skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: moneybookers.com (skrill.com)

Odoslaťod A_Rimmer 22 Jún 2011 09:20

Proof of address - potvrdenie adresy, ze byvas tam kde byvas. :D Bud vypis z tvojho bankoveho uctu, alebo hociaku fakturu na Tvoje meno s adresou, od mobilneho operatora, elektrarni, plynarov, hocikoho...
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod Bartman 22 Jún 2011 09:28

A_Rimmer napísal:Proof of address - potvrdenie adresy, ze byvas tam kde byvas. :D Bud vypis z tvojho bankoveho uctu, alebo hociaku fakturu na Tvoje meno s adresou, od mobilneho operatora, elektrarni, plynarov, hocikoho...

No ved pisem ze chapem co to znamena :D Ale nic take z toho nemam :) Co s tym sakra?
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod A_Rimmer 22 Jún 2011 10:23

Tak si cez internet zaloz ucet na mbanku, posli si rovno vypis na email, vytlac, znova oscanuj (aby to bolo paper based) a posli im to. Mozno ti to zozeru. :D
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod foraid 22 Jún 2011 12:25

tiez som mal podobny problem, bol som si vybavit v banke ucet, pockal na vypis a poslal im to a vsetko v pohode ;)
foraid

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/17 krát

Odoslaťod Stanley VII 22 Jún 2011 14:00

Keď od teba MB pýta nejaký dokument na potvrdenie adresy ako je účet, niekedy zhltnú aj keď im napíšeš, že bývaš u rodičov a všetky účty sú len na ich meno, takže taký dokument nemáš. Mne to ešte kedysi dávno prešlo, keď som takýto problém mal. Ale to som už mal adresu overenú tak, že mi tam poslali list z Moneybookers. A poslal som im iba ofotený OP.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod x-bat 07 Júl 2011 10:47

Hehe, tak vyber penez z MB na kartu je taky slusny vtip - jsem si myslel, ze vyber bude rychlejsi nez bankovnim prevodem. A vysledkem je to, ze penize zmizely z MB uctu a v bance nejsou :ROFL: Zatim jen 3 dny, co jsem tak cetl na ruznych forech, tak klidne dorazi az za 3 tydny...
Takze vyber kartou uz nikdy vice :)
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod clinghi 07 Júl 2011 15:04

Ja som s MB skoncil / alebo oni so mnou.
Pred par dnami mi ucet najprv lockli, kvoli jednemu prevodu na kamaratov ucet a po mnohych mailoch, vysvetlovani z mojej strany mi ho nakoniec aj natrvalo zatvorili. :wall:
Zevraj som porusil bod 17. T&C, co znamena money laundering a terrorist issues, lol !? :shock:

Ucet som mal plne verifikovany a mam tiez ich Mastercard, takze ich 'pocin' asi nikdy nepochopim.
Co je na tom najhorsie, ten prevod na kamaratov ucet nakoniec nepresiel a kedze sa neviem pozriet do svojho uctu, peniaze su asi uz na ich firemnom ucte. A nemaju zaujem nic vysvetlovat ani odpovedat. :o
Pokusy dovolat sa security manazerovi stale skoncia na naucenych frazach 1st line supportu.

Takze, MB nikdy. Jedine NETELLER. :crazy:
clinghi

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod DevilMayCry 07 Júl 2011 15:14

clinghi napísal:Ja som s MB skoncil / alebo oni so mnou.
Pred par dnami mi ucet najprv lockli, kvoli jednemu prevodu na kamaratov ucet a po mnohych mailoch, vysvetlovani z mojej strany mi ho nakoniec aj natrvalo zatvorili. :wall:
Zevraj som porusil bod 17. T&C, co znamena money laundering a terrorist issues, lol !? :shock:

Ucet som mal plne verifikovany a mam tiez ich Mastercard, takze ich 'pocin' asi nikdy nepochopim.
Co je na tom najhorsie, ten prevod na kamaratov ucet nakoniec nepresiel a kedze sa neviem pozriet do svojho uctu, peniaze su asi uz na ich firemnom ucte. A nemaju zaujem nic vysvetlovat ani odpovedat. :o
Pokusy dovolat sa security manazerovi stale skoncia na naucenych frazach 1st line supportu.

Takze, MB nikdy. Jedine NETELLER. :crazy:

ja som prevadzal x-krat prachy a nic mi nelockli. To akoze si len tak niekomu poslal na iny MB ucet prachy a oni ze eeee a lockli ucet ?
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod dzejkej 07 Júl 2011 15:24

Nie je kamarat terorista a zabudol sa Ti priznat? :shock:

Ale vazne cumim, ze co to ma byt. Ja MB pouzivam roky a nikdy ziaden problem nebol.

Asi nezostava nic ine ako volat a otravovat, ze chces vediet konkretny dovod, na zaklade ktoreho lockli ten ucet alebo pogooglit, ci sa to nestalo niekomu a ako to poriesil, ak vobec :(.

:gl:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod clinghi 07 Júl 2011 15:42

Aj ja som uz X-krat prevadzal $$, platil, vyberal. Ich MB kartu som dostal asi 3 tyzdne dozadu.
Problem, ak sa do tak nazvat, moze byt ten, ze som $$ vlozil kartou na MB a nasledne poslal kamosovi, lebo ich chcel tam.
A uz sa to zacalo.
But still, wtf??? :wall: ( Islo mi o ten ucet, moznost uzivat $$ bez toho, aby o tom banky a registre vedeli).
Ale po tejto skusenosti riesim NETELLER, kde maju na karte 3x vyssi denny limit + dalsie veci. Nehovoriac o promptnom supporte! :good:
clinghi

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!