EPT Kodaň: Staszko skončil pre bránami finálového stola, kto

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: EPT Kodaň: Staszko skončil pre bránami finálového stola, kto

Odoslaťod DevilMayCry 26 Feb 2012 20:58

3flash3 napísal:......

flash clovece, nikdy som nenapisal ze chcem ruku po ruke. Za taky report by som ta zavesil za gule do prievanu. Taktiez som nenapisel len ze je to zle alebo na hovno ale napisal som co mi tam chybalo. Ale celkom by ma potesilo keby tu bol rozumny report s tym co je dolezite. Myslim ze jedna dve vety navyse o tom ako chipleader o stack prisiel by tomu vobec neuskodilo. A co sa tyka toho ze sa tu ludia ozvu len ked je nieco na prd tak to mas recht, asi je to v ludskej povahe alebo co :)

No a co sa tyka svojpravnosti tak sranda ze o tom hovori niekto kto ako argument kvality reportu uvedie ze "kym mi roy nepovie inak tak to bude takto"

ako peace chlapci ja vas mam cely pp rad ale snad viete prijat a nejaku kosntruktivnu kritiku ci nie ? ;)
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod ramzey 26 Feb 2012 21:14

:good: Ved OK, chill, nabuduce to snad bude lepsejsie :)
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod 3flash3 26 Feb 2012 21:37

Ok, beriem tvoj pohľad na vec. Ja som ti zase vysvetlil, že som sa do toho snažil narvať čo najviac, aby to nebolo strašne zdĺhavé a proste mi to tak vyšlo. Samozrejme, že neuškodilo o tom napísať viac ako stratil napr. chipleader stack, moja chyba, mal som to tam zahrnúť. Keď budem v budúcnosti písať nejaký report, tak sa tam budem toho snažiť zahrnúť viac. Pozri, ja tu nie som „top dog“, ja tu pracujem a píšem si svoje. Keby to bol článok o online pokri, high stakes, škandál, zaujímavosť atď, tak si tam napíšem čo chcem a bude to aj dvakrát také dlhé, lebo do toho sa mi nikto nestará. Čiže prakticky všetko okrem live scény. Reportami som sa ale nikdy nejako nezaoberal a snažil som sa riadiť podľa toho, čo je zaužívané.
Ja mám kritiku rád a uvítam ju, lebo ťa posúva dopredu, ale ide o to ako ju človek podá. Proste sa tu nepotrebujem s nikým hádať, osočovať a podobne. Peace out
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod michael163 26 Feb 2012 22:54

musim sa zastat flasha lebo toto co tu niektori predvadzate je naozaj neskutocne...
pocinajuc ramzeym a jeho "kritikou" ktora je najcastejsie nekonstruktivna v style toto toto je nahovno si debil pokerportal je nahovno clanky su len preto aby nejake boli a pod. nikto ta nenuti sem chodit, kludne zacni prispsievat na pg alebo pm ps a tu prestan myslim ze si to nikto ani nevsimne resp sa nic nestane, nikto nebude o nic ochudobneny ani obohateny a ty budes mat aspon klud ze konecne citas nieco "kvalitne" nezdielas forum s lenivymi moronmi ktorych posty nesplnaju tvoje standardy a predstavy a dalsich plno veci ktore ti vadia a spravis preto aby sa to nejak zlepsilo... nic...

flash takisto ako aj ini redaktori vratane mna to tu robia hlavne preto ze ich to bavi, ze chcu pomoct hracom a vytvorit a prispievat niecim hodnotnym pre SK/CZ poker komunitu. flash reporty nerobi a dobrovolne sa prihlasil ze vypomoze za kolegu a teda obetuje svoj cas, ktory mal povodne vyhradeny ci na hru ci na volno na to, aby ste mali sprostredkovane vsetky podstatne info o veciach ktore vas zaujimaju a keby nic nespravil tak ich od PP jednoducho mat nebudete. urobil to najlepsie ako vedel a kedze to neni jeho hlavny obor ,mozno to malo par much avsak stale plati, ze to robil iba pre vas. takze namiesto tychto vecnych "kritik" a nespokojnosti co sem pisete by aj take letme dakujem, alebo pochvala, ktorymi sa tu na fore casto setri, by nebolo odveci.

forum je take ake si ho spravime. ja svoje clanky robim naplno a co najlepsie ako viem( takisto aj ked reportujem) a ked niekto napise ze clanky su len na to aby nejake boli tak ma to dost sere kedze nad kazdym jednym sedim 2hod+ aby bolo vsetko co najlepsie ako to dokazem a som si isty ze aj vsetci ostatni redaktori. samozrejme nikto nie je dokonaly a objektivna kritika je velmi vhodna avsak tomtuo pojmu tu bohuzial vela ludi nerozumie.hawk
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod michael163 26 Feb 2012 22:58

3flash3 napísal:
ramzey napísal:Prosim ked skoncim 16. tak to je ako tesne pred branami finaloveho stola?

Nabuduce to skopiruj s pokernews.cz a len to jebni do google translate a daj to take sem, bude to 100x viac informativne a zaujimavejsie ako tento brak.

Keď skončíš 16. z 299 ľudí v turnaji, tak mám pocit, že si bol celkom blízko final table. Ale to budem asi len ja...

takisto aj tu musim suhlasit s flashom... ale tuto kritiku si snad ani nemohol mysliet vazne takze nad tymto sa radsej nebudem pozastavovat. a zase raz mozte vidiet presne to co som vyssie napisal...
Obrázok používateľa
michael163

Odoslaťod ramzey 27 Feb 2012 00:27

Titulky ala NOVY CAS.
Hodnota reportu nula bodov.

Aj mna bavi skladat lietadielka s papiera, ale nepojdem kvoli tomu do NASA.

Pardon, ze sa citite dotknuty a moja kritika sa Vam zda neadekvatna, ale ja s vasich postov vidim iba same vyhovorky!
Najcastejsie pouzivane frazy su : neda sa, nestiha, nemohol, neviem lepsie, nechces, necitaj, nebudem a nerobim to pre peniaze.

Michael prepac, ale fakt mas hodnotu, ze clanky co vychadzaju aj niekoho naplnaju a obohacuju? Uprimne...

Za tento príspevok od ramzey poďakovali :
TomMolivan
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod carltonpm 27 Feb 2012 06:27

Ja si myslim, ze vsetko toto vyplyva z beznej potreby uznania. Ked clovek (ci uz ramzey alebo iny) napise nejaku kritiku, hned je zle, hoci aj toto patri ku pravam uzivatelov (moznost sa ozvat, ked sa im to nepaci). A omg, ked vam dakdo napriklad 13*likne nejaky clanok, tak asi sa mu paci a je dobry a co viac chcete, este napisat "super clanok, super preklad?" Ja si myslim, ze vzdy je lepsie vediet ako na tom ste, nez si mysliet, ze vsetko robite dobre a tak ako ostatni chcu. Vzdy je nejaka odozva lepsia nez vakuum.

Budme vsak objektivny. Tie palcove titulky a.k.a Novy cas su rozhodne na mieste, treba citatelov zaujat, treba ich motitovat nejako k citaniu clankov, toto robi kazdy web, nielen pokrovy. Pri vsetkej ucte vsak argument "ja som to nespravil dobre, lebo to nie je moja parketa" neobstoji. Ani v najmensom. Podobne ako ty Flash odkazujes druhych na to, aby si to precitali inde, tak aj ty si si to mohol a mohlo to byt podla predstav inych uzivatelov. A tiez by bolo na zvazeni, ci to fakt nehodit do tych kratkych sprav, kedze ten finalovy stol bol realtivne nezaujimavy a okrem Staszka tam nebola ziadna ina zaujimava tvar na konci (pri vsetkej ucte k Petersenovi).

Ale inak, Flash robis dobru pracu a nevnimaj kritiku ako nieco, co ju degraduje, ba prave naopak, ako nieco co ju este vylepsi. Myslim, ze kazdy by to tak chcel napisat, hoci sa mu to nie uplne nepodarilo. A rozhodne nie je dobre, ba je to priam nevyhovujuce, aby na serveri ako pp.sk bol clovek takto pranierovany za to, ze napise svoj nazor. Myslim, ze p. Bendik i teraz "ramzey" to vystihli v mnohom spravne.

Nechcem ale rozduchavat vasne, len poukazat na to, ze pravda je vzdy niekde v prostriedku a cele toto nemuselo vzniknut, nebyt prvotneho flamu. Kebyze (flash) trochu slusnejsie odpovies na prvy komentar, toto cele nemuselo vzniknut. Myslim, ze keby ze neodpises vobec, tak asi tiez. Ale rozumiem tomu, ze ta to asi muselo vytocit.
carltonpm

Založený: Sep 2011
Poďakoval/li: 1 krát/3 krát

Odoslaťod Marcel73 27 Feb 2012 07:40

Zda sa mi, ze mnohi su tu mimo reality, pochybujem, ze je mozne robit biznis pisanim o pokri pre slovensku komunitu kedze to je pre par ludi. Tu sa viac clovek dozvie z diskusii ale je to normalne.
Marcel73

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod palo1973 27 Feb 2012 16:06

[quote="carltonpm"]. A tiez by bolo na zvazeni, ci to fakt nehodit do tych kratkych sprav, kedze ten finalovy stol bol realtivne nezaujimavy a okrem Staszka tam nebola ziadna ina zaujimava tvar na konci (pri vsetkej ucte k Petersenovi).

-predpokladam,ze poznas jeho online nick
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod michael163 27 Feb 2012 17:15

ehm pls ked sa uz niekto zapoji tak nech ma aspon nejaky prehlad a nazor utvoreny na zaklade relevatneho mnozstva informacii. so lets flame.

vobec nikomu neberiem pravo na kritiku, prave naopak, konstruktivnu kritiku ktora je k veci velmi uvitam a tymto aj dakujem ludom ktori ma konstruktivnou kritikou posuvaju dalej, pretoze to robim pre ludi a teda chcem svoje clanky(reporty whateva) co najsirsie etablovat pre Vas.
na co vsak poukazujem a co sa mi absolutne nepaci su napr ramzey tvoje posty aka report za 5 korun, j...to do translatoru a bude to hodnotnejsie atd proste veci, ktore nijako nikomu nepomozu a ich podstate absolutne nerozumiem. to je ako keby len tak nech si rypnem. ked uz, tak jeden z tych devilovych postov bol ako priklad na konstruktivnu kritiku bol celkom dobry.

takze si myslim ze ak sa ti to tu nepaci nadavas na vsetko a vsetko je to tu take nahovno tak:
-zacni pisat nieco sam a ukaz nam ako by to tu malo vyzerat resp uvidime to potom na citanosti a na reakciach ludi
-zacni od seba a sprav nieco so svojim blogom tak aby prinasal komunite nieco viac ako doteraz, resp zacni byt viac aktivny na fore okrem flamov a chujovin
-ked uz kritika tak kontruktivna pls
toto samozrejme plati pre vsetkych ktorym sa to tu nepaci a nic nespravia iba nadavaju(inak jedna z dalsich rydzich vlastnosti slovakov)

co sa mna tyka a mojich clankov, tak ano, myslim si ze moje clanky maju dobru pomocnu a vypovednu hodnotu, co je vidiet aj na citanosti a reakciach ludi. pisem to najlepsie ako viem, snazim sa stale nieco zlepsovat pridavat, vylepsovat stylistiku atd kedze moj zurnalisticky skill imo je na nizkej urovni. takisto si myslim ze vela (nebudem hovorit vsetky lebo vsetko necitam) clankov je hodnotnych ci uz pomocna edukativna alebo informacna hodnota.

@tusim marcel - diskusia a clanky sa imo nedaju moc porovnavat lebo sa v nich rozoberaju casto rozdielne veci a kazdu cast spravuje ina skupina(resp ludia co aj pisu aj diskutuju ktorych neni vela). obidve casti su vytvarane uplne rozdielne s tym ze diskusnu cast robia IBA hraci a je iba na nich/nas ako to tam bude vyzerat.

moj nazor co sa diskusie tyka(budem strucnejsi) zas naopak nie je prilis pozitivny, kedze casom prestava prispievat viac skusenejsich a teda po technickej stranke rad ohladom hry to tu upada, ale ako som uz pisal, ked to tu niekto chce zmenit, nech pls zacne od seba.zozeru ma komare musim to tu ukoncit

Za tento príspevok od michael163 poďakovali :
ramzey
Obrázok používateľa
michael163

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!