Bleskovy utok by pikachu-Matejov blog
Re: Buranie MTT prekazok v roku 2011 - Matejov blog
ak dam AI a on callne,tak v 70% prehram cely jeho eff. stack, cize tych 27+5bb nie len 27bb
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Pravdu mas, zabudol som, ze musis aj dorovnat jeho 3bet, takze je to vlastne:
0.8 x 9BB + 0.2( 03 x ( 9BB + 27BB) - 0.7 x (27BB + 3BB ) )
co ale takmer neovplyvni celkovy vysledok okolo +5BB
0.8 x 9BB + 0.2( 03 x ( 9BB + 27BB) - 0.7 x (27BB + 3BB ) )
co ale takmer neovplyvni celkovy vysledok okolo +5BB
- Marcel73
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Dik za video. Uz sa tesim na 2. cast.
Ten 4b push mi pride trosku dost odveci. Prislo mi, ze bezohladu na stack len 4bet pushujes a ne4betujes.
Neviem ci to robis takto aj s monster handami, ale ak nie, tak je to dost readable.
Ale je pravda, ze dynamiku medzi nim a tebou poznas zase len ty, takze je to otazne, no na 4bet push by som si vyberal predsalen handy s aspon akou takou equity Axs a PPs skor ako 35s
Ten 4b push mi pride trosku dost odveci. Prislo mi, ze bezohladu na stack len 4bet pushujes a ne4betujes.
Neviem ci to robis takto aj s monster handami, ale ak nie, tak je to dost readable.
Ale je pravda, ze dynamiku medzi nim a tebou poznas zase len ty, takze je to otazne, no na 4bet push by som si vyberal predsalen handy s aspon akou takou equity Axs a PPs skor ako 35s
- grulo
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/7 krát
grulo, jasne, ze v tom spote kde som 4b pushoval pushujem rovnako aj KK, AK,AA alebo J10... proti znamym superom (hlavne dobrym) potrebujem mat vybalancovanu range aj na 4b pushe...
- Matej Zavacky
Postujem 2hu cast videa 1.5K gtd turnaja. Konkretne sa jedna o cely FT az po vitazstvo v turnaji. Nemal som cas, to nahrat skor, ako dnes dopoludnia. Video uz je nahravane aj so statmi a bez toho blbeho priblizovania (aspon dufam)... Nahraval som to bez nejakej extra pripravy a v podst. na jeden nadych, tak moze tam byt zopar zlych vyjadreni - tak narychlo som si napr. vsimol, ze v nejakom spote, kde ma villian raisol som to nazval 3betom a moj nasledny 3bet som pomenoval ako 4bet, alebo ze tvrdim o hracovi, ze je velmi pasivny, aj ked jeho 3bet o tom az tak nesvedci - cize pozor na terminus technicus
Myslel som si, ze toto video bude o dost kratsie (co aj na jeho zaciatku tvrdim)- nakoniec sa to natiahlo na takmer taku istu dlzku ako 1. cast, velkost asi 105mb.
Je tam zopar kontroverznych spotov, urcite budeme mat na nich viaceri ine nazory, a to je len dobre.
Ak sa mi podari to do vecera uploadnut aj dakde inde, pridam dalsi link: https://rapidshare.com/files/3436118432 ... _part2.mp4
Prajem prijemny zazitok
Myslel som si, ze toto video bude o dost kratsie (co aj na jeho zaciatku tvrdim)- nakoniec sa to natiahlo na takmer taku istu dlzku ako 1. cast, velkost asi 105mb.
Je tam zopar kontroverznych spotov, urcite budeme mat na nich viaceri ine nazory, a to je len dobre.
Ak sa mi podari to do vecera uploadnut aj dakde inde, pridam dalsi link: https://rapidshare.com/files/3436118432 ... _part2.mp4
Prajem prijemny zazitok
- Za tento príspevok od Matej Zavacky poďakovali - 2:
- DevilMayCry, Miham
- Matej Zavacky
diky matej, dnes vecer si to pozriem
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
.taktiez vdaka velka, cakal som na druhu cast nech si to mozem kuknut cele naraz
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
Cau, tak skusim trosku popisat
Vacsinu veci si po akcii aj vo videu zdvovodnis, niektore nie, ale napisem vsetko co som si vsimol.
14min: OOP 3betujes KQo 2,47x
26min: IP 3betujes JJ 2.92x
Myslim, ze ten OOP 3bet nebude az taky zly, aj ked dalo by sa dat aj viac (ako si v prvom videu hovoril, standartne 3betujes OOP 2.7x) ale prihliadnuc na eff. stacks vo vakuu bude tych 2.5/2,6 celkom OK. Horsie to uz je pri tom superovi, ale to bola prva handa, takze to skor ty vies posudit, pretoze nie vsetky stats mas v HUDe.
Nasledne podla mna uplne prestrelis 3b IP a predpokladam, ze velku rolu v tom zahrala prave ta predchadzajuca ruka, kde ta flatol a tak si mal asi v pamati, ze rad calluje 3bety a dal si velmi vela. Treba si vsak uvedomit, ze v druhej situacii sme IP a nech je hociaky happy caller, tak predsalen OOP nam nebude callovat az tak casto. 3bet push je podla mna uz uplne zly, takze by som kludne volil nieco ako 2.2x/2.3x stym, ze mu necham stale sancu, aby nas mohol poslat nejak viac light, po tom co si moze mysliet, ze uz na neho hrame, pretoze je to nas druhy 3b na neho v kratkom case. A keby aj flatol, tak sa nam to stale bude hrat lahko, proti takemu superovi.
36min:
Tu CBetujes do dvoch hracov na flope 463 myslim. Tu by som to asi giveupol. Jednak si tam kradol velmi casto, takze tvoja image bola loose, jednak si nebol v pozicii a v neposlednom rade ako si sam nakoniec poznamenal, nie len superov by tento board nemal casto trafit, ale hlavne ani teba. Takze gu.
Este ktomu, vsimol som si, ze ak trafis flop, tak CBetujes nepatrne viac ako ked netrafis. Neviem ci o tom vies, nie je to nejaky markantny rozdiel, ale dobry hrac si to hned vsimne a lahko ta precita.
42min:
Toto je podla mna uplne mimo mysu. Na tomto flope musis po tej akcii vzdy donkbetovat. Ten origo limper ti tam nebude betovat vo vacsine pripadov a to este vo videu spominas neskor asi 5x, ze je to pasivny hrac. Bol tam skor este jeden flop, ktory by som mozno donkbetoval (preto usudzujem, ze s donkbetmi nemas vela skusenosti), ale tam to bolo v pohode aj checkovat. No tato situacia je na donkbet urcite vhodna a potom by si sa nedostal do takej situacie ako si sa dostal.
Kazdopadne as played, tak river za mna easy check/fold. Tento pasivny hrac ti tu urcite nebude betovat ani Qx. Jedina karta co by tu mohol betnut je 9T, ale ta sanca je miziva. Ked uz si betol, tak samozrejme fold, tam uz odds moc nejdu do uvahy.
....neskor to dopozeram a dokomentujem, inak video urcite prinostne a patri ti vdaka za oba diely.
Vacsinu veci si po akcii aj vo videu zdvovodnis, niektore nie, ale napisem vsetko co som si vsimol.
Myslim, ze ten OOP 3bet nebude az taky zly, aj ked dalo by sa dat aj viac (ako si v prvom videu hovoril, standartne 3betujes OOP 2.7x) ale prihliadnuc na eff. stacks vo vakuu bude tych 2.5/2,6 celkom OK. Horsie to uz je pri tom superovi, ale to bola prva handa, takze to skor ty vies posudit, pretoze nie vsetky stats mas v HUDe.
Nasledne podla mna uplne prestrelis 3b IP a predpokladam, ze velku rolu v tom zahrala prave ta predchadzajuca ruka, kde ta flatol a tak si mal asi v pamati, ze rad calluje 3bety a dal si velmi vela. Treba si vsak uvedomit, ze v druhej situacii sme IP a nech je hociaky happy caller, tak predsalen OOP nam nebude callovat az tak casto. 3bet push je podla mna uz uplne zly, takze by som kludne volil nieco ako 2.2x/2.3x stym, ze mu necham stale sancu, aby nas mohol poslat nejak viac light, po tom co si moze mysliet, ze uz na neho hrame, pretoze je to nas druhy 3b na neho v kratkom case. A keby aj flatol, tak sa nam to stale bude hrat lahko, proti takemu superovi.
36min:
Tu CBetujes do dvoch hracov na flope 463 myslim. Tu by som to asi giveupol. Jednak si tam kradol velmi casto, takze tvoja image bola loose, jednak si nebol v pozicii a v neposlednom rade ako si sam nakoniec poznamenal, nie len superov by tento board nemal casto trafit, ale hlavne ani teba. Takze gu.
Este ktomu, vsimol som si, ze ak trafis flop, tak CBetujes nepatrne viac ako ked netrafis. Neviem ci o tom vies, nie je to nejaky markantny rozdiel, ale dobry hrac si to hned vsimne a lahko ta precita.
42min:
Toto je podla mna uplne mimo mysu. Na tomto flope musis po tej akcii vzdy donkbetovat. Ten origo limper ti tam nebude betovat vo vacsine pripadov a to este vo videu spominas neskor asi 5x, ze je to pasivny hrac. Bol tam skor este jeden flop, ktory by som mozno donkbetoval (preto usudzujem, ze s donkbetmi nemas vela skusenosti), ale tam to bolo v pohode aj checkovat. No tato situacia je na donkbet urcite vhodna a potom by si sa nedostal do takej situacie ako si sa dostal.
Kazdopadne as played, tak river za mna easy check/fold. Tento pasivny hrac ti tu urcite nebude betovat ani Qx. Jedina karta co by tu mohol betnut je 9T, ale ta sanca je miziva. Ked uz si betol, tak samozrejme fold, tam uz odds moc nejdu do uvahy.
....neskor to dopozeram a dokomentujem, inak video urcite prinostne a patri ti vdaka za oba diely.
- grulo
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/7 krát
.
Naposledy upravil Matej Zavacky dňa 14 Mar 2012 17:15, celkovo upravené 1 krát.
- Matej Zavacky
grulo napísal:Cau, tak skusim trosku popisat
36min:
42min:
26min - za tym 3bet sizingom tam netreba hladat urcite nic ine ako chybu z nepozorsnoti, ja nasledne aj hovorim vo videu ze ten sizing je zly, ale aj vo videu to prepocitavam dost zle... moj standard sizing tam je 2.2-2.3 co po prepocitany vychadza na nejakych 5850... proste chybycka se vloudila... urcite za tym nie je predosla historia tebou spominanej ruky kedy calloval moj 3bet na to nemam cas mysliet ... nikdy pri tych stackoch tam od supera necakam call (defaultne). 3bet push tam je urcite diskutabilny ale nie hrozny.
36min - kedze si myslim, ze hracov board netriafa a su pasivni, tak ak nic nemaju (vacsinou over karty) proste to giveupnu a nebudu sa zamyslat nad tym, ci mam nieco ja, dalej je to 3way pot, cize neprodpokladam, ze tam casto budu bluffovat. Ako je mozne, ze to je moj leak, ze davam takymto typom hracov nizky kredit a myslim si o nich, ze sa nedokazu adjustnut, musim nad tym popremyslat viac, ale nejak nadhodnocovat deduktivne schopnosti slabych hracov asi nebude velmi good
42m - jj suhlas bet na flope je lepsi pri pasivnych hracoch, pri aktivnych by bol podla mna valid option aj check. V kazdom pripade ten river mi nepride zle to tam takto blockingbetnut (teraz by som volil vsak este mensi sizing). Ak to je pasivny hrac myslim, ze mi tam moze callnut nejake Qx a spominane 109 a myslim ze konkretne tento aj K10 A10, ked ten sizing bude tak akurat maly. Samozrejme na any raise Fold - lebo to znamena vzdy minimalne J alebo KJ, 6tky tam bude len callovat.
- Matej Zavacky
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.