Highway to hell by Chlpo1989
Re: Highway to hell by Chlpo1989
Milujem tieto sessions, kde clovek bezi ako boh a potom sa zrazu vsetko otoci a neda sa vyhrat vobec nic...esteze som to vcas vypol
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
BE hunter!
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Nj, uz treti den v kuse, co je asi zhruba 6 sessions (okrem dnesnej obednej -3BI). Idem dat vecernu, dufam, ze to tak bude zas vyzerat
-
Tak nech tu stale nemam len plusove grafy, hazdem jeden motivacny.
Nemyslim si, ze hram nejako horsie, len ryby strasne triafaju zrovna vtedy, ked ja mam nejaku solid ruku + na monstre dostavam samozrejme walk Zatial som psychicky v pohode, comu sa dost cudujem. Uvidime, dokedy mi to vydrzi
Spoiler:
Nemyslim si, ze hram nejako horsie, len ryby strasne triafaju zrovna vtedy, ked ja mam nejaku solid ruku + na monstre dostavam samozrejme walk Zatial som psychicky v pohode, comu sa dost cudujem. Uvidime, dokedy mi to vydrzi
-
Month report
Po par mesiacoch nic nerobenia som sa tento mesiac pustil do "grindu". Odohral som nejakych 55 hodin s profitom 0. Povedal by som, ze tento mesiac som sa len otukaval, kedze som na kopu veci pozabudal atd. Pozitivum bol stred mesiaca, kedy to islo a nemal som problem, no teraz ku koncu mesiaca to bol otras, kde som nevedel ziadnym sposobom vyhrat ruku. Posledne 2 dni asi 2,1k ruk a takmer -10BI hovoria za vsetko.
Kombinoval som NL10 (80%) a NL20. Ku koncu som spravil bezpecnostne opatrenia, ked som hral asi 15/12 a pri dokonalom tableselectingu, no aj tak som si nepomohol, tak preistotu koncim mesiac na NL a do konca mesiaca sa budem skusat bavit na nejakych mikro donkamentoch popripade omaha a samozrejme co to nastudovat... Uvidime, co povie august.
Po par mesiacoch nic nerobenia som sa tento mesiac pustil do "grindu". Odohral som nejakych 55 hodin s profitom 0. Povedal by som, ze tento mesiac som sa len otukaval, kedze som na kopu veci pozabudal atd. Pozitivum bol stred mesiaca, kedy to islo a nemal som problem, no teraz ku koncu mesiaca to bol otras, kde som nevedel ziadnym sposobom vyhrat ruku. Posledne 2 dni asi 2,1k ruk a takmer -10BI hovoria za vsetko.
Kombinoval som NL10 (80%) a NL20. Ku koncu som spravil bezpecnostne opatrenia, ked som hral asi 15/12 a pri dokonalom tableselectingu, no aj tak som si nepomohol, tak preistotu koncim mesiac na NL a do konca mesiaca sa budem skusat bavit na nejakych mikro donkamentoch popripade omaha a samozrejme co to nastudovat... Uvidime, co povie august.
-
Mam to skoro ako cez kopirak aj s objemom a casom hrania.
Este by to chcelo EV line a showdown, non-showdown ak sa da.
Este by to chcelo EV line a showdown, non-showdown ak sa da.
- grulo
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/7 krát
EV kopiruje zelenu a showdowny su typicka vidlicka, nic extra a zaujimave
-
updates?
- grulo
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/7 krát
Konecne som sa zastavil a dal si trosku zivot do poriadku, takze sa mozem venovat aj inym cinnostiam ako len prileziotostnemu alkoholizmu
Zacnem sa znovu trosku venovat pokru, uvidime dokedy mi to vydrzi...ale tak dufam, ze teraz to zoberiem zodpovednejsie a teda ako aj doplnkovy zdroj prijmu, kedze kazdodenne vylety do krciem pomaly ale isto ukrajovali z uz aj tak chabeho bakrollu. Budem sa snazit updateovat, ale nic neslubujem, kedze som leniva k.....
Zacnem sa znovu trosku venovat pokru, uvidime dokedy mi to vydrzi...ale tak dufam, ze teraz to zoberiem zodpovednejsie a teda ako aj doplnkovy zdroj prijmu, kedze kazdodenne vylety do krciem pomaly ale isto ukrajovali z uz aj tak chabeho bakrollu. Budem sa snazit updateovat, ale nic neslubujem, kedze som leniva k.....
-
no nazdar ako tak citam tvoj prispevok tak ako by z oka vypadol tomu mojmu. Dnes je to už piaty den čo sa zase každy den venujem pokru ako hraniu tak aj učeniu som zvedavy ako dlho mi to vydrží . ale tebe v každom pripade držim palce. a kde ideš hravat aké stakes? ja som na LA na NL10 ale ten ich limit 6 sotolov je trochu drsny aj ked na začiatku je to asi dobre že sa clovek venuje hre a nie masstabligu. som zvedavy ako ti to pojde
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.