Netreba to niekde osobitne nastaviť pre turnaje?
Stats z turnajov ukazuje v pohode, len je tam nejaké oneskorenie resp. ked to pozerám dnes, nemám tam turnaje z posledných troch dní napr., niekedy zo štyroch, ako sa tomu chce

Please help.

aNdr3Jo napísal:ja mam s HUDom jeden problem (HM 2)...jedna sa o zobrazovanie HUDu, ten sa mi na pri hracoch zobrazuje iba na cash games na turnajoch vsak nie, avsak pri turnajoch (hravam na PS) sa zobrazuju staty pri kliknuti na zobrazit poslednu ruku...Neviete mi niekto poradit v com moze byt chyba ? reinstall nepomohol...
mam jednu licenciu na HM 2 navyse napredaj...PM me

aNdr3Jo napísal:aNdr3Jo napísal:ja mam s HUDom jeden problem (HM 2)...jedna sa o zobrazovanie HUDu, ten sa mi na pri hracoch zobrazuje iba na cash games na turnajoch vsak nie, avsak pri turnajoch (hravam na PS) sa zobrazuju staty pri kliknuti na zobrazit poslednu ruku...Neviete mi niekto poradit v com moze byt chyba ? reinstall nepomohol...
mam jednu licenciu na HM 2 navyse napredaj...PM me
problem solved...stacilo prehodit jazyk v lobby PS na ENG

A_Rimmer napísal:Ja to mam tu:
C:\Users\MOJEMENO\appdata\local\Boss Media\ParadisePoker\History
Ale je to tak 2 roky stare, hadam to nezmenili.

Chlpo1989 napísal:Ked mas otvorenu nejaku zlozku, tak nastroje - moznosti zlozky - nahlad - ukazat/skryt subory

Naspäť na Pokrové programy a služby
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.