skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: skrill.com (moneybookers.com)

Odoslaťod Chlpo1989 31 Mar 2012 22:02

Mino, napis im na support, ze si chces zmenit menu. Mali by ti povedat, ze je vsetko vybavene a ze po vytvoreni takeho isteho accountu ti ten stary zrusia. Kamarat to robil prednedavnom.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod wizdo 31 Mar 2012 22:08

Chlpo1989 napísal:Mino, napis im na support, ze si chces zmenit menu. Mali by ti povedat, ze je vsetko vybavene a ze po vytvoreni takeho isteho accountu ti ten stary zrusia. Kamarat to robil prednedavnom.

Len pre upresnenie...

Najprv ti account zrusia, potom si zalozis novy v mene aku chces a poslem im nasledne spravu ze si to ty a ze toto je tovj ucet, psoles myslim obcanku a vsetko je ok.

Takze urcite nezakladaj novy, nez prevedies peniaze a zrusis stary ucet,,,lebo by si mohol mat problemy keby si zalozil novy, a prevedies si tam epanize zo stareho
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod mirsat 13 Máj 2012 10:32

Neviete nahodou ci nema MB nejaky bordel? Vcera mi prisiel vyber z PS, v history peniaze normalne vidim ze prisli ale ked pozriem
na available balance mam tam nulu, akokeby sa tie peniaze stratili, support jasne ze zatial neodpisal co sa deje. Kamosovi sa vcera par hodin po men stalo to iste. Neviete kde by mohol byt problem? Diki
mirsat

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod DevilMayCry 13 Máj 2012 11:21

mirsat napísal:Neviete nahodou ci nema MB nejaky bordel? Vcera mi prisiel vyber z PS, v history peniaze normalne vidim ze prisli ale ked pozriem
na available balance mam tam nulu, akokeby sa tie peniaze stratili, support jasne ze zatial neodpisal co sa deje. Kamosovi sa vcera par hodin po men stalo to iste. Neviete kde by mohol byt problem? Diki

na nete koluje info ze britske urady zacali vysetrovanie voci mb a mb nemoze momentalne poskytovat svoje sluzby, taktiez vsetky ucty by mali byt bloknute :bad:

Spoiler:
just kidding :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod hegides 13 Máj 2012 11:34

DevilMayCry napísal:
mirsat napísal:Neviete nahodou ci nema MB nejaky bordel? Vcera mi prisiel vyber z PS, v history peniaze normalne vidim ze prisli ale ked pozriem

na nete koluje info ze britske urady zacali vysetrovanie voci mb a mb nemoze momentalne poskytovat svoje sluzby, taktiez vsetky ucty by mali byt bloknute :bad:

Spoiler:
just kidding :D

.ty trollo, normalne som sa lakol :D
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod A_Rimmer 13 Máj 2012 12:05

hegides napísal:
DevilMayCry napísal:na nete koluje info ze britske urady zacali vysetrovanie voci mb a mb nemoze momentalne poskytovat svoje sluzby, taktiez vsetky ucty by mali byt bloknute :bad:

:ROFL: Dobreee, tiez som na to skocil. :ROFL:
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod mirsat 13 Máj 2012 13:38

Kua ja som nato tiez skocil ale problem stale trva :o
mirsat

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod popcorn 16 Máj 2012 15:29

mam taku otazku: je potrebne aby na kazdy moneybookers ucet bol viazany ucet v banke ak chcem pomocou mojho moneybookers uctu len poslat peniaze do poker herne, tak ze mi na moj moneybookers ucet posle peniaze kamarat zo svojho moneybookers uctu a ja to zo svojho zaplatim a nemusim si tam ani davat bankovy ucet pripadne kreditku...?
dakujem
popcorn

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Stanley VII 16 Máj 2012 16:00

Môžeš to urobiť ako píšeš, nieje v tom problém. Časom ale bude moneybookers od teba vyžadovať overenie identity, to znamená zaslanie ofoteného občianskeho a musia sedieť údaje na OP a na MB účte. Ak presiahnu transakcie nejakú hodnotu, tak budeš myslím musieť overiť účet aj nejakým mini vkladom z banky, aspoň ja som raz o to bol požiadaný ak si dobre pamätám, lebo na MB si takmer vôbec nevkladám z banky, mám kartu, ktorou z MB vyberám peniaze a zrejme si chceli overiť, že naozaj žijem :)

Ale ak sa jedná o nejaké malé peniaze, tak by s tým nemal byť problém.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod REM 30 Júl 2012 20:35

Stala sa mi taka vec ze som zabudol heslo do moneybookers.No a poslalo mi sms na overenie ale absolutne necitatelnu..Vyzeralo to nejak takto Upozorn!nA-! @...Nemate s tym niekto skusenost ci uz nejak zmenit jazyk v sms alebo co..asi sa budem musiet natahovat so suportom:(
Obrázok používateľa
REM

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/15 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!