skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: moneybookers.com (skrill.com)

Odoslaťod matiapag 02 Máj 2011 19:09

thx, ja som tam vyplnil akoze udaje v snahe aby mi vyskocilo nejake upozornenie, aj som si cital co tam bolo za otaznikmi a hladal aj tu na fore, ale pozriet si FAQ ma nenapadlo :) Aj tak by som ale nehladal pod "I am unable to register" ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Accident 17 Máj 2011 20:52

Společnost Moneybookers upustí od všech poplatků za služby, dokud budete svůj účet aktivně používat. Jinak platí měsíční poplatek za služby ve výši 1.00 EUR.
Co podla nich znamena aktivne vyuzivat?
Accident

Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Odoslaťod vlade 17 Máj 2011 21:13

Prihlasit sa raz za 18 mesiacov :)

A neni to zrusenie vsetkych poplatkov, ale len toho 1E ktore by si platil keby si sa tam rok a pol neprihlasil. Aspon tak to maju na anglickej verzii.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Zeltzn 07 Jún 2011 20:27

Zdravím, chcem si vložiť z debetnej VISA karty na moneybookers a mám taký problém, že mi stále vypisuje že som mohol niekde spraviť chybu pri vypisovaní údajov (CVC číslo Či ako sa to píše, alebo číslo účtu. ale skontroloval som to a je to ok) potom že môže byť chyba v tom že nemám dostatok peňazí na účte, čo je tiež blbosť, keďže aj po strhnutí 1,x%mi tam ostane +/-8e a tretia možnosť že mám zafajknuté na hráčske účely ... môže to byŤ chyba že mám zafajknuté že vkladám peniaze na hráčske účely? :D
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod mirolc 07 Jún 2011 20:35

Na niektorých účtoch musi ostat nejaká minimálna suma, ktorú nemožeš vybrať na mojom je to asi 10e tak mozno bude chyba tam /ak ti ostava 8e ak som to dobre pochopil/
mirolc

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod Zeltzn 07 Jún 2011 20:40

aha díki, tak teda počkám 24 hodín, lebo už mi to vypísalo 2x a keby tretí, tak 24hodín nemôžem robiť nič s peniazmi ... :wall: wish me luck :)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Odoslaťod Accident 07 Jún 2011 20:43

hracske ucely maju byt zaskrtnute, chyba bude asi tam ako napisal kolega nado mnou alebo este nemas spravenu verifikaciu karty.
Accident

Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Odoslaťod Zeltzn 07 Jún 2011 20:45

verifikáciu mám, keby som nemal nemôžem ešte vkladať ;)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Odoslaťod A_Rimmer 07 Jún 2011 21:11

No mne to robi to iste, vraj je to kvoli tomu, ze nemozem tou kartou vkladat peniaze na ucely hrania (gambling). Preto nemozem vlozit ani priamo do ziadnej herne ani na moneybookers, ak je tam zaskrtnute to policko, ze peniaze budu pouzite na gambling atd..

Doteraz sa mi to nepodarilo vyriesit, tak ako sa to tebe podari, tak porad. :) dik
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod Bartman 22 Jún 2011 08:54

čauko, neviete či sa dá ta karta Master Card od Moneybookers vybaviť aj keď už mám u nich účet? Pretože to neviem nájsť, a keď nájdem stránku karty, tak tam vidím jedine Sign Up for free, ale nevidím odkaz na už založený účet - vôbec neviem ako tú kartu vybaviť... :fish:

EDIT: práve som to našiel, je to riadne skryté :D

EDIT 2:
Proof of address - paper based utility bill or bank statement issued in the last 3 months which shows your name AND address.

čo to chcú? resp. chápem, ale čo im mám poslať, keď nič z toho nemám? :D
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!