___Mortylen___ NLH6max cash

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ___Mortylen___ NLH6max cash

Odoslaťod tucniak 04 Júl 2012 08:52

-ad tells: nie je to ''tazke'', nenapisal si kolko ruk ste spolu hrali a ak ich teda aj mas o co je lepsie ist defendovat 55 ako napr JTo tymto sposobom...?

-ad line: beries si z toho to svoje, pises, ako keby ja som ti radil to 4betovat preflop a daval k tomu nejaky reasoning. Mi to pride ze nechces vidiet, ze aj fold je riesenie (ano to je moja lina)

-ad 95% regov su wizzardi, a ty si ''donk''. Neviem ako sa tam mas vypracovat, ty to vies takze to je good :D
Kedze to je o raku tak si staci zobrat spotrebny uver a ist rovno na nl600 :)

-ad "kedze nikto v nicom neporadi, musel som si sam najst leaky, sam ich spravne identifikovat, sam najst riesenie a sam ich nejako zaplatat! " srsly dafuk, ludia sa ti tu snazia radit ale ak nesuhlasis (co je normalne), tak pises o tom ako sem nemas pisat a to mas za svoju uprimnost a neviem co.
Dalej by som rad povedal ze nikto nema nijaku povinnost ti radit, mozes si zaplatit coacha a nemusis si sam nic hladat ani identifikovat. Otazka je ci prijmes jeho feedback aj ak nebudes suhlasit alebo si proste prrrrrrrfect, aj s coachom si treba sadnut imo -->takto to posobi na mna
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 04 Júl 2012 09:59

No JTo napr. je nesparovana a lahko dominovatelna ruka, nakolko si myslim, ze 3betuje veci ako KTo, AJ etc. Tam je potom dalsi problem s tym, ako postupovat ked missnem. Ano, viem kedy je weak/strong, ale napriklad jeho cbet na 622r moze byt weak, nakolko ma iba A5s, ale moze callnut ship lebo je to proste retardo a neviem este co a ako calluje (co som ostatne uz pisal). To iste povedzme Q75s, check/shipnem JTo a ma callne s KJs lebo ma FD. Dalej neviem, ci by som nasiel disciplinu foldnut napr. T73s board keby pouzil sizing, ktory by mi hovoril, ze je silny. A floatovat OOP s no pair/no draw je meh. Babby par je vzdy aspon par a ako taky poraza vsetok air.

-ad 95% regov su wizzardi, a ty si ''donk''.

Coze? To kde som pisal, ze su nejaky wizzardi na NL50/100, este k tomu 95%.

"A este ked clovek nieje wizzard, co je pripad 95% regov" nieje wizzard = 95% regov. Podla asociativneho zakona: wizzard = 5%regov.

To ako keby som rozhovor s Novym Casom robil, vsetky moje slova sa prekrucaju.

Kedze to je o raku tak si staci zobrat spotrebny uver a ist rovno na nl600

Whattttt? Ved sam dobre vies, ze player pool na LA/888 je tak maly, ze vacsina hracov co hrava povedzme NL50 hrava aj NL100 (obcasne 200) a konkretne NL200 regov mozno najst az tak nizko ako na NL50 a az tak vysoko ako NL1000. Je tu jednoducho playerpool, kde hraci hraju NL100 aj NL50, NL100 aj NL200 a su to TI ISTI HRACI. A pokial plati, ze hraju na tych limitoch rovnako, na takej NL50 budem platit 9,5bb/100, na NL100 8bb/100 a na NL200 5,5bb/100. A povedzme ze edge bude medzi nami rovnaky, na NL50 budem strugglovat a na NL200 to uz bude o dost jednoduchsie. Ako stale ovela lepsie ako na NL10 (14bb/100+) ale je to dost neprijemne.

srsly dafuk, ludia sa ti tu snazia radit

Hm. Potreboval som poradit s pozicnymi statistikami, ako hrat z blindov, naco si davat pozor etc, spravil som temu, vrazil som do toho kopec casu...
Natocil som dve videa...
Sudden a 3Flash3 pisu pravidelne (thx boys :Rose: ), magorko obcas, sem tam sa niekto aspon pokusi, ale inak to casto vyjde vsetko do stratena (az na vzacny pripad tej jednej NL200 ruky). Nemyslim si, ze je to kvoli tomu, ze ja nepomaham (nakolko robim presny opak) ale proste tieto moje problemy su zrejme too much effort a nedaju sa odbit radami: "zlepsi mindset", "hraj viac straightforward", "stackuj sa ked si ahead", "folduj ked si behind"...

A co ma najviac zaraza, skutocne si davam pozor na to, je preco si napriklad Ty myslis, ze ja nesuhlasim/neberiem si k srdcu to, co mi tu Ty/ostatni pisete. Je to kvoli tomu, ze na to vzdy napisem svoj pohlad, reasoning, vysvetlenie, ako k tomu vobec mohlo dojst? Samozrejme, ze bude iny, ale ja ho nijako nestaviam do popredia (ak to vyslovene nenapisem) a uz vonkoncom sa nevyvysujem nad ostatnych a nestrkam hlavu do piesku. Vsimol som si to uz davnejsie, ale som to prehliadal, nakolko sample size [ ] plus nie som vztahovacny ale teraz mam pocit, ze uz sa k tomu musim vyjadrit. Postnem ruku, je napicu, niekto na to poukaze, ja napisem reasoning za tym a Ty si z toho odnesies to, ze si nenecham dohovorit a som tvrdohlavy? A este ja a perfect? Srsly, velmi zly read...
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod 3flash3 04 Júl 2012 10:15

easy guys...its just poker ;)

Za tento príspevok od 3flash3 poďakovali - 2:
dzejkej, Hendo999
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod tucniak 04 Júl 2012 10:47

no tak to mame asi opacny pocit na playabilitu ruk, ty s JT sa bojis ze ked neflopnes a chcex x/shipovat a nevies o nom, ked flopnes TP tak potom NEVIES ci budes verit svojmu silnemu readu..

ale s 55 ked pride random board a do rivru ma super milion moznosti ta overcardnut so svojim air (+ sem tam ma aj ruku) tak zrazu svojim readom veris a nebojis sa x-callovat s underpairom.

s flopnutym top pairom ale je to uz ina pesnicka. A fesak zrazu 3betuje KJ, AJ..a vs to je teda baby pair dobry defend?
s tymto zasadne nesuhlasim a naznacil som asi preco.

ad wizzardi sorry

ad player pool: tu a tam nejaky hrac ok ale zeby drviva vacsina 200-400 hracov na 888 hrala nl50 je BS
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod dzejkej 04 Júl 2012 13:25

Mam trochu z tej konverzacie pocit, ze obsahuje zbytocne vela jemnych invektiv. Trosku to treba viac predychat pred pisanim postov :).

@Morty: Co sa tyka toho Tvojho pisania svojho reasoningu ako reakcie na niekoho odporucanie - tak tiez mi to zo zaciatku vyznievalo, ako keby si si tvrdil svoje, ale nejak som neskor pochopil, ze to tak snad nie je :). No asi to pre niekoho nezvyknuteho bude casto vyzerat ako "tvrdenie si svojho" a preto to nedorozumenie. No suhlasim s tym, ze spisat svoje myslienkove pochody moze len a len pomoct identifikovat nejaky pripadny leak.

___Mortylen___ napísal:Hm. Potreboval som poradit s pozicnymi statistikami, ako hrat z blindov, naco si davat pozor etc, spravil som temu, vrazil som do toho kopec casu...
Natocil som dve videa...
Sudden a 3Flash3 pisu pravidelne (thx boys :Rose: ), magorko obcas, sem tam sa niekto aspon pokusi, ale inak to casto vyjde vsetko do stratena (az na vzacny pripad tej jednej NL200 ruky).

Na tomto fore nie je zase tak vela hracov, ktori maju vedomosti & odvahu poradit. Ked si k tomu pridas fakt, ze vela kedysi aktivnych clenov ma teraz ine priority/povinnosti, tak nie je prekvapenim, ze dostavas reakcie od 2-3 sikovnych.

Napr. u mna pozriet Tvoje video, zamysliet sa, spisat to a rozobrat (poznas moje slohy) si vyziada znacne vela suvisleho casu a energie a momentalne urobit take nieco nie som schopny.

Mozno by bola naozaj dobra investicia dat sa na nejaky coaching - kludne aj group coaching. Pride mi to lepsie ako dat si hromadu prace a potom smutne pozerat na to, ze nedostavas adekvatne reakcie.

Ja si velmi nemyslim, ze toto forum je v sucasnosti uplny ideal, co sa tyka vzdelavania NL50+, pretoze vela hracov, co tieto stakes hravali nie su na fore tak aktivni a vsetky videa z takych stakes su vdaka rozlozeniu clenskej zakladne vnimane viac ako coaching videa :). Bohuzial sucasna technologia neposkytuje moznost naklonovat yegona :-D.

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
sudden
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod sudden 04 Júl 2012 15:49

Raz za cas sa tu serioznejsie diskutuje o nejakych handach a hned tolko nervozity z toho :D Myslim si, ze taketo diskusie su urcite produktivne len to netreba tak prezivat ;)

Btw k tomu rakeovaniu, kolko presne platis rake na NL50 ? U mna je to 3490$ zaplatenych za 97250 hands na NL50 Ongame (filter 4+ players) to je 7,18 bb/100. Ak sa ti zda, ze na pacificu platis zbytocne vela (a nie je to dostatocne vykompenzovane softer fieldom) tak jednoducho zmen hernu a pripadne sa tam vrat az ked budes hravat vyssie stakes, easy. Mozes vyskusat nejaku inu siet, clearnut niekde FDB a porovnat ci sa ti oplati ostavat na LA (softer hry maybe/vyssi rake).

Ale aj ked je ten rake vyssi aj o 2-3bb/100 (neviem aky tam mas rakeback) tak si nemyslim, ze by to bol nejaky zabijak winrate a nedalo by sa to tam porazat s tym rakeom.
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 07 Júl 2012 01:08

Na tomto fore som bol aktivny velakrat a nahovoril som vselico. V niecom ste so mnou suhlasili, v niecom nie, sem tam ste si mohli mysliet, ze si vymyslam a urcite sa nasli aj taki, co ma rovno ignorovali.
Co mam hovorit na zaver? Mal som rad poker a mam ho rad, hral som naplno, studoval som naplno daval som tomu casto vsetko. A co teraz mam hovorit?

Idem od vas, neublizil som, neublizil som, ziadnemu z vas (snad okrem Apika, promin mi to!)

Vsetko dobre!
Prílohy
I'm done.png
I'm done.png (80.48 ) Zobrazená 3206 krát
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod Chlpo1989 07 Júl 2012 07:02

Stryco, nevesaj hlavu, oddychni si na chvilku a potom sa do toho mozes opät z vesela pustit ;)
:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod YOSSARIAN1980 08 Júl 2012 00:22

podla grafu nemas nic odohrate
YOSSARIAN1980

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/8 krát

Odoslaťod A_Rimmer 08 Júl 2012 11:35

___Mortylen___ napísal:Idem od vas, neublizil som, neublizil som, ziadnemu z vas (snad okrem Apika, promin mi to!)

Dufam ze to je len vtip, bolo by ta skoda. :(
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!