ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
NL20 - prebehol som si všetky spots a bolo to OK,jeden 3b IP som odspewoval 3/4 BI.. inak coolery,ale tieto coolery sa dejú pomaly 200k rúk ale o to nejde ani tak veľmi,len ma serie,že mám na viac.. nevadí,musím sa prekusnúť cez toto obdobie a pôjde to snáď
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:NL20 - prebehol som si všetky spots a bolo to OK,jeden 3b IP som odspewoval 3/4 BI.. inak coolery,ale tieto coolery sa dejú pomaly 200k rúk ale o to nejde ani tak veľmi,len ma serie,že mám na viac.. nevadí,musím sa prekusnúť cez toto obdobie a pôjde to snáď
alebo zmenit hernu, pretoze ta tam zjavne softver nechce kazdopadne
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
Zdravím. Dnešný deň sa začína celkom fajn. Vyriešil som problém s MB (nezadal som všade to zákaznícke MB ID vďaka ktorému mi priradia peniaze na účet).
Shipol som 400€ na WPT poker tzn mám tam tak 25BI na NL25 aj so zvyšnými peniazmi. Ako tak pozerám na úroveň hráčov je tak o 2 triedy nižšia oproti doxxu -> Súperi bluffujú minimálne,,minimum light 3bets, minimum thinbaluebetovania. Takže tomu budem musieť prispôsobiť aj môj štýl a všetko čo k tomu patrí.
Po niekoľkodňovej pauze som sa rozhodol začať 4stolmi a keď sa budem cítiť viac comfortable zapnem 6. Predsalen ešte nemám nejaký superdobrý BR,ale myslím si,že to bude málo swingy táto hra,keďže sa nedostávam do veľa tesných spotov,takže čoskoro zapínam 6 stolov.
Pravdepodobne vyberiem zvyšný BR z doxxu,shipnem ho na WPT poker,vyclearujem bonus od herne čo mi pridelila za aktivitu a v marci sa uvidí,kam to shipnem
Shipol som 400€ na WPT poker tzn mám tam tak 25BI na NL25 aj so zvyšnými peniazmi. Ako tak pozerám na úroveň hráčov je tak o 2 triedy nižšia oproti doxxu -> Súperi bluffujú minimálne,,minimum light 3bets, minimum thinbaluebetovania. Takže tomu budem musieť prispôsobiť aj môj štýl a všetko čo k tomu patrí.
Po niekoľkodňovej pauze som sa rozhodol začať 4stolmi a keď sa budem cítiť viac comfortable zapnem 6. Predsalen ešte nemám nejaký superdobrý BR,ale myslím si,že to bude málo swingy táto hra,keďže sa nedostávam do veľa tesných spotov,takže čoskoro zapínam 6 stolov.
Pravdepodobne vyberiem zvyšný BR z doxxu,shipnem ho na WPT poker,vyclearujem bonus od herne čo mi pridelila za aktivitu a v marci sa uvidí,kam to shipnem
-
odchod z mrtveho entraction je urcite dobra investicia
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Som rád,že som pristúpil na túto alternatívu
-
na doxxe(entraction) je snad najviac light 3betov ake som kedy zazil. viem porovnat ps, ft, ongame, paradise.
bezny reg tam ma 3bet 8% a ti aktivnejsi 10-11%. Priznam sa, ze sa voci tomu neviem adjustovat. Asi to musim nastudovat.
bezny reg tam ma 3bet 8% a ti aktivnejsi 10-11%. Priznam sa, ze sa voci tomu neviem adjustovat. Asi to musim nastudovat.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
ja sa tesim, kedy docistim FDB na iPokri, tam je to asi velmi podobne ako na entraction, zatial najlepsi hraci, co som kde zazil - uvazujem o WPT.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Haman - rozšíriť 4bet value range a hrať sa s nimi postflop ;D
Ja som calloval 3bety IP s KK,AA ked 3betovali fakt veľmi light a vždy mi betli flop,ak betli turn easy stackoff,ak checknu zoberiem pot a to je dost silne na ego,a potom ti to hodi v tilte s nejakou hlupOstou ale tam to boli všetky spoty veľmi tesne,vysoká variacia a ani nEvies ako a si -8BI
Ja som calloval 3bety IP s KK,AA ked 3betovali fakt veľmi light a vždy mi betli flop,ak betli turn easy stackoff,ak checknu zoberiem pot a to je dost silne na ego,a potom ti to hodi v tilte s nejakou hlupOstou ale tam to boli všetky spoty veľmi tesne,vysoká variacia a ani nEvies ako a si -8BI
-
meh..a neni lepsie to tam sypat pf a hrat to low variance? ono ti hraci sa casto nechaju namotat, ked uz to 3 betuju..
podla mna si tymto len koledujes o ako tesne spoty ako pises..
podla mna si tymto len koledujes o ako tesne spoty ako pises..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
more ved to zavisi ci je nachylny shipovat 5bet light alebo nie a ako ma konstruovane 3bet ranges-co sa da po par 100 rukach odhadnut za par spotov
shipuje light-4bet callujeme 4 value
neshipuje light-4bet bluffujeme all fkin day long
hentaki moroni to maju malokedy dobre postavene a 3betuju tonu depolarizovane a na 4bety musia foldovat svoje KJ:)
shipuje light-4bet callujeme 4 value
neshipuje light-4bet bluffujeme all fkin day long
hentaki moroni to maju malokedy dobre postavene a 3betuju tonu depolarizovane a na 4bety musia foldovat svoje KJ:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostí.