Zajacekk napísal:Tak ja pijem whiskey s colou, teda zapíjam..
ty barbar !!!

Zajacekk napísal:Tak ja pijem whiskey s colou, teda zapíjam..

Zajacekk napísal:Chudnutie: behávam každý deň, mám takú diétu prašivú, nejaká dukanova diéta, či čo to je, že žerem len bielka z vajec a kuracie maso s takými a takými hovadinami, ktoré mi ani nechutia, takže zatiaľ žijem len z tých bielok, kuraciny a čistej vody... 3.deň a už sa mením na tohto smajlíka:![]()
.

dzejkej napísal:Nemas drzat dietu, ale mas zmenit svoje stravovacie navyky natrvalo. Dieta, ktora Ti lezie na nervy = skory jojo efekt, pretoze pri nej dlho nevydrzis.
Aky mas mat podla tej diety kaloricky prijem a ake rozdelenie makronutrientov (ak sa to tam uvadza)? Ake hovadiny Ti nechutia?
Mozeme to nejak skusit doladit. Mne mozes verit - ja mam veeeeeeeela skusenosti v tejto oblasti.

.
. Sice je to jednoduche tym, ze nemusi tomu vela rozumiet a nemusi mat predstavu o kaloriach, ale zase ten jedalnicek je znacne obmedzujuci a mna osobne by zabil - najma 2.5 roka dozadu
.
. Chvalabohu tamta dieta sa sustreduje na bielkoviny a netvrdi Ti, ze mas jest cely den ryzovy chleba a budes strasny fesak. Problem tam mam s tym, ze Ti extremne ubera sacharidy, co nemusi byt pre beznu dennu funkciu prijemne.
. A postupne sa ten jedalnicek menil, ako som si odvykal od niektorych jedal a ako mi zacali chutit ine jedla. A popritom sa dost venujem studovaniu najnovsich poznatkov v oblasti stravovania.
.
), nasytene tuky tiez treba - v mlieku, masle, mase, ...
.

..

Zajacekk napísal:Fuuu, vďaka!! Mám 188-189cm a pred dvoma týždňami či kedy som mal 93kg... To len tak..
.
.

/. tiez venujem sa tomuto na troska vyssej urovni ako hobby a helpol som vela ludom. takze toto je tak v skratke. na nete najdes rozne jedalnicky ale su to VZDY dake sablony. kazdy org je iny a zareaguje inak. treba skusat, ked si z toho jelen tak personalny pristup ti s tym helpne.

.dom napísal:dzej, ketogenna dieta je zalozena prave na tukoch, takze beztukova eeeee
.. Nejak mi tamta dieta tak uplne nedavala zmysel - take "ani z voza, ani na voz"
. Ale tak fungovat to nejak bude (az na poslednu fazu IMO), len si nemyslim, ze to je zrovna optimal.

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.