haman - rakeback pro again

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

haman - CCC Freeze 35E+1reb 4500GTD 4/71

Odoslaťod haman 20 Aug 2012 03:20

Report z 35e freezu je nizsie, najprv odpoviem na otazky.

ramzey napísal:Jaj placko :) Vcera si na 4.5k garante bol na FT tak to nam opis ako sa ti to podarilo :)

citim ironiu ;) za august som bol hrat 5x v CCC z toho 4x ITM. + 2x plusova CG session, dokopy +1300EUR, dalej hitnuty ticket na Step2 Concord millions za 5eur bez rebuy a addon v kvalde.
ramzey napísal:Btw, kedy je EMOP Barca?

http://www.europeanmastersofpoker.com/T ... onaS4.aspx
tucniak napísal:
haman napísal:3.lvl 75/150 AK SB 3bet sqeezujem na 1200 vs casty MP open 375 a btn call. Flop A92fd x/raisujem 3000 po stabe 1000 beriem pot.

uz zase? :)

Normalne v 3bet pote cbetujem na 90% cca, proste skoro vzdy. Tu som to ale vyhodnotil tak, ze super mi tu velakrat na cbet foldne, ale hral aktivne, tak som chcel ziskat jeho stab aspon.
tucniak napísal:ad ta posledna ruka na A98r s AQ si cbetnut podla mna v pohode mohol, ak by ti tam ten typek supol AI tak podla readov nanho ale pokial to nie je nejaky agro maniak tak TP 4way byva behind :) takze bet/fold

Uznavam, dalo sa to cbetnut, 5way si tam moze niekto nieco najst, co nezahodi na cbet. zaroven ma tam nikto nebude raisovat light, lebo nevie co spravia ostatni. Mal som dat 40% potu a foldnut na push. stalo ma to ITM..

Report CCC Freeze 35E+1reb 4500GTD
Hned 2.den po CPT, som isiel zahrat najsilnejsi tyzdenny turnaj v CCC, 35E Freez s 1rebuyom, gtd 4500eur. Bolo 71 hracov, celkom ma prekvapil pocet (su stale prazdniny), skoro kazdy si dal rebuy, cize garancia sa vyzbierala.

Bohuzial si nepamatam moc ako som robil, udrziaval stack. Raz som semibluff allinoval turn s ATo, ktore som otvoril zo SB vs CO limp. na Jhigh mi platil cbet, turn K sa mi pacila ako scary karta, ktora mi zaroven spravila zopar outov a poslal som to.

V neskorsej faze som 3bet posielal AT, AJs z blindov vs button/CO steals, aj 30BB deep. Bol som trosku na vazkach ci to nie je overplay, lebo v turnaj v neskorsej faze nie je 100BB cg, cize tam 30BB stack je celkom solid.

V last 3 stoloch som otvoril 22 na 2x a dostal som 3bet allin 12BB, ja som mal 30BB cca. Celkom rychlo som to dorovnal, ten hrac posielal akekolvek obrazky, ale potom som neskor rozoberal a 22 na 12BB push je proste fold, nic lepsie ako flip (ak super nedrzi A2) sa z toho vycarovat neda. Super mal TT a ja som dosiel o 1/3 stacku.

V last 2 stoly som short 10BB, je FT bubble a ja dostavam A3o na btn, posielam, SB repushuje, zosmutnel som, ale otaca KJo a ja udrzim. Celkom dolezity double up a ideme na FT. Po par hrach vyletia shorti a sme last 4 a ja mam 78s na btn (utg/CO zahodil) a 90k stack pri blindoch 4k/8k. cca 12BB som nechcel poslat, este som sa necitil taky zufaly.

Ruku na to mam QTo a blindy su 6k/12k - inak toto je smutne, v last 2 stoloch a na FT tak rychlo skacu blindy a tak pomaly sa hra, lebo kazdy spekuluje a nechava si prepocitavat superov a ked je allin/call tak sa zdrzuje pocitanim stackov tiez, ze sa odohra strasne malo ruk. Vlozil by som 1,2 dalsie levely alebo predlzil levely o 5min

Drziac to QTo som zistil, ze uz ruku predtym asi boli take blindy, ze som sa pomylil. t.j. ked som mal 78s, takze som mal 7,5BB a mal som to poslat vs 2ja hraci. Ale to sa samozrejme vratit nedalo, poslal som QTo do AJo a vypadol na 4mieste za 400eur.

Tento turnaj si urcite zahram znova.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Re: haman - CCC Freeze 35E+1reb 4500GTD 4/71

Odoslaťod tucniak 20 Aug 2012 10:05

haman napísal:Normalne v 3bet pote cbetujem na 90% cca, proste skoro vzdy. Tu som to ale vyhodnotil tak, ze super mi tu velakrat na cbet foldne, ale hral aktivne, tak som chcel ziskat jeho stab aspon.

v poriadku a ak si sa teda presvedcil ze toto je board kde super nebude callish, zaroven to nie je board kde prave ako pises cbetujes aj tonu air a rozhodol si sa checknut s tym, ze super BETNE SVOJ AIR (co moze byt rozumny predpoklad):

preco:
-x-rasujes ak ma najcastejsie air?preco ho nenechas bluffovat turn?ak checkne behind moze indikovat SD value a mozes zvolit nejaky pussy bet river

na sirsie rozmyslanie:
-co na takom boarde z tvojej 3bet range xraisujes? mas tam dost (semi)bluffov?

kedze cbet ako pf raisor je skor nestandardna linia kazdemu tukne ze mmm wtf tu sa nieco deje...resp nie je uplne jednoduche mat tam dobre postavene ranges imo a zaroven neprichadzat o vela value v situaciach, ked je mozne supera lahko exploitovat..
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Re: haman - CCC Freeze 35E+1reb 4500GTD 4/71

Odoslaťod TomMolivan 20 Aug 2012 15:50

tucniak napísal:
kedze x/r ako pf raisor je skor nestandardna linia kazdemu tukne ze mmm wtf tu sa nieco deje...resp nie je uplne jednoduche mat tam dobre postavene ranges imo a zaroven neprichadzat o vela value v situaciach, ked je mozne supera lahko exploitovat..

FYP.

Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali :
tucniak
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

haman - Concord BA CPT 20.8.2012 bubble boy ;(

Odoslaťod haman 23 Aug 2012 13:12

tucniak napísal:preco:
-x-rasujes ak ma najcastejsie air?preco ho nenechas bluffovat turn?ak checkne behind moze indikovat SD value a mozes zvolit nejaky pussy bet river

jo, dalo sa to hrat aj tak. ludia vacsinou nekradnu viac barrelov, cize turn a river by mal za svoju cenu a to som nechcel.
x/raise flop moze byt aj signal pre ostatnych, aby mi nekradli buduce poty, ked necbetnem. Je to zvratene, ale vlastne potcontrolujem OOP :)

tucniak napísal:na sirsie rozmyslanie:
-co na takom boarde z tvojej 3bet range xraisujes? mas tam dost (semi)bluffov?

nemam, x/raisujem len for value. neviem ci na to dojdu, lebo malokedy bude showdown.

tucniak napísal:kedze cbet ako pf raisor je skor nestandardna linia kazdemu tukne ze mmm wtf tu sa nieco deje...resp nie je uplne jednoduche mat tam dobre postavene ranges imo a zaroven neprichadzat o vela value v situaciach, ked je mozne supera lahko exploitovat..

Keby som 3betoval silny par, tak na strednom flope samozrejme cbetnem, tam dostanem skor call, super ma da na AK, alebo zaplati tiez svoj par.
Na Ahigh v 3bet spote dostanem na cbet call len malokedy (zeby mal super slabsie eso alebo mi ho neuveri). Preto to hram takto, online na cg dokonca x/call, lebo tam sme viac deep a nechcem overplayovat TPTK.

Report Celebrity Poker Tour pondelok 20.8.2012 20e/20e 2400gtd 8/61

Snaha o reparat z minulej CPT, kde som mal 2xAVG v late faze a nakoniec ani FT.

Otvaram MP KTo MP na 250 na Thigh davam 2 silne barrely, 2 superi ma platia. River checkujem behind, lebo tam uz prislo vsetko. Pri showdowne 1 ukaze QT a dalsi muck.

Par ruk na to otvaram TT, Laci 3bet, dalsi hrac call, BB 4bet silny, vsetci fold a ukaze JJ, ze to nechcel hrat s troma.

Otvaram JJ na QT9fd, necbetujem. Hrac v pozicii hned stabuje, ako je to u neho zvykom. Ja OESD nezahadzujem, turn dava silny barrel, ja znova call, lebo viem,ze mozno som aj lepsi. River uz checkne a ukaze T2s.

Zaujimava hra pri 200/400: utg limp, utg1 limp, utg2 limp, MP limp, CO limp, ja btn A4o fold - nutkalo ma to squeeznut, SB allin. Utg call, MP call. showdown: SB JJ, utg AT, MP Q9s - board Qxh9xx.

Pri 300/600 otvaram 2x 99 EP a dostavam 3bet allin od Laciho. na BB Alenka repushuje 30BB !! Pozeram na nu, je to cca 1/2 mojho stacku. Zahadzujem face up, lebo takto deep ona zahra len monster. Ona sa v momente zacne smiat, ze nevedela, ze som este v hre a chopli si AJ vs AJ. Pot by som zobral ja.

Callujem 33 OOP z blindov na 2000 open pri 300/600. na Ahigh drawy boarde super cbetuje 1500 ?!? keby dal normalny cbet, tak mu foldnem, ale pritom cbete som zmenil plan, dal som ho na weak ruku a callujem, ze ho spravim na dalsich streets. Turn 3 ale vsetko meni a ja leadujem turn aj river. Zaplatene.

Prehravam preflop 77 do KK za 10BB. Mam dobry stack a zmiesane pocity, nasledujuci den po turnaji som chcel oslavovat narodeniny a chcel som sa vyspat, ale dobre rozohrany turnaj nechcem odpalit, tak beriem addon a snazim trafit dobre itm, aby to nahradilo strateny spanok.

UTG hrac hlasi, ze ked dostane eso tak otvori, pozrie karty, povie 'ctjb' a da len call, ja MP mam AA a izolujem ho na 2500 (pri 400/800 ) SB call, utg call. flop Q97dd. cbetujem, SB call a UTG zahadzuje AQ ( ako neskor povedal). SB foldne na turne na moj 2.barrel.

Tight hracka limpuje utg, ja izolujem s A8s, dostavam 2x call aj ona call flop A9xfd, utg dava silny donk. foldujem, ukazuje set 999.

Loose CO pri 600/1200 otvara na 2,4k, BTN call, nitty short SB allin 6k ja JJ BB 4betujem na 11k, dal som najmenej mozny sizing, aby som usetril, keby to CO poslal - nechcel som to s nim tocit. CO ale folduje a ja znova som underdog vs KK a prehravam.

3betujem s KK tight hracku, ani nie kvoli nej, lebo viem, ze na 90% foldne, ale za mnou je complet stol call happy. Hracka fold Ax face up.

O chvilu ta ista hracka otvara btn na 2500 a ja mam na BB opat KK. Nemozem 3bet, lebo mi foldne, rozhodol som sa trapovat. Flop K44 -moze byt ;) Cbetuje 2500 - vyzera to na povinny cbet ze to nema, neraisujem. turn A a ona znova dava 2500 ?!?!?! Uz sa ale rozhodujem navysovat pot a davam x/raise na 7000. Hovori, ze mi neveri 4ku a plati. river blank a ja sa rozhodujem kolko vbetnem. Pozeram na jej stack, viem, ze allin je schopna zahodit, tak betujem tolko aby jej ostal volajaky stack na hranie. davam 10k. Dlho rozmysla, preratava sa, kolko jej ostane (good read) a nakoniec calluje AQ.

Sme posledne 2 stoly a ja mam 90k pri avg 45k. Mam 56BB pri 800/1600 co je velmi dobre, som chiplead stola na 2.stole uraduje Andrej Cintula, suckuje 1 shorta za druhym. FT bubble ale trva prilis dlho a ja ju nevyuzivam dostatocne aby som udrzoval a kumuloval stack. Je fakt, ze som card dead a shorti su aktivni a hrac preto mnou nonstop limpuje (nevedel som, co s tym). A ked sa rozhodnem otvorit KJo btn tak dostavam 3bet od cicvora - bigstacku na BB a ukaze AK.

Na FT idem ako 1 zo shortov a vypadavam na 2 ruky na bubble:

Andrej Cintula huge stack, kazda druha ruka open na 2,5x -3x calluje loose shortov, sa rozhodol limpnut UTG, cicvor overcall, MP CCC dealer overcall, looose ujo btn overcall, ja SB pocket 22 a 9BB stack. Nechcem sa opustit na bubble, viem, ze to mam hrat na vitazstvo, ale neverim, ze tu mam fold equity a bojim sa ze dostanem 2x call miminalne a s 22 som mrtvy dopredu.

Davam len complete a BB check. Flop Q33fd, vsetci check. turn 2 sa rozhodujem tricky checknut, ze snad to uz niekto betne. Omyl vsetci check. River Q :( checkujem a BB dava cca 20k do 30k potu. MP calluje a ja rozmyslam: Viem, ze BB je schopny kradnut poty, ktore nikto nechce a mal stack na to, ze si to mohol dovolit skusit. CCC dealer ma podla mna rovnaky read ako ja na BB hraca a jeho davam na hero call s Ahigh alebo pocket parom, Qx by pravdepodobne tocil a s 3x by nebol v hre.

Rozhodujem sa pre overcall s tym, bohuzial BB otaca QTs, MP robil hero call s 88.

Prehram BB a svoj zvysny 4BB stack posielam AQo SB do BB TJs. Flop 78x super ma FD, turn K, river 9 a vypadavam ako bubble boy o 3 rano. GG.
haman

haman - 2012 Jul - NL20 kratky report -30BI

Odoslaťod haman 29 Aug 2012 23:20

Som trosku popleteny z tych cisiel, na doxxe sa tazko robi prehlad, ze kedy som mal kolko na ucte a zabudam si to stale pozerat. Ale zaokruhlene:

1.7.2012 stav: 3025E

winnings jul: -707E
rake: 2524EUR
rakeback: +969eur
prop bet za 100k hands: +200e
rakerace: +425e
hours: 239hod 7,7hod/den
Stav po juli po zaratani vsetkych bonusov: 3500e cca (fakt sa v tom stracam)

NL50 som tentoraz shotoval len zlahka, hned ako sa stratil cca 2 BI som sa stiahol, cca 7k hands som odohral tam -1,5BI, co je very good na mna ;)

NL20 bol teda hlavny moj julovy level a zacal som katastrofalne a niekde v 3tom tyzdni mesiaca som mal stastie ze 3flash3 ochorel a ponukal sweat session zadara, tak som ho poprosil a on prekvapivo suhlasil. Vysledok je vidiet na grafe, viac sa uz za mesiac stihnut nedalo.

doxx-2012-07-nl20-minus-30BI-100k-hands.png
doxx-2012-07-nl20-minus-30BI-100k-hands.png (34.05 ) Zobrazená 3827 krát

Ku koncu mesiaca som bol velmi spokojny so svojou hrou a rozhodol som sa v auguste po obdrzani vsetkych bonusov hrat (nie shotovat) NL50 cisto. ale o tom az v august reporte.

EDIT: dam sem na ilustraciu graf bez showdown/nonshowdown, aby bolo lepsie vidiet, do akej priepasti som sa dostal.

doxx-2012-07-nl20-minus-30BI-100k-hands-winnings-only.png
doxx-2012-07-nl20-minus-30BI-100k-hands-winnings-only.png (52.84 ) Zobrazená 3755 krát

to dno grafu je -1400eur. :bad:
haman

Re: haman - 2012 Jul - NL20 kratky report -30BI

Odoslaťod sudden 30 Aug 2012 13:03

Wow 70BI down na NL20 to je dost sick :)
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

haman 30.8.2012 CPT 2,4K GTD v CCC out skoro card dead

Odoslaťod haman 03 Sep 2012 01:04

Vo stvrtok 30.8.2012 som si zahral znova CPT v CCC. Bol som card dead cely cas, takze neni moc co spomenut, okrem zopar ruk:

otvaram si KK v skorom leveli, hravy agro chlapec overcalluje BB a ostava v hre so mnou v HU. Na boarde 933xA river farba, mi plati 2 barrely a river mi da silny donk 2100 do cca 3000 potu. Celkom rychlo to callujem, insta muckuje.

Izolujem limpera s K7s, nehral som vela ruk, cize image by mal byt v poriadku, napriek tomu dostavam 4cally. na A55 moja fd, checkujem a btn co lubi kradnut checknute flopy dava silno 3500 do potu cca 4000. Supol som mu allin a celkom rychlo zahodil.

Potom som mozno trosku loose calloval 2 alliny semi shortov s KQs, vacsi stack mal 15BB. Proti AQ a AA som bol trosku behind.

Open pushujem AQo a ATs, vzdy fold face up. Po zopar rukach si myslim, ze mam image, tak som pushol 12BB A9o z BB vs 2x limp (EP limper minule limp calloval A3s a dalsi limper hral anytwo). EP limper ma snapuje ma QJs a triafa fd na flope a Q na river. Pytal som sa ho, ci si myslel, ze je lepsi, povedal, ze ja som to len kradol z BB, takze ma nedaval na silnu kartu. GG.

Den na to (31.8.2012) som mal poslednu sancu sa dostal do freerolu 2mesacnej ligy. Vysledok v dalsom reporte.
haman

haman 31.8. CCC Freez 33e/1reb 4K GTD - 2/65 sick hotrun

Odoslaťod haman 04 Sep 2012 16:36

V piatok 31.8.2012 som mal poslednu moznost urobit vysledok, ktory by ma vystrelil do freerollu 2mesacnej ligy v Concorde.
Hral sa 33e "freez" (1 rebuy) , hruby garant 4000E. Najsilnejsi turnaj tyzdna.

V prvych leveloch otvaram KK (vyhrane cbetom), JJ vyhrane preflop. 3.level Aktivny hrac izoluje 450 2 limperov ja 55 na btn call, ale asi sa to dalo zahrat aj agro a 3betnut, flop K42r vsetci check, turn 5 SB donk 1000 ja raise 3000 a beriem pot.

Izolujem 1xlimp so 78s na BTN, BB call, limper call, na AQ7mono ina farba ofcourse, checkujem behind a foldujem na turn bet. Mal by som bojovat o poty, ktore otvaram, ale potrebujem k tomu nejake outy, semibluff, nechcem minat cipy s total airom.

Level 200/400, mam QTs na EP, izolujem utg limp 400 na 900 (small ball :) Sme 4way na boarde K77J9 precheckovany flop aj turn.
Ano necbetujem OESD vs 3 hraci. River BB donk 1500, utg raise 3500 ja len call na sparovanom, BB fold, Utg showdown Q7s trips - malo. Takuto crap handu som necakal, ze limpne z utg, musim si opravit nazor na neho.

BvB mi SB raisuje 400>900 ja ho s A3o 3betujem na 2100 ukazuje A aj ja mu ukazem A.
Hned ruku na to otvara ten isty hrac 900 btn ja AKo 3bet 2500, on allin 6000 ja snap ma QJs a beriem pot.

Izolujem utg limp velkeho stacku, agro mladeho hraca, mam 99. flop ATx, cbetujem 3way, prezentujem A. turn blank x/x river missed draws agro typek donk 3/4 potu. Velmi som to chcel callnut, ale bola to vacsina mojho sacku, foldujem, ukazuje QK. Toto som neskor vyuzil.

Podla doterajsich riadkov by som mal mat velky stack, ale je to uplne inak, dalsi zaznam je:

Otvaram 99 na 3500 pri 12BB miesto pushu, calluje ma 88 btn a BB QJ na QTxxxx. checkujeme az do riveru, kde btn leadne a BB callne a ja viem ze som behind a foldujem. Neviem preco som to nepushol rovno. 88 by mi to dalo, QJ nie.

Presadzaju ma a nastava peklo v kladnom vyzname:

1. Do utg open pushujem AQo 10BB calluje ma s 66, double up na boarde AQxxx.

2. par ruk na to, hrac co prehral silnu ruku, si pri 1k/2k otvara 5,5k - dost silno na late fazu. Mam 99 25BB, nechcem sa stackovat, idem to hrat v pozicii postflop, cize call. Flop Jhigh callujem cbet, ktory moze byt povinny, turn 9 mi trocha vylepsuje ruku, dava 2.barrel, ja pozeram na svoj stack a vidim, ze mi uz nezahodi, pushnem, calluje s KK, river 9 quads - 50bodov do ligy, ak sa dostanem na FT. Zide sa. Double up na 50BB.

3. Hned ruku na to otvaram AA 2x, Niko ma 3betuje, ma velky stack, nechcem to hrat OOP. Slowplayujem AA, ked som vacsi short. Davam 4bet za cca 1/3 stacku, aby mal priestor na push. Mozno som mohol pushnut aby to vyzeralo viac weak. Folduje JJ.

4. Hned ruku na to otvaram JJ, Niko len call, btn short push, ja repush, Niko fold AJ, short prehrava s 99.

5. Hned ruku na to otvaram KK 2x z utg, BB, co prehral so mnou KK, defenduje asi tilt osobka, flop QT8 cbetujem, on allin, ja call, ukaze J6o, dal to na gutshot.

Z 15k stacku 10BB mam po zvyseni blindov 157k !! 78BB!! Pure skill! :D

Snazim sa vyuzivat stack v last 2 stoloch, absolutne mi to nejde, az na par vynimiek. Tuto fazu fakt musim zlepsit, lebo sa mi casto stava, ze velky stack pominam rozne.

otvaram A9o 2x, ten agro hrac s QKo zo zaciatku turnaja, defenduje kazdy BB, plati znova. Flop 325r cbetujem on call, turn T x/x, river 9 silno donkuje, snapujem,ukazuje 48s missed str8. Neviem ci by som to calloval bez tej 9ny, asi nie.

Otvaram AQ, Niko call, agro hrac znova defend BB, Flop 633 silno donkuje, rozmyslam, ze ho bluff raisnem alebo poslem rovno (outy mam ), nemyslim si, ze je silny, ale za mnou je Niko, ktory po mojom folde sa s BB stackne s 88, a prehrava vs 99. River Q, takze by mi ten out dosiel.

Otvaram AQ pri 1500/3000 na 6k, agro typek znova defend BB, flop QhTh6 cbetujem 9k lebo je tam vela draws, on x/raise na 32k,
ja rozmyslam s cim ma toci, mam dobry stack, nechcem sa opustit na TPTK a nechcem aby horsie ruky foldli, callujem
Turn 3c, dava chalan prekvapivo check a ja neviem preco po takejto linii nebetnem a checkol som behind, asi nechcem check/raise allin. Ale x/raise flop a x/raise turn, to robia len najvacsie ryby (a ja niekedy), od rega toto necakam so silnou rukou, cize som to mal betnut.
River 4 myslim a on znova checkuje, tu uz viem, ze som velmi casto lepsi a betujem 1/3 potu (malo :( ), ktoru on snapuje s horsim Qx.
Vtejto hre som missol strasne vela value, mozno by som ho zobral aj celeho, podla jeho slov ma daval na AK.

Sme na FT. Som chiplead. A prestava sa darit, s TT som narazil do setu 666, 22 loose BB defenduje QT a nezahodi T, atd. Stavam sa shortom.

Ludia vypadavaju, foldujem trashe. Se last 4, Ondra chiplead otvara na btn ja BB AA nemozem 3betnut vs steal ako short, len callujem. Flop A92r ho necham cbetnut, turn 5 prisla fd a necakam ze da 2.barrel a donkujem zbytocne silno 3/4 potu (skoro cely moj stack), folduje 9x. Nemyslim si, ze som mal turn checknut ale mal som betnut 1/3 potu, taky kvazi blockbet, on ako chiplead by to zaplatil. a river by zaplatil voci potu.

Nakoniec su tak vysoke blindy, ze je avg 10BB a dohodli sme si split last 3, beriem cca 800EUR. Do rebricka 190bodov, cize hram nedelny freeroll najlepsich 18 hracov z ligy (tam som skoncil 6ty za 230EUR).

Tento tyzden hram komplet power week v CCC.

Za tento príspevok od haman poďakovali :
vlade
haman

Re: haman 31.8. CCC Freez 33e/1reb 4K GTD - 2/65 - sick hotrun

Odoslaťod Ceasears 05 Sep 2012 02:28

Gratz k pekným live výsledkom..A zaujímali by ma dve veci :)
1. Prečo v skorej fáze turnaja izolujes limperov so suited connectormi ked to nemá žiadny zmysel?Ked missnes flop nebetnes,len umelo nafukujes poty,ktorých sa ľahko vzdávas..
2. A asi v neskoršej fáze zas hrás pravdepodobne až príliš tight,ked Ti na live turnaji dokáže hráč zahodiť na Tvoj 4bet JJ...Alebo by si to mal aspoň začať používat do budúcna ;-)
Ináč GL teda a hádam sa uvidíme na FT na MBA :D
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

haman CCC PowerWeek Day #1 13.miesto

Odoslaťod haman 06 Sep 2012 17:47

Rozhodol som sa hrat komplet turnaje pocas Power Weeku v CCC. Report z prveho dna nizsie.

Ceasears napísal:1. Prečo v skorej fáze turnaja izolujes limperov so suited connectormi ked to nemá žiadny zmysel?Ked missnes flop nebetnes,len umelo nafukujes poty,ktorých sa ľahko vzdávas..

tak vacsinou izolujem so showdown rukou (Ahigh, par) ale sem tam skusim aj toto (balancing? :) a nesnazim sa vyhrat kazdy pot, keby som mal na flope/turne nejake outy, tak mozno zabojujem, ale ked ma board uplne missne, tak kaslem na to s 8high.
Ceasears napísal:2. A asi v neskoršej fáze zas hrás pravdepodobne až príliš tight,ked Ti na live turnaji dokáže hráč zahodiť na Tvoj 4bet JJ...Alebo by si to mal aspoň začať používat do budúcna ;-)

No ja som znamy tym, ze uz moj 3bet neni light, ze som skor tight ako loose. Takze 4bet musi byt uplny monster.. Inak malokedy je v turnaji priestor na light 4bet, to musis mat aspon 50BB+, to znamena prve 3.levely, alebo big stack vs big stack v late faze. Zatial ani light 3bety nevyuzivam, ako by som mal, cize light 4bety si necham na neskor. Inak malokto na live BA turnajoch 3betuje light, cize light 4bet na live low buyin turnaji je uz uplne scifi, alebo sa mylim? Ty to mas bezne v arzenali?
Ceasears napísal:Ináč GL teda a hádam sa uvidíme na FT na MBA :D

v tom case hram EMOP Barcelona ak sa nemylim ;)

Report CCC PowerWeek Day #1 CPT 25e/25e 3500gtd

1.level 25/50 utg dava 150 agro loose typek 3bet 350, ja davam AA BB 4bet 900, viem, ze nefoldne, na Qhigh mono boarde cbetujem 1500, on minraise 3000, ja allin, on call AQ, turn Q, beriem rebuy.

Dalsiu ruku co som zahral, bolo AKs na Khigh flope s flushdraw nie mojou, som dal 2 silne barrely vs AQ hrac z 1.ruky, river dosla farba aj str8, tak som checkol behind. weak? beriem pot.

5 limpov ja na BB A9o len check, lebo 1.limper plati vsetko a neviem kolko by som musel dat, aby som to hral HU a nechcem to barrelovat OOP, takze check. Flop AQ7fd betujem 400 do 600 limper call, Filip Polasek raise 1700 ja platim, nejak mu tam ziadnu value ruku neverim, jedine A7s? Limper plati, turn farba limper dava mensi donk, Filip aj ja foldujeme. Filip vravi, ze moje A9 porazal. Limper ukaze K2s farba.

33 otvaram z utg na A54fd cbetujem silno vs 5 hraci :-D na turne ostavam HU vs CS a uz len checkujeme, prehravam vs 46o. Davam som supera na weak Ace, takze som to uz nebarelloval, lebo viem ze top par nefoldne.

KK utg otvaram 700 pri 300/600 bezne otvaram 650, 600 podla pozicie, ale stol je call happy, dostavam call a maniak z 1.ruky co mal vtedy ma 3betu na 1400, 3x po sebe to spravil v 2 orbitoch, hra ultra loose, 4betuem na 3200, mozno sa dalo aj viac, lebo on nefolduje. Flop QJ2fd som chcel dat najprv allin 6400, ale potom som si povedal, ze co ked spravi nejaky hero fold, tak som si to rozdelil na 2 barrely a underbetujem flop 3200 a nechavam si 3200 behind (co on nevidi, lebo som schovany za dealerom). Jeho moj stack vobec nezaujima a dava mi allin s AQ a teraz mu uz Q ani A nepride a ja double upujem.

2 ruky na to mam AA na SB, CO pri 150/300 dava 800, BTN 3betuje na 2600, ja sa toto rozhodnem ne4betovat vs steal/resteal ranges a chcem ich nechat v hre, pripadne, ze CO spravi move. CO ale dava len call. flop T82fd BTN silny cbet, ja len call aby CO nevystupil, ale folduje. Turn sa stackneme BTN otaca KK a ja ho vyradujem.

2 levely nehram 300/600 48left.

QQ ako short nepushujem, ale otvaram, lebo na BB je mega CS, ktora ale vie zahodit na allin, ale flop si na 2x raise pozrie. Mam len 9BB iba, jeho to samozrejme nezaujima a flop si pozrie. Flop ATfdx checkujem behind, turn do mna donkuje 2BB (rovnaky size akym som ja otvoril) ja sa rozhodujem to pushnut 6-7BB, on insta muckuje.

Hned na to otvaram 88 2x z UTG a fold na 3bet tight hraca, ukaze mi JJ.

Prehravam nejake otvaracky, ktore nedotiahnem dokonca (nedavam cbety, alebo viac barrelov atd) minam chipy, este dam nejake steal pushe a nakoniec out BvB posielam 44 z BB do SB openu bigstacku, ktory ma nakoniec calluje s A5s potom co na neho zopar hracov zacne hucat, ze to nemoze zahodit (mal som cca 8BB). board ATTxx. Out 13ty.
haman

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!