Chlpo1989 napísal:Ked sme pri tych stupidnych otazkach a urazkach, tak sa este raz pozri na to, co si sa pytal
Dohovoril som, nech sa ti dari
nazov temy: pomocne programy na PS
otazka: hladam existenciu programu, ktory priamo pri hre vyhodnocuje, ci je spravny push alebo fold (spomenul som aj format fifty), spomenul som podobu s SNG WIZ
- pokial viem, co som si uz nastudoval, tak holdem manager vyhodnocuje v realnom case a aktualizuje statistiky hracov, dalej existuje moznost kupy odohranych ruk a statistik na vsetky mozne poker discipliny
- preco by potom nemohol existovat aj program, alebo doplnok programu, ktory vyhodnocuje aj percenta na flope, turne napriklad na farbu, pripadne ma ine funkcie, jednou z nich napriklad vyhodnoti, ci ma hrac spravit push, alebo fold - sng wiz to dokaze po hre, ale kedze realne pracuje s udajmi, ktore su bezne dostupne aj pocas hry, tak som len chcel vediet, ci neexistuje nieco prepracovanejsie, co sa bude dat vyuzit priamo pri hre v realnom case
- myslim si, ze som nespomenul ziadny protipravny stav, ak narazas na to a ani som nikoho nicim neurazil - urazat, vysmievat sa a budovat flame zacal niekto uplne iny
- ale ospravedlnujem sa, ze som si dovolil spytat sa nieco, co som nevedel - najprv si vsetko nastudujem a potom budem prispievat a klast otazky, na ktore dopredu poznam odpovede
PS: pekny den a dufam, ze z teba bude velmi skoro P****Stars pro, ked vsetko vies, myslim, ze takych ludi tam potrebuju, by si sa hodil k dagovi, tiez ma plno inteligentnych reci vzdy