I wanna be SitNGo master Pgss blog :)
Počet príspevkov: 50 • Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: I wanna be SitNGo master Pgss blog :)
No na RPM poker (skin Merge) maji 0,11 dolarovy 6max Hyperturbiny. Na tento mesic maji celkem zajimavy promotions:
kazde pondeli - pokud odehrajes min 250 turnaju tak ziskas 500 vp bodu (na nejnizsim cashbacku je to ekvivalent 5 dolaru)
kazde utery - pokud odehrajes min 250 turnaju tak ziskas 11 dolaru ticket.
Stoly se tam kvuli te promotion plni hodne rychle.)
kazde pondeli - pokud odehrajes min 250 turnaju tak ziskas 500 vp bodu (na nejnizsim cashbacku je to ekvivalent 5 dolaru)
kazde utery - pokud odehrajes min 250 turnaju tak ziskas 11 dolaru ticket.
Stoly se tam kvuli te promotion plni hodne rychle.)
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
Co sa tyka toho ICM, to je absolutny zaklad sitngo. Je to v podstate hodnota Tvojich chipov vyjadrena v peniazoch. Cim blizsie si k peniazom, tym vacsi vyznam ma ICM. Napr. pri 9-men sitngo, kde je BI povedzme 1$, je v hre 13.500 chipov, ale ked ich vsetky vyhras, neziskas cely prizepool 9$, ale iba 4,50$, da sa povedat, ze na to vlastne sluzi ICM, na tento prepocet chipov na dolare.
Urcite odporucam na konkurencnej ceskej stranke videa od alkaatcha, pre SNG zaciatocnikov je tam uplne vsetko. Takisto su tam od neho clanky, jeden aj o ICM pre rozne druhy SNG, HU, 6-max, DoN atd.
Dobra vec pre zaciatok je aj tato kalkulacka http://www.icmpoker.com/Calculator.aspx , zadavas tam stacky a vidis aku mas equity. Vsimni si, ako sa tvoja equity meni, ked uberies/pridas chipy, kolko napr. ziskas zdablovanim na bubble a kolko stratis prehrou. Treba sa s tym pohrat.
Urcite odporucam na konkurencnej ceskej stranke videa od alkaatcha, pre SNG zaciatocnikov je tam uplne vsetko. Takisto su tam od neho clanky, jeden aj o ICM pre rozne druhy SNG, HU, 6-max, DoN atd.
Dobra vec pre zaciatok je aj tato kalkulacka http://www.icmpoker.com/Calculator.aspx , zadavas tam stacky a vidis aku mas equity. Vsimni si, ako sa tvoja equity meni, ked uberies/pridas chipy, kolko napr. ziskas zdablovanim na bubble a kolko stratis prehrou. Treba sa s tym pohrat.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
prestavkaa maturity
- Pegasuss
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Pegasuss napísal::wall: prestavkaa maturity
no snad si kvoli tomu netreba davat prestavku
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
Za posledny tyzden som hraval tak 2 - 3 hodky denne a stale som skoncil na svojich 35 €, prevazne som hraval sng 6 max svoj a nejake low buy in 6 max turbo mmt .... rozhodol som sa ze na to jebem, a budem davat svoj time niekde do gitarky radsej alebo podobne kedze nemam cash na poriadny bankroll a nechce sa mi to buildovat na nejakych epic micro turnajoch, kupil som si listok za 20 €na nedelny event o 150 000 € na P****Stars ( micro mil ) a ostatne peniaze som nechal na siroty, gl poker majstry, ak to vyhram, pozyvam cely portal na pivo ! (male)
- Pegasuss
Pegasuss napísal: gl poker majstry!
MAJSTRI ty analfabet ...
- Pegasuss
ked nemas trpezlivost poker nie pre teba...
inak v tom turnaji urcite vypadnes pred itm
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
ked nemas trpezlivost poker nie pre teba...
je to možné
je to možné, ale očakával by som niečo pozitívnejšie na koniec mojej kariéry ...
napr a nie byť hater, lebo vies kde hateri vzdycky skoncia ? V Piestanoch ...
- Pegasuss
4 hodiny rano dosiel som z turnaja 20 plus 10 a odnasam 260 € pice oci stipu z toho dymu jak ... dobru noc chaloši
- Pegasuss
Počet príspevkov: 50 • Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.