Pakov go modest blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Pakov go modest blog

Odoslaťod pako142 21 Júl 2012 10:35

Nazdar vsetci.
Moja dohoda na staking vyprsala minuly tyzden a z profitu som si vyplatil najom na styri mesiace vopred, odlozil cash na nutne prezitie, a vsetko co mi zostalo navyse - asi 10 euro, bude nateraz mojim minibankrollom, cielom tohto blogu je zistit, ci sa vlastne da z nl2 zoomu na jokerstars vybudovat bankroll 50 BI na nl25, co je na teraz mojim dlhodobejsim cielom. Je mi naprosto jasne ze je to sialene ale skusit to chcem, a mozno nebude taka obrovska skoda sa s vami o to podelit. Toto je moj lifetime prvy blog, takze trocha so mnou majte trpezlivost, po kazdej session postnem vysledok cashieru, a priebezne budem postovat nejake zaujimave handy alebo spoty kde si nie som isty,diskusia je samozrejme vitana, len dufam ze nebustnem skor ako si to tu niekto vsimne :)

Budem zacinat hrat nl2 zoom a postupne stupat limitmi,ak variancia a gamblor dovolia :)
Pravidla pre postup na dalsie limity su nasledovne
NL2-5 shortstacking strategia, 10 BI minimum, znizit limit ked klesnem pod 7BI
Je to hlavne z toho dovodu ze neznasam nl2 a nl5 tiez nie je zrovna ziadna vyhra

NL10 - 10 plnych BI, krok nazad ked bustnem 3

NL25 - 20 plnych BI, nateraz je to cielom, withdraw kazdych 10 Extra BI.

Vsetka akcia je nateraz na fullringu, casom swapnem snad k 6maxu, aj ked mi nikdy nesiel moc dobre :)
Osobne si myslim ze moj bankroll je fakt velmi velmi obmedzeny,takze urcite nepotrebujem pocut zbytocnu kritiku - proste nemam viac prostriedkov na ivnestovanie do pokru bohuzial. Tiez je mi naprosto jasne ze mozem bustnut v priebehu chvile, ale myslim si ze sa to len tak nestane , uvidime. zaciatok bude tazky.

Moj cashier zatial cita chudobnych :
Spoiler:
78.80$

Tak zatial a GL.
Naposledy upravil pako142 dňa 22 Júl 2012 18:13, celkovo upravené 3 krát.
pako142

Založený: Máj 2012
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Re: Pakov go modest blog

Odoslaťod Chlpo1989 21 Júl 2012 10:55

Ahoj, no tak ti prajem vela stastia... Len neviem, ako chces udraz stop loss 3BI pri SSS, ked su tam neskutocne swingy :)

Ale inak :gl:

Edit: Inak vies, ze niektore stranky davaju 50USD free na zaciatok? :)

Za tento príspevok od Chlpo1989 poďakovali :
pako142
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod pako142 21 Júl 2012 11:00

Ahoj,vdaka. hej viem o tom ale na pokerstrategy uz som sa registroval do ladbrokes, ktorych software bol tak hnusny ze som tych $50 nakoniec odpalil, o ziadnej takej dalsej stranke neviem :)

3BI stoploss nebude az taky problem,v podstate takto nejako som hraval aj predtym a celkom to slo, len to pyta o dost opatrnejsiu hru.
pako142

Odoslaťod pako142 21 Júl 2012 11:08

Este sa pohravam s myslienkou ked roll dosiahne 10BI tak zacat chodit s plnym BI k stolu. neviem ci to je dobry napad ale skusim to - koniec koncov cela tato myslienka je uplne sialena :)
pako142

Odoslaťod 1886er 21 Júl 2012 11:33

GL budem sledovať :gl: :spax:

Za tento príspevok od 1886er poďakovali :
pako142
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod magorko 21 Júl 2012 11:39

stoploss si nedavaj ak neshotujes vyssi limit, alebo ak ta netiltuju prehry, no ak sa nebudes pozerat do cashieru tak by si ani nemal moc vedet ci si + alebo -

zoom ti nedoporucujem hrat, je tazsi nez normal stoly, vyskusaj klasicke FR NL2 a budes mat ovela nizsiu variance (NL2 ide porazat totalne bez swingov, 20bb/100 pri 24 tablingu neni nieco nerealne pre tych najlepsich regov na NL2)

hraj full stack uz od zaciatku (100bb, 250bb ak sa citis dobre postflop), budes mat vyssiu winrate
magorko

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 17 krát/209 krát

Odoslaťod pako142 21 Júl 2012 11:46

Magorko vdaka za prispevok
Mna nevytiltuje takmer nic - obcas sa sice riadne nastvem, ale to patri vacsinou k turnajovej hre, v cashgame som nikdy tento problem nemal. preferujem zoom z toho dovodu ze je rychlejsi, aj ked je tazsi,kedze chyba read na protivnika - im chyba takisto read na mna :) 24 tabling je pre mna fakt silna kava, som rad ked plynule zvladam 6 stolov, takze aj preto mam radsej zoom, jedine co ma mrzi je ze hud na nom nefunguje, ale na tychto limitoch to nie je az take dolezite. neskorsie limity budem zrejme hrat na normalnych stoloch.
Anyway, asi som fakt blby, ale zabudol som si zapnut pokertracker, takze mi tato prva chvilka v nom bude chybat, avsak bankroll vybehol za tu hodku na 19.99$ :) Dam obed a idem pokracovat,nejako sa mi nechce nic ine :)
pako142

Odoslaťod YOSSARIAN1980 21 Júl 2012 12:19

"Stoploss je 3BI denne."

Zdravim,stoploss sa dava len kvoli tiltu, a ked pises ze netiltujes tak si len zbytocne skracujes session.
Ked prehras po 5min 3 BI budes hrat az na druhy den?

Alebo po -3Bi analyza a hra sa dalej. či?
Naposledy upravil YOSSARIAN1980 dňa 21 Júl 2012 14:11, celkovo upravené 1 krát.
YOSSARIAN1980

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/8 krát

Odoslaťod pako142 21 Júl 2012 12:26

No vidim to tak ze ten stoploss predsalen odstranim, chcel som ho vlastne len kvoli tomu ze niektore dni sa mi dari viac a niektore vobec, , kedze mam velmi skromny roll chcem z neho vytazit co najviac,ale myslim ze ked bustnem 3 BI, tak si len spravim analyzu,postnem nejake spoty pri ktorych som si nebol isty a uvidim co dalej :) Dnes to vynimocne celkom ide, tito ludia nevedia kde je tlacidlo fold, takze po 359 handach mam 59.61bb/100 :D je mi jasne ze to nie je ziadna vzorka, ale dobre sa na to pozera :-D Ak to pojde este chvilku takto, tak o chvilku som aspon na nl5,co uz je troska zaujimavejsie,aj ked stale solidna nuda :)
pako142

Odoslaťod pako142 21 Júl 2012 12:30

btw, kedy je najlepsie vypnut stol a zacat znova s jednym BI? robim to v podstate vzdy ked mam 2.5BI pri stole,pre istotu keby som spravil chybu nech za nu v tomto stadiu nemusim tak draho platit
pako142

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!