od carltonpm 27 Feb 2012 06:27
Ja si myslim, ze vsetko toto vyplyva z beznej potreby uznania. Ked clovek (ci uz ramzey alebo iny) napise nejaku kritiku, hned je zle, hoci aj toto patri ku pravam uzivatelov (moznost sa ozvat, ked sa im to nepaci). A omg, ked vam dakdo napriklad 13*likne nejaky clanok, tak asi sa mu paci a je dobry a co viac chcete, este napisat "super clanok, super preklad?" Ja si myslim, ze vzdy je lepsie vediet ako na tom ste, nez si mysliet, ze vsetko robite dobre a tak ako ostatni chcu. Vzdy je nejaka odozva lepsia nez vakuum.
Budme vsak objektivny. Tie palcove titulky a.k.a Novy cas su rozhodne na mieste, treba citatelov zaujat, treba ich motitovat nejako k citaniu clankov, toto robi kazdy web, nielen pokrovy. Pri vsetkej ucte vsak argument "ja som to nespravil dobre, lebo to nie je moja parketa" neobstoji. Ani v najmensom. Podobne ako ty Flash odkazujes druhych na to, aby si to precitali inde, tak aj ty si si to mohol a mohlo to byt podla predstav inych uzivatelov. A tiez by bolo na zvazeni, ci to fakt nehodit do tych kratkych sprav, kedze ten finalovy stol bol realtivne nezaujimavy a okrem Staszka tam nebola ziadna ina zaujimava tvar na konci (pri vsetkej ucte k Petersenovi).
Ale inak, Flash robis dobru pracu a nevnimaj kritiku ako nieco, co ju degraduje, ba prave naopak, ako nieco co ju este vylepsi. Myslim, ze kazdy by to tak chcel napisat, hoci sa mu to nie uplne nepodarilo. A rozhodne nie je dobre, ba je to priam nevyhovujuce, aby na serveri ako pp.sk bol clovek takto pranierovany za to, ze napise svoj nazor. Myslim, ze p. Bendik i teraz "ramzey" to vystihli v mnohom spravne.
Nechcem ale rozduchavat vasne, len poukazat na to, ze pravda je vzdy niekde v prostriedku a cele toto nemuselo vzniknut, nebyt prvotneho flamu. Kebyze (flash) trochu slusnejsie odpovies na prvy komentar, toto cele nemuselo vzniknut. Myslim, ze keby ze neodpises vobec, tak asi tiez. Ale rozumiem tomu, ze ta to asi muselo vytocit.