Moja dohoda na staking vyprsala minuly tyzden a z profitu som si vyplatil najom na styri mesiace vopred, odlozil cash na nutne prezitie, a vsetko co mi zostalo navyse - asi 10 euro, bude nateraz mojim minibankrollom, cielom tohto blogu je zistit, ci sa vlastne da z nl2 zoomu na jokerstars vybudovat bankroll 50 BI na nl25, co je na teraz mojim dlhodobejsim cielom. Je mi naprosto jasne ze je to sialene ale skusit to chcem, a mozno nebude taka obrovska skoda sa s vami o to podelit. Toto je moj lifetime prvy blog, takze trocha so mnou majte trpezlivost, po kazdej session postnem vysledok cashieru, a priebezne budem postovat nejake zaujimave handy alebo spoty kde si nie som isty,diskusia je samozrejme vitana, len dufam ze nebustnem skor ako si to tu niekto vsimne
Budem zacinat hrat nl2 zoom a postupne stupat limitmi,ak variancia a gamblor dovolia
Pravidla pre postup na dalsie limity su nasledovne
NL2-5 shortstacking strategia, 10 BI minimum, znizit limit ked klesnem pod 7BI
Je to hlavne z toho dovodu ze neznasam nl2 a nl5 tiez nie je zrovna ziadna vyhra
NL10 - 10 plnych BI, krok nazad ked bustnem 3
NL25 - 20 plnych BI, nateraz je to cielom, withdraw kazdych 10 Extra BI.
Vsetka akcia je nateraz na fullringu, casom swapnem snad k 6maxu, aj ked mi nikdy nesiel moc dobre
Osobne si myslim ze moj bankroll je fakt velmi velmi obmedzeny,takze urcite nepotrebujem pocut zbytocnu kritiku - proste nemam viac prostriedkov na ivnestovanie do pokru bohuzial. Tiez je mi naprosto jasne ze mozem bustnut v priebehu chvile, ale myslim si ze sa to len tak nestane , uvidime. zaciatok bude tazky.
Moj cashier zatial cita chudobnych :
Tak zatial a GL.