I wanna be SitNGo master Pgss blog :)
Počet príspevkov: 50 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: I wanna be SitNGo master Pgss blog :)
áno, profík čo hrá highstakes má 1%roi a žije z rakebacku tak samozrejme musí mať povedzme aj tých 200BI roll
Ale na microstakes očakávame, že budeme mať 5%+ inak bankroll ťažko vybudujeme.
Ale na microstakes očakávame, že budeme mať 5%+ inak bankroll ťažko vybudujeme.
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
tie 6max turba s tvojim BR je samovrazda. to nevykryjes- v prvom rade treba pozret videa- alkaatch ma na 6max dve- v jednom riesi bubble- potom je potrebny hem a wizard. ak nemas tieto programy a nie si nejak extremne pokrovo zdatny tak to nema vyznam sa trapit a radsej vyber money a chod ich prepit. to nemyslim v zlom ani ako vysmech ani nic podobne- proste ak chces nieco na 6max dokazat tak treba zacat od zaciatku- cize nastudovat si hru- lebo aj na 1,5dol je dost regov, navyse ta zabija rake. aj ti lepsi by tam mali problemy nejak vyznamne rast.
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
Co sa ti nezda atraktivne na tych 25c sngs ze prve miesto je 3.30 . Na inu hru nemas bankroll a ak mas ake take znalosti a chces studovat tak nieje sanca aby si to neporazal s roi minmalne 15%.
- duro546
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
28.2.2012 6-max SNG-Turbo 1,5 USD
učenie škola, učenie škola, učenie škola, nic nic nic
ak si dobre pametam zdalo sa mi blbe ze sa dost cakalo na naplnenie table, 6 ma som naklikol 4 stoly a behom 5 sekund som vsade hral a tu si niesom isty ci nebudem hrat rok a pol na ten bankroll ale musim sa na to lepsie pozriet, ako vravim, dneska 0 %
učenie škola, učenie škola, učenie škola, nic nic nic
duro546 napísal:Co sa ti nezda atraktivne na tych 25c sngs ze prve miesto je 3.30 . Na inu hru nemas bankroll a ak mas ake take znalosti a chces studovat tak nieje sanca aby si to neporazal s roi minmalne 15%.
ak si dobre pametam zdalo sa mi blbe ze sa dost cakalo na naplnenie table, 6 ma som naklikol 4 stoly a behom 5 sekund som vsade hral a tu si niesom isty ci nebudem hrat rok a pol na ten bankroll ale musim sa na to lepsie pozriet, ako vravim, dneska 0 %
- Pegasuss
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Myslim ze dlhsie ako 2 minuty sa to nenaplnuje. Na tom limite som videl hraca ktory mal 5k winnings
- duro546
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
K tomu BankRollu:Mam odohratych cca 120turnajov na 3,5$. Po 40 hrach som +10BI,po 80 hrach som -8BI,po120 hrach som +10BI
Tz:1x 18 BI dole,1x 18 BI hore na minimalnej vzorke.Tak ked sa zacina hrat tak minimum stolov a trenovat co sa cllovek naučí mimo stolov(knihy,video,clanky,rady)a az po urcitej dobe masovo budovat BR.
Tz:1x 18 BI dole,1x 18 BI hore na minimalnej vzorke.Tak ked sa zacina hrat tak minimum stolov a trenovat co sa cllovek naučí mimo stolov(knihy,video,clanky,rady)a az po urcitej dobe masovo budovat BR.
- YOSSARIAN1980
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
YOSSARIAN1980 napísal:K tomu BankRollu:Mam odohratych cca 120turnajov na 3,5$. Po 40 hrach som +10BI,po 80 hrach som -8BI,po120 hrach som +10BI
nejak takto by to malo fungovat, ale nezda sa mi moc vhodne pre zacinajuceho hraca zacat hrat na PS. hram na inej sieti, mesacne spravim profit 1k eur na 6-maxoch, som lepsi ako nejaky zacinajuci hrac ale urcite by som nemal na to bez RB beatovat 3dolarove turnaje Radsej by som to skusal na mensich herniach kde je to pole viac soft. na PS je asi najviac regov.. Nastudoval hru, stanovil ciele, mal dostatocny BR a potom to ide aj same (samozrejme je studovat svoju hru a tiez svojich superov)
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
1.3.2012
Tak a dneska sa ide na to ! Dneska budem dávať veľa otázok a dúfam, že sa mi dostane veľa kvalitných odpovedí, dnešné vzdelávanie som si chcel dokončiť dočítaní článkou na pokerportal.sc o sng-go ... budem mať pár otázok, žacal som článkom http://www.pokerportal.sc/poker-skola/sit-and-go/2844/sng-strategie-uvod-1-cast až k poslednému ...
Nejaký konkrétny príklad na situáciu ? Najlepšie zo sng prostredia ...
Equity som pochopil ako hodnotu každého hráča v turnaji ktorá bazíruje na schopnostiach všetkých ale aj na veľkosti stacku jeho samého a ostatných. Zmysel toho reálny v hre ? ....
Ja keď hrám a zvyšujem z pozície nejakej predflopom povedzme 3 BB a jeden hráč povedzme calle. Pride flop on reaguje prvy a checknem betnem vzdy 2/3 potu a ked reagujem prvy ja tak tieZ, niekde som cital, ze z dlhodoveho hladiska je taketo betovanie vynosne ale tu sa mi zda, ako keby pisu opak ...
Zaujímavé toto veľmi, používam PT3 a rád by som bol, keby niekto z vás najlepsie co hra tiez sng a pouziva tento program by napisal, co hlavne si treba vsimat. Doteraz som si zvykol pozerat najmä flop statistic : fold to raise, to iste predflop statistic a este ake percento ruk hra ... teda na kolko je to limper ...
.........................
Takže, toto ma veľmi sere a dosť to nechápem ... POkerstove nepouziva ale ako si vsimam ludi a blogy okolo seba, kazdy to spomina takmer v kazdej druhej vete, je naozaj take podstatne robit s tymto programom ? Nejako clanok k nemu alebo pod . ?
Ak som to správne pochopil, vypoćítam si akú šancu vzhľadom na žetóny mám na umiestnenie v turnaji a potom podľa toho upravím niektoré svojej rozhodnutia ale zdá sa mi to ako hrozná pi<<cina. som z toho
Chcel som si ísť zahrať ten table kde sa najhlási tak veľa hráčov a ktorí ste mi odporúčali ale čo som našiel na P****Stars len limity nizke s 9 max stolmi, ja chcem hrať 6666666666666666666666666666666 max ! to ze su to este nie turba, a stravil by som hrou o par centov hodinu a pol by som preluskol, ale chcem hrat vylucne 6- max takze hlavna otazka na dnes ? CO TAK ZMENIT HERNU KDE NAJDEM SVOJ TURBO 6-MAX SNG NIZKY LIMIT ? vieme o niečom ?
Tak a dneska sa ide na to ! Dneska budem dávať veľa otázok a dúfam, že sa mi dostane veľa kvalitných odpovedí, dnešné vzdelávanie som si chcel dokončiť dočítaní článkou na pokerportal.sc o sng-go ... budem mať pár otázok, žacal som článkom http://www.pokerportal.sc/poker-skola/sit-and-go/2844/sng-strategie-uvod-1-cast až k poslednému ...
Každý úspešný SNG hráč od začiatku turnaja počíta s eqity a to mu pomôže vyhnúť sa stratovým situáciám, ktoré bez poznania tohto konceptu často nevyzerajú ako stratové.
Nejaký konkrétny príklad na situáciu ? Najlepšie zo sng prostredia ...
Equity som pochopil ako hodnotu každého hráča v turnaji ktorá bazíruje na schopnostiach všetkých ale aj na veľkosti stacku jeho samého a ostatných. Zmysel toho reálny v hre ? ....
Na nízkych limitoch, kde je väčšia šanca, že vás súper dorovná aj so slabšou kartou, používame čistý bluff iba v niektorých situáciách. Jeden z príkladov je kontinuálny bet. Ak ste raisovali pred flopom, na flope vás nič netrafí a súper ukáže slabosť, jednoducho betnete 1/2 až 1/3 potu a budete dúfať, že súper foldne
Ja keď hrám a zvyšujem z pozície nejakej predflopom povedzme 3 BB a jeden hráč povedzme calle. Pride flop on reaguje prvy a checknem betnem vzdy 2/3 potu a ked reagujem prvy ja tak tieZ, niekde som cital, ze z dlhodoveho hladiska je taketo betovanie vynosne ale tu sa mi zda, ako keby pisu opak ...
Ďalším veľmi dobrým ukazovateľom súperovej range sú štatistiky, ktoré zobrazuje softwér ako napr. PokerTracker alebo Holdem Manager. Pre jeho all-in range sú to konkrétne PFR (raise pred flopom) a Attemp-to-steal (pokus o krádež). Pre jeho calling range sú to VPIP (dobrovoľné vloženie žetónov do potu) a defending-blinds (obrana blindov
Zaujímavé toto veľmi, používam PT3 a rád by som bol, keby niekto z vás najlepsie co hra tiez sng a pouziva tento program by napisal, co hlavne si treba vsimat. Doteraz som si zvykol pozerat najmä flop statistic : fold to raise, to iste predflop statistic a este ake percento ruk hra ... teda na kolko je to limper ...
.........................
Prispôsobenie vašej vlastnej range podľa súperovej
V niektorých prípadoch sa odporúča nastaviť svoju range podľa súperovej. To znamená, že ak je súperova range napr. TT+, AJ+, tak je pre vás percentuálne výhodnejšie dať all-in so 78s ako s ATo. PokerStove je veľmi dobrým pomocníkom pre pochopenie toho, aké rôzne štartovné kombinácie majú šancu na konkrétnu range.
Takže, toto ma veľmi sere a dosť to nechápem ... POkerstove nepouziva ale ako si vsimam ludi a blogy okolo seba, kazdy to spomina takmer v kazdej druhej vete, je naozaj take podstatne robit s tymto programom ? Nejako clanok k nemu alebo pod . ?
SNG stratégie: ICM (9. časť)
Ak som to správne pochopil, vypoćítam si akú šancu vzhľadom na žetóny mám na umiestnenie v turnaji a potom podľa toho upravím niektoré svojej rozhodnutia ale zdá sa mi to ako hrozná pi<<cina. som z toho
Chcel som si ísť zahrať ten table kde sa najhlási tak veľa hráčov a ktorí ste mi odporúčali ale čo som našiel na P****Stars len limity nizke s 9 max stolmi, ja chcem hrať 6666666666666666666666666666666 max ! to ze su to este nie turba, a stravil by som hrou o par centov hodinu a pol by som preluskol, ale chcem hrat vylucne 6- max takze hlavna otazka na dnes ? CO TAK ZMENIT HERNU KDE NAJDEM SVOJ TURBO 6-MAX SNG NIZKY LIMIT ? vieme o niečom ?
- Pegasuss
K tomu preffered seat, si si isty, ze si to nastavil prave pre 6-max stoly, ktore hravas? Lebo to sa nastavuje pre kazdy tip stola zvlast (HU,4-max,6-max,FR...). Lebo ak ano, tak nechapem pre co ine by ti to nemalo fungovat.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
akurat som dohral tie svoje 4 X 1,5 turbo 6- max a prvy, druhy, druhy, vypadol ...
dakujem
neviem preco som si to nevsimol pritom tam hram uz nejaky ten tyzden ... donk donk donk
dakujem
K tomu preffered seat, si si isty, ze si to nastavil prave pre 6-max stoly, ktore hravas? Lebo to sa nastavuje pre kazdy tip stola zvlast (HU,4-max,6-max,FR...). Lebo ak ano, tak nechapem pre co ine by ti to nemalo fungovat.
neviem preco som si to nevsimol pritom tam hram uz nejaky ten tyzden ... donk donk donk
- Pegasuss
Počet príspevkov: 50 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 24 hostí.