Poker Stars
Re: Poker Stars
ak to vyhras a odhlasis sa z daneho turnaja tak dostanes takzvane turnajove dolare,tie sa daju pouzit na buyiny do dalsich turnajov,pripadne vymenit za normalne dolare za cca 98-99 %
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Mam jednu otazku. Hravam fiftycka na starse a v lobby su normalne v ponuke na registrovanie 2-3 no ak pride niejaky reg zrazu tam naskoci 15 a hned je vo vsetkych regnuty. Oni tie stoly otvaraju alebo ako to je ?
- duro546
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
duro546 napísal:Mam jednu otazku. Hravam fiftycka na starse a v lobby su normalne v ponuke na registrovanie 2-3 no ak pride niejaky reg zrazu tam naskoci 15 a hned je vo vsetkych regnuty. Oni tie stoly otvaraju alebo ako to je ?
Ak sa zaregistruje hrac do turnaja, kde este nie je nikto regnuty, otvara sa hned automaticky novy turnaj pre registraciu a tak stale dokola. Mozes sam vyskusat.
- zackmir
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Presnejsie povedane je to tak, ze vzdy musi existovat jeden turnaj, do ktoreho nie je nikto regnuty (0 of 9). Ked sa do neho regnes, hned vznikne dalsi taky.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Poker Stars
Chcel by som sa spytat ako boli privatne turnaje pokerportalu pre P****Stars vo Februari s prizepoolom 130,- teraz mali byt 150,- neviete kedy sa budu odohravat ? vdaka moc za info. Ak tu tato otazka nepatri ospravedlnujem sa, ale bol by som rad za odpoved aspon spravou.
- RedDevil1878
- Založený: Feb 2012
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
RedDevil1878 napísal:Chcel by som sa spytat ako boli privatne turnaje pokerportalu pre P****Stars vo Februari s prizepoolom 130,- teraz mali byt 150,- neviete kedy sa budu odohravat ? vdaka moc za info. Ak tu tato otazka nepatri ospravedlnujem sa, ale bol by som rad za odpoved aspon spravou.
Cakali sme kym sa turnaje zobrazia v herni, tu je viac informacii => http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... x-tyzdenne, su freerolly o 50$ 3x do tyzdna (pondelok, strvrok a v nedelu), spolu teda za 150$ tyzdenne ako sme slubili. Ak sa vam novy format nebude pozdavat, tak bud vymyslime nieco ine, alebo sa vratime k povodnemu.
- Za tento príspevok od vlade poďakovali :
- RedDevil1878
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Ja by som bol radšej keby boli na heslo. Bol som registrovaný na ps skôr ako tu a teraz kvôli tomu nemôžem hrať
edit: nedá sa to nastaviť, len pre svk/cze hráčov, ktorí by mali vstup, alebo na heslo, respektíve priamo na ps nick, ktoré by sa pred fr nahlásili ?
edit: nedá sa to nastaviť, len pre svk/cze hráčov, ktorí by mali vstup, alebo na heslo, respektíve priamo na ps nick, ktoré by sa pred fr nahlásili ?
- winyxo
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 13 krát/5 krát
Pekný deň...
dlhšiu dobu hrám na bwine a rozhodol som sa presťahovať svoj BR na stars... hlavne kvôli málo hráčom na CG - FR a slabému VIP programu. a mám pár otázok.
čítal som už všeličo ale nič aktuálne a to čo je moc nerozumiem
ponúka PS vlastne niaky raceback? teda ako fungeje ten ích VIP program? pochopil som, že záleží to od počtu získaných bodou a k tomu priľahlej úrovni ale vypláca sa to určité percento v racebacku priamo každý mesiac na účet alebo si za tie body môžem kúpiť niake balíčky, turnajové vstupenky a podobne? a ešte je potrebné si niako ten raceback/VIP niako vybaviť pred registráciou? ak áno ako sa to dá?
ďakujem ak mi to niekto objasní....
všetkým
dlhšiu dobu hrám na bwine a rozhodol som sa presťahovať svoj BR na stars... hlavne kvôli málo hráčom na CG - FR a slabému VIP programu. a mám pár otázok.
čítal som už všeličo ale nič aktuálne a to čo je moc nerozumiem
ponúka PS vlastne niaky raceback? teda ako fungeje ten ích VIP program? pochopil som, že záleží to od počtu získaných bodou a k tomu priľahlej úrovni ale vypláca sa to určité percento v racebacku priamo každý mesiac na účet alebo si za tie body môžem kúpiť niake balíčky, turnajové vstupenky a podobne? a ešte je potrebné si niako ten raceback/VIP niako vybaviť pred registráciou? ak áno ako sa to dá?
ďakujem ak mi to niekto objasní....
všetkým
- Napolleon
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 75 krát/5 krát
nic netreba vybavovat, dostavas stellar rewards ked nahras urcity pocet bodov VPP, podla mesacneho poctu VPP postupujes statusmi a na vyssich dostavas viac FPP, ktore mozes menit za cash (pripadne kupovat veci zo shopu, turnajove vstupenky atd) - minimum na vymenu je 2500FPP za 25 dolarov.
za 1 dolar rake na NL16+ dostavas 5.5VPP, cize na zisk napriklad silver statusu musis mesacne odrakeovat 750/5.5 = 136 dolarov
na nizsich stakes dostavas vyssi pocet VPP (na NL2 10VPP za 1 dolar rake, na NL5 8.5VPP, na NL10 7VPP), cize ked hras trebars NL10, tak na zisk silver statusu treba 107 dolarov rake mesacne.
za 1 dolar rake na NL16+ dostavas 5.5VPP, cize na zisk napriklad silver statusu musis mesacne odrakeovat 750/5.5 = 136 dolarov
na nizsich stakes dostavas vyssi pocet VPP (na NL2 10VPP za 1 dolar rake, na NL5 8.5VPP, na NL10 7VPP), cize ked hras trebars NL10, tak na zisk silver statusu treba 107 dolarov rake mesacne.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
veľmi pekne ďakujem...
tak niako som tomu pochopil len som sa chcel uistiť či to tak naozaj je...
tak niako som tomu pochopil len som sa chcel uistiť či to tak naozaj je...
- Napolleon
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 75 krát/5 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 2 hostí.