ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
Well,celkom to ide. Snažím sa hrať čo najviac,aby som mal safe BR. Asi to už dotiahnem na NL10,dokým nevyclearujem bonus (last 724VIP). Takýmto tempom odídem z doxxu s fajn BR,ktorý by som už nemusel bustnúť Plánujem prejsť na Pa***Poker.es, kde chcem min. zdablovať BR a najneskôr v septembri prejsť na NL50 s megasolid BR.
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Na party.es bude dost biedny traffic, neviem ci si to uz checkoval.
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Well, dnešná nočná session bola ako vždy plná rýb. na NL10 to šlo zo začiatku celkom fajn, potom som fine callol 3bet s AA fishka cold4b shipla 77,reg call QQ samozrejme som "nevytočil",ale čert to ber. Potom ďaľší small suckout za 50bb, nebol už nejaký traffic na NL10,tak som si zapol NL20, plné fish ako inak. Akonáhle som zapol NL20, nastalo TO totalne ma vsetko missovalo,kazdy 3bet vs fish som missol a na cb som dostal call a na turne x-f,proste nocna mora kazdopadne nocna sesssion mohla dopadnut mega-ubersuperninja skvele... gn
@sudden: este som to necekoval,mrknem sa na to,dik za info !
@sudden: este som to necekoval,mrknem sa na to,dik za info !
-
Weeeeeeeee. Beatol som elite four bez Artucina a Moltena (legendárni pokémoni) a aj rivala
Už asi 3 dni som nehral poriadne, relaxoval som, snažil som sa nehrať poker a robiť niečo iné, no teraz,keď som prešiel pokemon fire red si idem dať nejakú sick sešn
Už asi 3 dni som nehral poriadne, relaxoval som, snažil som sa nehrať poker a robiť niečo iné, no teraz,keď som prešiel pokemon fire red si idem dať nejakú sick sešn
-
Cauko, kde si si stiahol pokemonov?
Cistu nostalgiu som dostal ked som to videl, tak daj nejake tipy na akukolvek verziu Dik a keep crushin
Cistu nostalgiu som dostal ked som to videl, tak daj nejake tipy na akukolvek verziu Dik a keep crushin
- theproksa
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Myslim,ze to bolo z ulozto.sk tam mas taky pack, kde mas vela verzii (gold,blue,fire red,sapphire atd)
Ja som totalne zufaly,kedze mam monitor stale v oprave a ziadne hry mi nejdu na PC
Ja som totalne zufaly,kedze mam monitor stale v oprave a ziadne hry mi nejdu na PC
-
dnes som si stiahol Aviru,spustil som Luke Filewalkera,ktory nasiel 3 detections,16 warnings a 3 hidden objects. nepaci sa mi to nejako,kolko mavate vy,ked scanujete? Ako velmi to je zle?
-
Zeltzn napísal:dnes som si stiahol Aviru,spustil som Luke Filewalkera,ktory nasiel 3 detections,16 warnings a 3 hidden objects. nepaci sa mi to nejako,kolko mavate vy,ked scanujete? Ako velmi to je zle?
vsak napis konkretne co naslo a nie pocty...
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Som dosť laik,čo sa týka týchto vecí,takže neviem presne,čo myslíš. V spoileri je report.
Spoiler:
-
ak môžem ja, tak ti napíšem čo tam vidím mal si vírusy v cracku na MS office a aj v tej Pokemon hre, už ich antivir vybavil, tak by si mal byť relatívne ok. ale odporúčal by som ti pre istotu pomeniť všetky heslá a neskôr si dať trochu pozor na to, čo sťahuješ
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.