Hej, hej, timebankoval som ako svina, 86o/s, T8o/s ma maju na 20% equity, kladiva ako 99/JJ ma maju na 2% cakal som aj nejaku zverinu v style QTc, alebo celkovo 8cXc, TcXc haluze ale donkey that I am, som to nedokazal zahodit (mali sme history )
Ohladne meniaceho sa sveta, tiez som si myslel, prva session po 17dnovej pauze (!), zacalo to celkom ok ale ako sa hovori, ako prislo tak odislo #run bad for life!
A toto je najvacsi pot v $ (ak teda nepocitame NL200 eskapady )
Dnesny vecerny BE hunt (00:00-06:00) NL50/100. Cele sa to dokurvilo, ked som uplne, ale uplne v poslednej ruke nechtiac vyhral $23. Takze vlastne profit! Vriiii, bude na milkshejky!
V juni som znovu odohral nepresvedcivych 50hodin ale to bude zrejme preto, ze som sa uz viac menej vzdal myslienky nejakeho grindenia, upratal som sa na NL50 (bez ohladu na to ake ryby/velryby sedia na NL100/200) a hral som bez nejakeho donutenia, jednoducho ked som mal chut, alebo ked uz som mal vyslovene pocit, ze by sa patrilo uz (a na takyto pristup je 50h solid! ) Zaciatok bol super, nakolko bink 10BI day, dalsia session -8BI, nuz ale co, moving on, chilu na to bink dalsi 10BI day (pre hracov ako ja, co maju avg na den tak 1200 ruk su 10BI dni velmi vzacne, teda, tym +$ smerom ) a hned na to bum bac -10BI den. Da fuq?! A vobec, tento poker je ti riadne svinstvo. Samozrejme som studoval velmi vela, mozno az prilis (boli nejake FPS zalezitosti ) a ako to uz tak byva, clovek by to rad aj v praxi vyskusal a cuduj sa svete, ono ti to vo velkej vacsine pripadov aj funguje. Urcite mozem kazdemu len odporucit S urovnou hry som, uz tradicne, spokojny. Nasiel som si leaky a pracujem na ich odstraneni a tiez sa mi podarilo identifikovat par oblasti, kde by sa dali zarobit peniaze, ktore som doteraz nevyuzival az tak ako by sa na dobreho regulara patrilo. Volume 90% NL50 10% NL100. Na mesiac jul by som rad nahodil grindmode ale dnes som si kupil po 45dnoch vzdoru Diablo 3, uvidime co to so mnou spravi
___Mortylen___ napísal:V juni som znovu odohral nepresvedcivych 50hodin ale to bude zrejme preto, ze som sa uz viac menej vzdal myslienky nejakeho grindenia