skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: skrill.com (moneybookers.com)

Odoslaťod popoBA 31 Dec 2011 16:44

tak ale ked si nevkladal cez mb tak nemozes ani vyberat cez mb.
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod palio07 31 Dec 2011 17:13

ale trebarz na heaven som cez MB nikdy nevkladal a vyber mi presiel . stacila obcianka. nie vsade je to tak, ale u niektorych herni ano ;)

ale pravda , ze lepsie by bolo, keby bol ten MB tvoj :)
palio07

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Zeltzn 14 Feb 2012 15:53

Z bank. účtu som si dal poslať na mb 500€ a trvá to už 8 prac. dní (2-5napísané na webe). Napísal som im včera mail a ešte mi neodpísali,stretli ste sa niekto s týmto už? Začínam chvíľami pochybovať,že som bol "vyrobený"
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod A_Rimmer 14 Feb 2012 16:00

Ja som sa s tym nestretol. U mna to trvalo vzdy max. 2-3 dni.

Urcite si najskor over, ci tie peniaze naozaj odisli z tvojho uctu v banke. Ak ano, tak na mb urcite dorazili, akurat si ich zrejme moneybookers nevie spravne priradit k tvojmu uctu. Tam treba to ich reference number zadat tusim do poznamky pri prevode, ak si to zadal len do variabilneho simbolu, tak to zrejme nevedia priradit. Resp. ak si to nezadal nikde, tak sa ani necuduj. :) Treba im napisat cez support na ich stranke, na e-maily oni reaguju velmi pomaly, aspon podla mojej skusenosti.
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod Zeltzn 14 Feb 2012 16:06

Keby to tak vedeli takto zrozumiteľne napísať aj na tej šmatlavej stránke... no ja im už nemôžem napísať 2. mail,lebo ako mi došlo od nich "bude posunutá vaša požiadavka na koniec." :shock: :shock:
Obrázok používateľa
Zeltzn

Odoslaťod A_Rimmer 14 Feb 2012 16:11

Urcite im napis cez tvoj mb ucet->emai support->deposits->Deposit via bank transfer, pockaj 24 hodin a uvidis co bude. Nepis dalsi e-mail, lebo sa potom odpovede nedockas - vlastna skusenost. :D
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Odoslaťod Zeltzn 14 Feb 2012 16:19

Napísal som im už včera,takže dnes to nejdem riskovať,lebo sa toho nedočkám..škoda.. od jednej herne som dostal "bonusový bonus :D ",že som tam toho dosť veľa odohral a dosť mi to nabúralo všetky plány..čo už. Inak,nevieš dokedy sú to schopný vyriešiť?(odpísať,zistiť v čom je problém a pripísať na acc)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Odoslaťod A_Rimmer 14 Feb 2012 16:27

To je tazko povedat. Ked ti prvykrat odpisu, uz to potom pojde rychlo si myslim. Ak si im vcera pisal, tak to nechaj do zajtra ulezat, oni zjavne nemaju radi, ked ich ludia bombarduju mailami. Ale zas ak im to bude trvat moc dlho, tak sa nedaj, slusnost kaze odpovedat max. do 24 hodin, ak nie, tak im kludne napis znovu ze:"24 hodin a no answer, wtf?" :D
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Odoslaťod mino_o 31 Mar 2012 21:07

Cital som to tu trocha a teda pre upresnenie ked mam MB v eurach, uz ho nemozem zmenit na inu menu? A jedina moznost je zatvorit a otvorit si novy v tej menej?
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod nabokow 31 Mar 2012 21:28

mena sa neda menit. ci ti dovolia otvorit novy neviem, mozes mat len jeden, nemyslim si, ze sa da zrusit...co tak neteller?
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!