___Mortylen___ NLH6max cash
Re: ___Mortylen___ NLH6max cash
musis mat dobre vzacne ready na ten hand of the month defend tusim...
srsly, ugly imo
edit: ze by som bol nadseny fuck up of the month a tilt of the month tiez nemozem uplne povedat...
srsly, ugly imo
edit: ze by som bol nadseny fuck up of the month a tilt of the month tiez nemozem uplne povedat...
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:musis mat dobre vzacne ready na ten hand of the month defend tusim...
Most indubitably!
Stats 70/54/35 (ano, to posledne je 3bet) cBETf 88 cBETt83 + bet sizing tell. Plan PF bol defend a check/shipovat na zaklade betsizing tellu (ano, je to overkill a nic nerepujem ale co spravi ked nic nema, callne ma? Fajn! I haz me a pear!) ale na tomto megaluxusnom flope som zacal byt greedy a zariskoval som. Poviem tolko, ze na turne som podla sizingu 'vedel', ze som ahead (=mal som check/shipnut zrejme a hrat to safe) ale river uz bol v podstate gamble, lebo som nemal ako vediet, ci ho K nevylepsil.
Fuck-up je presne to, co to znamena, cisty fuck-up z mojej strany. Na vela urovniach, proste terribad.
Tilt bol rel. easy. Mal 15% squeeze a SB bol callhappy 46/6 na malej vzorke takze som nechcel shipovat PF, lebo BB foldne svoj bluff a ja sice vyhram casto 18bb ale bol som greedy a nechcel som pouzit top of the fucking top of my range na PF AI a mal som poziciu na oboch. Postflop nevidim ruku, ktoru hra for value takymto sposobom 99/JT/AA dvakrat checkne s masterplanom check/shipnut aby aplikoval max foldequity? Zato priceless thinking process stylu: "checkli sme 2x, stabuje 8-18, isto nic nema, toto nemoze callnut, ved som predsa nit" Ako backup mame nut high card, dve overs (mb live) a nut flush (most def live).
@Sudden:
No lebo to nerobilo dobrotu. Mal som pocit, ze som hral najhorsie prave vtedy, ked som potreboval vysledky, cize objem. Teraz ked si hram ako chcem, kolko chcem, citim nulovy tlak a hra sa mi dobre a sustredene. Plus po po $2700 swingu som to nemohol dva tyzdne vidiet a nedavno po 'obycajnom' $1500 swingu som to nemal chut zapnut cely maj. A to je MEGA -EV, ked clovek to 30 dni nezapne A samozrejme pravdou je tiez to, ze som zacal vazne pochybovat o tom, ci na to mam, a aky ma vyznam v takom mindsete davat 2k ruk denne, ist na 50k mesiac s WR od -1bb do -5bb/100 ked clovek ani nema chut po session to otvarat lebo dobre vie co ho tam caka a zajtra znovu 4/5 hodin za tym presediet a podvedome ocakavat vyprask? Nah, fuck that shit.
Jul by sa ale mohol podarit, snad.
A. ma to celkom bavi, mam nielen chut studovat ale aj hrat
B. potrebujem peniaze uz
C. uz mi je trapne 'nedavat to'
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Tak aj mindset sa da improvenut a/alebo pouzivat safer BRM - to je tiez dobry sposob ako lahsie prezivat tie swingy. Nie ze by mindset bola nejaka moja silna stranka, ale tak teoretizovat o tom mozem
Inak co sa tyka "hand of the month" tak mne sa moc nepaci myslienka flatnut preflop 55 s planom vymyslat postflop nejake no-equity kreacie aj ked je to taky psychopat a mame nejake sizing tells. Urcite budu lepsie sposoby ako exploitovat tieto jeho sweet tendencie a hlavne na to pouzivat handy, ktore mozu hitnut nejaky solid bluffcatcher/potencial castejsie ako v 11% pripadov.
Ked tak na to pozeram tak s informaciami, ktore mas a za ten sizing preflop by sa tie small PPs dali mozno aj profitable setminovat ak mas istotu, ze ti tam nasype skoro vzdy 2-3 barrely
Inak co sa tyka "hand of the month" tak mne sa moc nepaci myslienka flatnut preflop 55 s planom vymyslat postflop nejake no-equity kreacie aj ked je to taky psychopat a mame nejake sizing tells. Urcite budu lepsie sposoby ako exploitovat tieto jeho sweet tendencie a hlavne na to pouzivat handy, ktore mozu hitnut nejaky solid bluffcatcher/potencial castejsie ako v 11% pripadov.
Ked tak na to pozeram tak s informaciami, ktore mas a za ten sizing preflop by sa tie small PPs dali mozno aj profitable setminovat ak mas istotu, ze ti tam nasype skoro vzdy 2-3 barrely
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
nebudem sa uz moc opakovat, len by som odporucil polozit si otazku: s danymi info a readmi, nie je aj lepsia play? nie je lepsia play s touto castou nasej range? (napr 4bet, fold pre, skratka alternativy..).. S nasimi readami, nie je lepsie vyuzit proti nemu inu cast nasej range (kludne siroku, ako uz naznacil sudden) a mat ovela lepsiu manevrovatelnost..?
ad ta druha ruka, to ze niekto double cekne a nasledne x/raisne na nl50 moze aj nemusi znamenat zhola nic a najdes fesakov co tak hraju monstre-> podstatne je ze tam callujes o cely stack, in toho vela nemas a je to praca na pokerstove, mne sa to az take super EV+ nemari. Moze ti tam nejaky random baller ukazat aj nejaky midpair a stale ta owni ako tak , moze tam takto zahrat ovp, set, upne v pohode. (btw ked sa na tu handu tak pozriem co repujes ty? )
bottom line tohto je ze ak to akosi tak nejak neporazas, mas swingy, zle to nesies a mas zly mindset absolutne nechapem PRECO sa pustas do neistych, velmi close a edgy spotov ktore tazko zavisia na velmi presnych readoch a este aj ak ich mas su proste close a teda velmi high variance- potom mas tilt of the month ze jeeezis on tam x.raisol toto a ja som mal moj top of the calling non-made hand range a on mal iba hento a dopc prehral som.. fuck knows co tam este x/shipuje lebo taky spot si s nim na 100% hral cca jeden krat a teda dost malo tusis ci tvoja hra bola good imo..
btm line 2 ze mas tony jasnych prilezitosti na nl50 zarabat inak.
done
ad ta druha ruka, to ze niekto double cekne a nasledne x/raisne na nl50 moze aj nemusi znamenat zhola nic a najdes fesakov co tak hraju monstre-> podstatne je ze tam callujes o cely stack, in toho vela nemas a je to praca na pokerstove, mne sa to az take super EV+ nemari. Moze ti tam nejaky random baller ukazat aj nejaky midpair a stale ta owni ako tak , moze tam takto zahrat ovp, set, upne v pohode. (btw ked sa na tu handu tak pozriem co repujes ty? )
bottom line tohto je ze ak to akosi tak nejak neporazas, mas swingy, zle to nesies a mas zly mindset absolutne nechapem PRECO sa pustas do neistych, velmi close a edgy spotov ktore tazko zavisia na velmi presnych readoch a este aj ak ich mas su proste close a teda velmi high variance- potom mas tilt of the month ze jeeezis on tam x.raisol toto a ja som mal moj top of the calling non-made hand range a on mal iba hento a dopc prehral som.. fuck knows co tam este x/shipuje lebo taky spot si s nim na 100% hral cca jeden krat a teda dost malo tusis ci tvoja hra bola good imo..
btm line 2 ze mas tony jasnych prilezitosti na nl50 zarabat inak.
done
-
Nechcem vidiet ruky, ked s urovnou hry nie si "tradicne, spokojny" .
Pozor na "BB ma 15% squeeze" reasoning, ked ide o 253 ruk. Uvedom si ten samplesize .
Pozor na "BB ma 15% squeeze" reasoning, ked ide o 253 ruk. Uvedom si ten samplesize .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
+1 k tym bottom lines
Ale ta tilt handa sa mi zda vcelku dobre zahrata. Aj keby tam obcas mal nieco strong tak s overs + FD ma hero stale dost equity (potrebuje 34% na call cca). Vzhladom na sizing a priebeh tej handy si tiez myslim, ze to bude random spazz dost casto na to aby to bolo profitable.
Ale ta tilt handa sa mi zda vcelku dobre zahrata. Aj keby tam obcas mal nieco strong tak s overs + FD ma hero stale dost equity (potrebuje 34% na call cca). Vzhladom na sizing a priebeh tej handy si tiez myslim, ze to bude random spazz dost casto na to aby to bolo profitable.
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
No v tej tilt ruke by som ja skor staboval malym betom flop.
V 3way pote hrat AK high na showdown nebude tak casto uspesne a takto sa chopim iniciativy a vzhladom na poziciu sa mozem luxusne rozhodnut, co s rukou dalej:
1) Checknutim na blank turne alebo srdci mozem realizovat equity ziskanim 2 kariet za lacny peniaz.
2) Na K+ dostanem lahko stacky dnu pre fishku neodolatelne malymi betmi v pripade, ze nieco ma.
3) Na Q alebo blanku sa mozem rozhodnut barrelovat, ak ta fish vie foldovat svoje weak ruky (read/stat specificke).
BB v tej ruke 99% casu nema nic, co by ustalo agresivitu z Tvojej strany a betom mas sancu ziskat pot, pricom checkom behind a naslednym betnutim fishky (alebo rega) na vela turnoch budes foldovat a na srdcovych turnoch nebudes happy.
V 3way pote hrat AK high na showdown nebude tak casto uspesne a takto sa chopim iniciativy a vzhladom na poziciu sa mozem luxusne rozhodnut, co s rukou dalej:
1) Checknutim na blank turne alebo srdci mozem realizovat equity ziskanim 2 kariet za lacny peniaz.
2) Na K+ dostanem lahko stacky dnu pre fishku neodolatelne malymi betmi v pripade, ze nieco ma.
3) Na Q alebo blanku sa mozem rozhodnut barrelovat, ak ta fish vie foldovat svoje weak ruky (read/stat specificke).
BB v tej ruke 99% casu nema nic, co by ustalo agresivitu z Tvojej strany a betom mas sancu ziskat pot, pricom checkom behind a naslednym betnutim fishky (alebo rega) na vela turnoch budes foldovat a na srdcovych turnoch nebudes happy.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
mne sa moc nepaci myslienka flatnut preflop 55 s planom vymyslat postflop nejake no-equity kreacie
Ake no equity kreacie? Vsak betne X, nema, mozme check/shipnut, betne Y, mozeme hrat poker.
Urcite budu lepsie sposoby ako exploitovat tieto jeho sweet tendencie
Vo vakuu? Ano, isto iste! V skutocnosti? Not rly! Musi byt kazdemu jasne, ze toto nie je regular (mozno nejaky vykoksovany NL1k+ reg having fun) tzn. ze pravdepodobnost, ze ho este niekedy uvidim je blizka nule. A fesak sa vobec netaji svojim gameplanom, ktory pozostava z inniciativy PF a naslednym follow-upom postflop a robi to natolko zle, ze viem zistit, kedy je slaby a kedy silny a hrat accordingly. Ked viem vsetko toto, naco mam cakat? Kym bustne a leavne? Kym ho vybere ina fish/reg? No v tychto situaciach mam uplne jasno a beriem kazdy jeden spot, ktory sa len da. Toto su ti vzacni hraci, ktori dokazu naramne potesit (vid nedavno 600bb pot drawing dead).
s danymi info a readmi, nie je aj lepsia play?
No na to, aby som ho 4betol, by som rad vedel, aky je plan na jeho pravdepodobny flat/5bet. 4bet/call? Cize for value? 4bet/barrel-off ked neviem, co je schopny callovat, ked zatial vzdy len betuje? Fold? Jasne, ved to je easy. Fold a cakat na spot, a potom ked po 30rukach dostanem nieco playable tak bud nedostanem akciu (lebo som mu doteraz ziadnu nedal) alebo v horsom pripade uz nebude pri stole.
nechapem PRECO sa pustas do neistych, velmi close a edgy spotov
Lebo to je moj herny styl. Read based. A naco su mi vsetky tie reads, ked nemam guts konat? Hned ako som zacal hrat NL cash som si povedal, ze sa budem snazit hrat v sulade so svojimi reads. Dalej sa snazim cim dalej viac zapajat matematiku do mojej hry, hlavne pot odds a risk/reward pri steals.
Hlavny 'problem', preco sa toto deje je ten, ze mam kopu casu vymyslat. Keby som hral 8+ stolov, tak sotva mi len na um zide vymyslat taketo crazy, non-standard, suicidal, swingy plays. That being said, nemozem sa zbavit pocitu, ze to zatial kralovsky funguje moneywise a hlavne mindsetwise (=/= selektivna pamat).
A. ak sa to podari, velky boost sebavedomia, celkom velky dopad na superov (Wtf just happened? Missclick? Tilt? Spitecall? Soulread? What do I do?) a lepsie sa mi hra
B. ak mi to vybuchne do ksichtu, je to nejaky ten crazy regtard advertising + sa dam dokopy (uz Ti nacisto jebe?! Sa uvedom a hraj poriadne!) a mam pocit, ze hram ovela lepsie nasledne.
ak to akosi tak nejak neporazas, mas swingy, zle to nesies a mas zly mindset
zistil som, ze platim tak 8-11bb/100 rake na NL50 na LA. Fucking joke! Toto ma asi najviac tiltuje zo vsetkeho. Sa vam hovori, NL200+ regom!
Nechcem vidiet ruky, ked s urovnou hry nie si "tradicne, spokojny" .
Mam ich poznacene, pre potrebu reality check (ze aky som to ja len donk). Keby si mal nejake SM nalady, kludne par poslem
Ale ta tilt handa sa mi zda vcelku dobre zahrata.
No ak mu dame tuto range, kde tam vzdy ma MINIMALNE gutter, casto OESD a celkom casto aj nejaky ten OVP (ktory takto imo nehra, ale tak bol to nazor, ze clovek nikdy nevie a ja samozrejme suhlasim), som na tom mimoriadne dobre. Aj keby som mu dal kopu merge zalezitosti, ako mid/bottom pary (ktorych nema velmi vela v squeeze range) resp. low babbies (detto) sotva niekedy klesnem pod 50% co z odds, ktore dostavam, je pekny spot. Na to, aby som bol vo vacsich srackach ako tych 35% ci kolko to potrebujem by musel byt neskutocne value heavy orientovany, a aj proti value rukam ako JJ mam takmer direct odds na call, cize sa pozerame na range, kde by musel mat vela setov/straights, aby toto co i len zacinalo zavanat vyrazne zlym callom.
No v tej tilt ruke by som ja skor staboval malym betom flop.
Skvely prispevok. Suhlasim zo vsetkym. V tom spote som sa rozhodol hrat AK na showdown value sometimes a stabovat turny + rivers often times. Hlavne som velmi tuzil vidiet, co spravi fish na turne first to act, lebo tento board ho triafa celkom slusne ale uz po dvoch checkoch (+ FD ) si myslim, ze stab je mandatory.
No, aku diskusiu som inducol! Som hned vedel, ze treba vybrat crazy ruky
P.S.: Grind fail. O 15minut 4. jul a 0 odohratych ruk, screw you Diablo!
-
___Mortylen___ napísal:... Fold? Jasne, ved to je easy. Fold a cakat na spot, a potom ked po 30rukach dostanem nieco playable tak bud nedostanem akciu (lebo som mu doteraz ziadnu nedal) alebo v horsom pripade uz nebude pri stole.
jasne lebo poker je o tom hladat si tu najtazsiu cestu a najtazsie rozhodnutia, nie najviac EV rozhodnutia..to sa odkedy rovna??
docital som sa sem, viac nedam, a ako som pisal nebudem sa opakovat..zrazu si vestis z gule este aj to ci dostanes alebo nedostanes akciu po 30 rukach, srsly lolm, a na zaklade toho ides defendovat maly PP lebo po inych par rukach uz presne vies co a kolko on betuje a urcite ked prides po river rpesne vies kde si a kedy mas foldnut, spot cisty jak banany v tescu...
bottom line 3: imo sa snazis obhajit dost weak play zubami nechtami, ja by som svoj cas vyuzil na ine veci byt na tvojom mieste..
ale tak asi mame ine pohlady na vec.see see
este edit:
___Mortylen___ napísal:Lebo to je moj herny styl. Read based. A naco su mi vsetky tie reads, ked nemam guts konat? Hned ako som zacal hrat NL cash som si povedal, ze sa budem snazit hrat v sulade so svojimi reads.
okej let it be, ale ak mas pocit ze to tak nejak neporazas (a mas vzorku), tak si bud strasne unlucky a poker ta velmi bije alebo...go figure..bud je zly styl, alebo ready....resp nie zly, nedostatocny na dane stakes.
Rake podmienky ma kazdy (v danom roome) rovnake a su regovia ktori to beatuju right?hral si aj nl100, right? Mam proste pocit, ze problemy si vizualizujes inde, ako su, vid:
___Mortylen___ napísal:Hlavny 'problem', preco sa toto deje je ten, ze mam kopu casu vymyslat. Keby som hral 8+ stolov, tak sotva mi len na um zide vymyslat taketo crazy, non-standard, suicidal, swingy plays. T
co mne osobne pride ako klasicky reasoning ''kreativneho regulara'' a z argumentacneho hladiska ho beriem asi ako ''nl2 sa neda porazat tam su same fishky a nikto nefolduje'', no offence.
Tak chod na stars a hraj stolov 16 alebo ja neviem...aj rake bude nizsi~!
-
Hey, where's the love bro?!
To je take tazke pochopit, ze existuju spolahlive bet size tells?! Cbet 3/4 weak, cbet pot strong. 4bet na 12bb strong, 4bet na 14bb weak, check/raise pot strong, check/raise 3x weak... Ci si to mam prestat vsimat odteraz, lebo si to vestim z gule a nikdy to nebudem vediet na 100%? Samozrejme, ze dokazovat korelaciu je narocna vec, ale preco to nepouzivat ako working theory? Ved poker je hra nedokonalych informacii, a ten, kto dokaze dedukovat/indukovat a lustit patterny sa v nom bude mat dobre.
Weak? To asi preto, lebo callujem vsetky streets a to je predsa weak, vzdy bolo. Radsej som mal 4betnut a barrelnut flop/turn, ved to je zvucna strategia, som aggressor, a tym padom urcite nie weak, by definition. Vobec to nema nic spolocne s tym, ze sa snazim counterovat jeho imbalance. Tu imbalance som si predsa vymyslel. Tym len obhajujem svoje pasivne lajny, kde mozem callovat aj nemozne. A potom to dam este von, vobec nemysliac na to, ako to navonok vyzera, dufajuc, ze sa najde aspon jeden hrac, co si nebude o mne mysliet, ze som hopeless donk co si taha ready z riti.
A pozornemu citatelovi isto neuslo, ze ten river spot uz bol gamble a v retrospektive som mal ch/shipnut turn. A vobec, myslim, ze k danej ruke som sa uz vyjadril viac ako dost.
Diablo III?
No to nemam ako vediet, PTR na 888 nefunguje a zdravym sedliackym rozumom mi to pride ako malo pravdepodobne, nakolko hore isli hadam dvaja regovia co viem o nich, zvysok praveze lezie dole limitmi, uz tu mam na NL50 aj NL400 hracov napr.Ja neviem, ci tocia videa, downswing, nedavaju to, strasne vela cashoutuju alebo hraju blackjack v casine. Ale asi sa to tazko poraza na lowstakes s takym rake. A este ked clovek nieje wizzard, co je pripad 95% regov. Ako sa ma potom donk ako ja vypracovat k NL200 regom aby im mohol odovzdat roll check/call lajnami? 16/12/3 nuttpedlenim + cakat na heater?
No nahodou, kedze nikto v nicom neporadi, musel som si sam najst leaky, sam ich spravne identifikovat, sam najst riesenie a sam ich nejako zaplatat! Sorry, ze neostava cas na jedenkratzapattisicrukspotkdevycallujemdementasbabbyparomlebomitoprisielakodobrynapad, radsej sa venujem defendovaniu z blindov, opravovaniu non-showdown hry, zvysovanie WWSF, metodicky spravne hranie 3bet potov, river play, PF ranges a kopu inych veci, ktore sa opakuju kazdu jednu/druhu/tretiu ruku a teda leaky v tychto oblastiach, aj drobne, maju katastrofalne dosledky na bottom line businessu. Zmeny uz zacinam citit, budem v tom pokracovat. Krystalova gula bude musiet zrejme pockat nejaku chvilu. Este ze vesti celkom dobre zatial.
Common, to mam za to, ze som uprimny, a davam myslienkove pochody vsetky ake su aj ked by som si ich mal radsej nechat pre seba ako tak pozeram. Nemam nic proti NL2regom, nikdy som nehral nizsie ako NL10, nemozem sa vyjadrovat. A kreativny som tiez, reg tiez a urazat sa tiez nebudem.
To je take tazke pochopit, ze existuju spolahlive bet size tells?! Cbet 3/4 weak, cbet pot strong. 4bet na 12bb strong, 4bet na 14bb weak, check/raise pot strong, check/raise 3x weak... Ci si to mam prestat vsimat odteraz, lebo si to vestim z gule a nikdy to nebudem vediet na 100%? Samozrejme, ze dokazovat korelaciu je narocna vec, ale preco to nepouzivat ako working theory? Ved poker je hra nedokonalych informacii, a ten, kto dokaze dedukovat/indukovat a lustit patterny sa v nom bude mat dobre.
bottom line 3: imo sa snazis obhajit dost weak play zubami nechtami
Weak? To asi preto, lebo callujem vsetky streets a to je predsa weak, vzdy bolo. Radsej som mal 4betnut a barrelnut flop/turn, ved to je zvucna strategia, som aggressor, a tym padom urcite nie weak, by definition. Vobec to nema nic spolocne s tym, ze sa snazim counterovat jeho imbalance. Tu imbalance som si predsa vymyslel. Tym len obhajujem svoje pasivne lajny, kde mozem callovat aj nemozne. A potom to dam este von, vobec nemysliac na to, ako to navonok vyzera, dufajuc, ze sa najde aspon jeden hrac, co si nebude o mne mysliet, ze som hopeless donk co si taha ready z riti.
A pozornemu citatelovi isto neuslo, ze ten river spot uz bol gamble a v retrospektive som mal ch/shipnut turn. A vobec, myslim, ze k danej ruke som sa uz vyjadril viac ako dost.
ja by som svoj cas vyuzil na ine veci byt na tvojom mieste..
Diablo III?
Rake podmienky ma kazdy (v danom roome) rovnake a su regovia ktori to beatuju right?hral si aj nl100, right?
No to nemam ako vediet, PTR na 888 nefunguje a zdravym sedliackym rozumom mi to pride ako malo pravdepodobne, nakolko hore isli hadam dvaja regovia co viem o nich, zvysok praveze lezie dole limitmi, uz tu mam na NL50 aj NL400 hracov napr.Ja neviem, ci tocia videa, downswing, nedavaju to, strasne vela cashoutuju alebo hraju blackjack v casine. Ale asi sa to tazko poraza na lowstakes s takym rake. A este ked clovek nieje wizzard, co je pripad 95% regov. Ako sa ma potom donk ako ja vypracovat k NL200 regom aby im mohol odovzdat roll check/call lajnami? 16/12/3 nuttpedlenim + cakat na heater?
roblemy si vizualizujes inde, ako su
No nahodou, kedze nikto v nicom neporadi, musel som si sam najst leaky, sam ich spravne identifikovat, sam najst riesenie a sam ich nejako zaplatat! Sorry, ze neostava cas na jedenkratzapattisicrukspotkdevycallujemdementasbabbyparomlebomitoprisielakodobrynapad, radsej sa venujem defendovaniu z blindov, opravovaniu non-showdown hry, zvysovanie WWSF, metodicky spravne hranie 3bet potov, river play, PF ranges a kopu inych veci, ktore sa opakuju kazdu jednu/druhu/tretiu ruku a teda leaky v tychto oblastiach, aj drobne, maju katastrofalne dosledky na bottom line businessu. Zmeny uz zacinam citit, budem v tom pokracovat. Krystalova gula bude musiet zrejme pockat nejaku chvilu. Este ze vesti celkom dobre zatial.
klasicky reasoning ''kreativneho regulara''
Common, to mam za to, ze som uprimny, a davam myslienkove pochody vsetky ake su aj ked by som si ich mal radsej nechat pre seba ako tak pozeram. Nemam nic proti NL2regom, nikdy som nehral nizsie ako NL10, nemozem sa vyjadrovat. A kreativny som tiez, reg tiez a urazat sa tiez nebudem.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 15 hostí.