skrill.com (moneybookers.com)
Re: moneybookers.com (skrill.com)
Proof of address - potvrdenie adresy, ze byvas tam kde byvas. Bud vypis z tvojho bankoveho uctu, alebo hociaku fakturu na Tvoje meno s adresou, od mobilneho operatora, elektrarni, plynarov, hocikoho...
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
A_Rimmer napísal:Proof of address - potvrdenie adresy, ze byvas tam kde byvas. Bud vypis z tvojho bankoveho uctu, alebo hociaku fakturu na Tvoje meno s adresou, od mobilneho operatora, elektrarni, plynarov, hocikoho...
No ved pisem ze chapem co to znamena Ale nic take z toho nemam Co s tym sakra?
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Tak si cez internet zaloz ucet na mbanku, posli si rovno vypis na email, vytlac, znova oscanuj (aby to bolo paper based) a posli im to. Mozno ti to zozeru.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
tiez som mal podobny problem, bol som si vybavit v banke ucet, pockal na vypis a poslal im to a vsetko v pohode
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
Keď od teba MB pýta nejaký dokument na potvrdenie adresy ako je účet, niekedy zhltnú aj keď im napíšeš, že bývaš u rodičov a všetky účty sú len na ich meno, takže taký dokument nemáš. Mne to ešte kedysi dávno prešlo, keď som takýto problém mal. Ale to som už mal adresu overenú tak, že mi tam poslali list z Moneybookers. A poslal som im iba ofotený OP.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Hehe, tak vyber penez z MB na kartu je taky slusny vtip - jsem si myslel, ze vyber bude rychlejsi nez bankovnim prevodem. A vysledkem je to, ze penize zmizely z MB uctu a v bance nejsou Zatim jen 3 dny, co jsem tak cetl na ruznych forech, tak klidne dorazi az za 3 tydny...
Takze vyber kartou uz nikdy vice
Takze vyber kartou uz nikdy vice
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
Ja som s MB skoncil / alebo oni so mnou.
Pred par dnami mi ucet najprv lockli, kvoli jednemu prevodu na kamaratov ucet a po mnohych mailoch, vysvetlovani z mojej strany mi ho nakoniec aj natrvalo zatvorili.
Zevraj som porusil bod 17. T&C, co znamena money laundering a terrorist issues, lol !?
Ucet som mal plne verifikovany a mam tiez ich Mastercard, takze ich 'pocin' asi nikdy nepochopim.
Co je na tom najhorsie, ten prevod na kamaratov ucet nakoniec nepresiel a kedze sa neviem pozriet do svojho uctu, peniaze su asi uz na ich firemnom ucte. A nemaju zaujem nic vysvetlovat ani odpovedat.
Pokusy dovolat sa security manazerovi stale skoncia na naucenych frazach 1st line supportu.
Takze, MB nikdy. Jedine NETELLER.
Pred par dnami mi ucet najprv lockli, kvoli jednemu prevodu na kamaratov ucet a po mnohych mailoch, vysvetlovani z mojej strany mi ho nakoniec aj natrvalo zatvorili.
Zevraj som porusil bod 17. T&C, co znamena money laundering a terrorist issues, lol !?
Ucet som mal plne verifikovany a mam tiez ich Mastercard, takze ich 'pocin' asi nikdy nepochopim.
Co je na tom najhorsie, ten prevod na kamaratov ucet nakoniec nepresiel a kedze sa neviem pozriet do svojho uctu, peniaze su asi uz na ich firemnom ucte. A nemaju zaujem nic vysvetlovat ani odpovedat.
Pokusy dovolat sa security manazerovi stale skoncia na naucenych frazach 1st line supportu.
- clinghi
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
clinghi napísal:Ja som s MB skoncil / alebo oni so mnou.
ja som prevadzal x-krat prachy a nic mi nelockli. To akoze si len tak niekomu poslal na iny MB ucet prachy a oni ze eeee a lockli ucet ?
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Nie je kamarat terorista a zabudol sa Ti priznat?
Ale vazne cumim, ze co to ma byt. Ja MB pouzivam roky a nikdy ziaden problem nebol.
Asi nezostava nic ine ako volat a otravovat, ze chces vediet konkretny dovod, na zaklade ktoreho lockli ten ucet alebo pogooglit, ci sa to nestalo niekomu a ako to poriesil, ak vobec .
Ale vazne cumim, ze co to ma byt. Ja MB pouzivam roky a nikdy ziaden problem nebol.
Asi nezostava nic ine ako volat a otravovat, ze chces vediet konkretny dovod, na zaklade ktoreho lockli ten ucet alebo pogooglit, ci sa to nestalo niekomu a ako to poriesil, ak vobec .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Aj ja som uz X-krat prevadzal $$, platil, vyberal. Ich MB kartu som dostal asi 3 tyzdne dozadu.
Problem, ak sa do tak nazvat, moze byt ten, ze som $$ vlozil kartou na MB a nasledne poslal kamosovi, lebo ich chcel tam.
A uz sa to zacalo.
But still, wtf??? ( Islo mi o ten ucet, moznost uzivat $$ bez toho, aby o tom banky a registre vedeli).
Ale po tejto skusenosti riesim NETELLER, kde maju na karte 3x vyssi denny limit + dalsie veci. Nehovoriac o promptnom supporte!
Problem, ak sa do tak nazvat, moze byt ten, ze som $$ vlozil kartou na MB a nasledne poslal kamosovi, lebo ich chcel tam.
A uz sa to zacalo.
But still, wtf??? ( Islo mi o ten ucet, moznost uzivat $$ bez toho, aby o tom banky a registre vedeli).
Ale po tejto skusenosti riesim NETELLER, kde maju na karte 3x vyssi denny limit + dalsie veci. Nehovoriac o promptnom supporte!
- clinghi
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.