Sportingbet/Paradise Poker
Re: Sportingbet/Paradise Poker
Pozrel som sa teraz do Lobby Paradise Pokru a ja ho tam normálne vidím, práve beží a hrá ho 87 hráčov... Pozeral som v all a vypol som si filtre.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Stanley VII napísal:Pozrel som sa teraz do Lobby Paradise Pokru a ja ho tam normálne vidím, práve beží a hrá ho 87 hráčov... Pozeral som v all a vypol som si filtre.
tak jedine, ze to bude tym, ze zas to je len pre pokerportal linked players.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:tak jedine, ze to bude tym, ze zas to je len pre pokerportal linked players.
Urcite nie, to bola akcia pre vsetkych, skor bude problem v tom, ze mas nejake konto ktore neni trackovane ako SK/CZ, niekedy davnejsie som to riesil aj ja, lebo som nevidel ziadne turnaje pre SK/CZ, po porade s ich supportom mi zrusili konto a vytvoril som si nove, potom to uz normalne islo. Skus im napisat na support, oni budu vediet pomoct.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Vážení,
máte nějaké zkušenosti s reklamací hry u této herny?
Po zaplacení 10€ vstupného do Heads Up se mi vůbec hra nenačetla (i přes veškeré pokusy) a soupeř mě samozřejmě obral kompletně o Blindy.
Admina jsem kontaktoval, co myslíte?
Díky
máte nějaké zkušenosti s reklamací hry u této herny?
Po zaplacení 10€ vstupného do Heads Up se mi vůbec hra nenačetla (i přes veškeré pokusy) a soupeř mě samozřejmě obral kompletně o Blindy.
Admina jsem kontaktoval, co myslíte?
Díky
- mbmatty
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ak si napísal na support, tak musíš len počkať na ich odpoveď, mne sa podobná vec stala, keď som prednedávnom vyskúšal len tak zahrať headsup na P****Stars.com (na .com verzii mám z Francúzska zablokované hranie, môžem len na P****Stars.fr)... Peniaze mi strhlo, otvorilo mi stôl, ale automaticky ma bloklo a to čo ty, len strhávalo blindy. Napísal som na support, že ako je možné, že peniaze strhli, keď mám zakázané hrať na .com verzii, oni mi do pár hodín odpísali a vrátili buy in. Záleží od korektnosti herne, ale myslím, že paradise je solídna herňa, ktorá bude ochotne spolupracovať a urobí všetko preto, aby bol hráč spokojný, čiže ak bola chyba na ich strane, v ich softe, tak ti peniaze vrátia.
PS: softy herní mávajú neustále rôzne update-y, neviem, či je ešte možné nejakú herňu spustiť bez inštalácie update-u, asi ani nie, ale ak paradise patrí medzi také, tak si rýchlo ten update nainštaluj
PS: softy herní mávajú neustále rôzne update-y, neviem, či je ešte možné nejakú herňu spustiť bez inštalácie update-u, asi ani nie, ale ak paradise patrí medzi také, tak si rýchlo ten update nainštaluj
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Díky za názor.
Už nějaký ten pátek hraji, ale toto se mi ještě nestalo.
Paradise se aktualizaje většinou sám.
Ze zvědavosti, proč jsi zablokovaný na com verzi?
Už nějaký ten pátek hraji, ale toto se mi ještě nestalo.
Paradise se aktualizaje většinou sám.
Ze zvědavosti, proč jsi zablokovaný na com verzi?
- mbmatty
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Francúzska vláda pred niekoľkými mesiacmi, teda už to je asi aj rok, rozhodla že chce, aby peniaze Francúzov ostali doma vo Francúzsku, tak blokli hráčom z francúzskych IP adries prístup na všetky herne, ktoré nie sú francúzske... Na základe toho bola vytvorená akoby pobočka P****Stars s názvom P****Stars.fr.
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.