram do cashieru do pondelka a session hodnotim cisto len podla mojej hry, podla ev svojich rozhodnuti, nie podla $. Idem robit vela notes, tableselectovat a hrat 100% focused a as much as possible.
lolofon

Odoslaťod lolofon 06 Feb 2012 01:24

zachranne opatrenia celkom zabrali, velmi mi to pomaha, ked sa pocas session nepozeram na vysledky. mal som volny vikend, co sa nestava casto, takze som zopar ruk nahral, aj ta hra sa zlepsila aspon na B+ game, ale musim makat na tom, aby som castejsie hral aj A game urcite...

plan je hopefully nagrindit este takych 5 BI na NL25 a potom shotnut 50ku s ~20BI.

teraz zasluzeny oddych, idem pozriet ten futbal, co sa hra rukami.

este nieco motivacne
Prílohy
feb1.png
klasicky nad EV :)
feb1.png (84.18 ) Zobrazená 3413 krát
lolofon

Odoslaťod theproksa 08 Apr 2012 17:43

Ako ti ide? hravas?
theproksa

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!