skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: moneybookers.com (skrill.com)

Odoslaťod clinghi 07 Júl 2011 15:48

clinghi napísal:

msg. po tom, ako som sa chcel prihlasit a takisto mail od nich.
"Your account has been closed for security reasons. You should have received confirmation of this via email from our Security Department. Please note that this decision is now final and we apologise for any inconvenience caused.

We would like to inform you that your Moneybookers account has been closed following the decision of our Security Department. We would advise you not to use our services. For further information, please see our Terms and Conditions, Art. 17.4."

Rovnaky pripad som nenasiel, len par podobnych, ale to boli nejake FX zalezitosti.

Eskaloval som to na supporte, mailom, ale nic som sa nedozvedel. Este mi povedali, ze nebudu so mnou vyjednavat .
Posledna odpoved: "Your Moneybookers account has been permanently closed. This decision cannot be a subject of negotiations. For more information please refer to sections 11 and 17 of our terms and conditions." :lol2:

Myslim, ze si uz asi nepomozem.
Alebo mate nejaky napad??? Thx.
clinghi

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod A_Rimmer 07 Júl 2011 16:59

http://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=terms

Pozri si bod 11, zrejme si urobil nejaku transakciu, ktora sa im nepacila.
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod clinghi 07 Júl 2011 17:12

- Prepaid debit cards or other stored value cards that are not associated with a particular merchant and are not limited to purchases of particular products or services!?

Jedine toto, ako som pisal, ze som vlozil a preposlal. Ale ved mi normalne bol zauctovany poplatok za prevod, tak co riesia? :fish:
Ved je snad normalne, ze nejako tie peniaze vlozit musis, ak ich chces poslat dalej. - prijemcovi bol tiez na urcity cas locknuty ucet, ale uz mu ide. Mne bohuzial nie.

(Mozno to je varovanie pre ostatnych - nevkladat kartou a nasledne neposielat niekomu).
clinghi

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod matiapag 10 Júl 2011 16:14

Teraz som sa trosku hrabal v terms & conditions, lebo by som chcel vediet, ci je OK, ked posielam € z mojho ucet na ucet rodinneho prislusnika, pricom k obom uctom pristupujem z rovnakej IP. Akoze problem by s tym mat nemuseli, ale ked to takto striktne riesia, tak ktovie... Nemate s tym niekto skusenosti?

edit: pri googleni som nasiel iba nejake problemy s tym, ked mala jedna osoba dva accounty. Ale tu mam dve rozdielne mena, uplne odlisne datumy narodenia aj emaily :) thx
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod 16160303 11 Sep 2011 18:08

čaute,
Ako nastavím v MB, aby som mal účet v dvoch menách (€,$)?
Ďakujem
16160303

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 31 krát/5 krát

Odoslaťod tucniak 11 Sep 2011 18:43

cau, ako si prisiel na to, ze sa to da? :)

(pokial viem ja, je dovolene ho mat v len jednej, v akej si si ho zalozil, za extremnych podmienok je mozne dat povodny zavriet a otvorit novy-casto ale nechcu ani pocut o povodnej mail adrese, tel. cisle alebo rovnakom bankovom ucte asociovanom k obom uctom a moze to trvat..)

Za tento príspevok od tucniak poďakovali :
16160303
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod pokpleja 11 Sep 2011 18:46

mozno si to mylis s paypalom, tam sa to myslim da, ci nie?

na moneybookers ako zalozis, tak ho aj mas..respektive da sa zmenit mena, pokial si este nespravil ziadnu transakciu..ako je to potom, to uz neviem :)
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod 16160303 11 Sep 2011 19:06

Aha :oops: , netušil som, že to neni možné.. Ešte dobre, že som sem napísal, lebo inak by som to hľadal ešte týždeň.
dik
16160303

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 31 krát/5 krát

Odoslaťod Stanley VII 12 Sep 2011 09:59

matiapag napísal:Teraz som sa trosku hrabal v terms & conditions, lebo by som chcel vediet, ci je OK, ked posielam € z mojho ucet na ucet rodinneho prislusnika, pricom k obom uctom pristupujem z rovnakej IP. Akoze problem by s tym mat nemuseli, ale ked to takto striktne riesia, tak ktovie... Nemate s tym niekto skusenosti?

edit: pri googleni som nasiel iba nejake problemy s tym, ked mala jedna osoba dva accounty. Ale tu mam dve rozdielne mena, uplne odlisne datumy narodenia aj emaily :) thx

Ja mám účet svoj na eurá a manželkin na doláre a nemám absolútne žiadny problém s prevodmi medzi nimi (a robím to dosť často), samozrejme bolo treba oba účty poriadne overiť dokladmi.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod emjayko 30 Nov 2011 18:46

moze niekto pozicat 170e na moneybookers? potrebujem kvoli jednomu turnaju a nemam momentalne nic na mb.. vratim 180 o tyzden...
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!