skrill.com (moneybookers.com)
Re: skrill.com (moneybookers.com)
Mino, napis im na support, ze si chces zmenit menu. Mali by ti povedat, ze je vsetko vybavene a ze po vytvoreni takeho isteho accountu ti ten stary zrusia. Kamarat to robil prednedavnom.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Mino, napis im na support, ze si chces zmenit menu. Mali by ti povedat, ze je vsetko vybavene a ze po vytvoreni takeho isteho accountu ti ten stary zrusia. Kamarat to robil prednedavnom.
Len pre upresnenie...
Najprv ti account zrusia, potom si zalozis novy v mene aku chces a poslem im nasledne spravu ze si to ty a ze toto je tovj ucet, psoles myslim obcanku a vsetko je ok.
Takze urcite nezakladaj novy, nez prevedies peniaze a zrusis stary ucet,,,lebo by si mohol mat problemy keby si zalozil novy, a prevedies si tam epanize zo stareho
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Neviete nahodou ci nema MB nejaky bordel? Vcera mi prisiel vyber z PS, v history peniaze normalne vidim ze prisli ale ked pozriem
na available balance mam tam nulu, akokeby sa tie peniaze stratili, support jasne ze zatial neodpisal co sa deje. Kamosovi sa vcera par hodin po men stalo to iste. Neviete kde by mohol byt problem? Diki
na available balance mam tam nulu, akokeby sa tie peniaze stratili, support jasne ze zatial neodpisal co sa deje. Kamosovi sa vcera par hodin po men stalo to iste. Neviete kde by mohol byt problem? Diki
- mirsat
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
mirsat napísal:Neviete nahodou ci nema MB nejaky bordel? Vcera mi prisiel vyber z PS, v history peniaze normalne vidim ze prisli ale ked pozriem
na nete koluje info ze britske urady zacali vysetrovanie voci mb a mb nemoze momentalne poskytovat svoje sluzby, taktiez vsetky ucty by mali byt bloknute
Spoiler:
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:mirsat napísal:Neviete nahodou ci nema MB nejaky bordel? Vcera mi prisiel vyber z PS, v history peniaze normalne vidim ze prisli ale ked pozriem
na nete koluje info ze britske urady zacali vysetrovanie voci mb a mb nemoze momentalne poskytovat svoje sluzby, taktiez vsetky ucty by mali byt bloknuteSpoiler:
.ty trollo, normalne som sa lakol
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
hegides napísal:DevilMayCry napísal:na nete koluje info ze britske urady zacali vysetrovanie voci mb a mb nemoze momentalne poskytovat svoje sluzby, taktiez vsetky ucty by mali byt bloknute
Dobreee, tiez som na to skocil.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Kua ja som nato tiez skocil ale problem stale trva
- mirsat
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
mam taku otazku: je potrebne aby na kazdy moneybookers ucet bol viazany ucet v banke ak chcem pomocou mojho moneybookers uctu len poslat peniaze do poker herne, tak ze mi na moj moneybookers ucet posle peniaze kamarat zo svojho moneybookers uctu a ja to zo svojho zaplatim a nemusim si tam ani davat bankovy ucet pripadne kreditku...?
dakujem
dakujem
- popcorn
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Môžeš to urobiť ako píšeš, nieje v tom problém. Časom ale bude moneybookers od teba vyžadovať overenie identity, to znamená zaslanie ofoteného občianskeho a musia sedieť údaje na OP a na MB účte. Ak presiahnu transakcie nejakú hodnotu, tak budeš myslím musieť overiť účet aj nejakým mini vkladom z banky, aspoň ja som raz o to bol požiadaný ak si dobre pamätám, lebo na MB si takmer vôbec nevkladám z banky, mám kartu, ktorou z MB vyberám peniaze a zrejme si chceli overiť, že naozaj žijem
Ale ak sa jedná o nejaké malé peniaze, tak by s tým nemal byť problém.
Ale ak sa jedná o nejaké malé peniaze, tak by s tým nemal byť problém.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Stala sa mi taka vec ze som zabudol heslo do moneybookers.No a poslalo mi sms na overenie ale absolutne necitatelnu..Vyzeralo to nejak takto Upozorn!nA-! @...Nemate s tym niekto skusenost ci uz nejak zmenit jazyk v sms alebo co..asi sa budem musiet natahovat so suportom:(
-
REM - Príspevky: 126
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/15 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.