ramzey napísal:Jaj placko Vcera si na 4.5k garante bol na FT tak to nam opis ako sa ti to podarilo
citim ironiu za august som bol hrat 5x v CCC z toho 4x ITM. + 2x plusova CG session, dokopy +1300EUR, dalej hitnuty ticket na Step2 Concord millions za 5eur bez rebuy a addon v kvalde.
ramzey napísal:Btw, kedy je EMOP Barca?
http://www.europeanmastersofpoker.com/T ... onaS4.aspx
tucniak napísal:haman napísal:3.lvl 75/150 AK SB 3bet sqeezujem na 1200 vs casty MP open 375 a btn call. Flop A92fd x/raisujem 3000 po stabe 1000 beriem pot.
uz zase?
Normalne v 3bet pote cbetujem na 90% cca, proste skoro vzdy. Tu som to ale vyhodnotil tak, ze super mi tu velakrat na cbet foldne, ale hral aktivne, tak som chcel ziskat jeho stab aspon.
tucniak napísal:ad ta posledna ruka na A98r s AQ si cbetnut podla mna v pohode mohol, ak by ti tam ten typek supol AI tak podla readov nanho ale pokial to nie je nejaky agro maniak tak TP 4way byva behind takze bet/fold
Uznavam, dalo sa to cbetnut, 5way si tam moze niekto nieco najst, co nezahodi na cbet. zaroven ma tam nikto nebude raisovat light, lebo nevie co spravia ostatni. Mal som dat 40% potu a foldnut na push. stalo ma to ITM..
Report CCC Freeze 35E+1reb 4500GTD
Hned 2.den po CPT, som isiel zahrat najsilnejsi tyzdenny turnaj v CCC, 35E Freez s 1rebuyom, gtd 4500eur. Bolo 71 hracov, celkom ma prekvapil pocet (su stale prazdniny), skoro kazdy si dal rebuy, cize garancia sa vyzbierala.
Bohuzial si nepamatam moc ako som robil, udrziaval stack. Raz som semibluff allinoval turn s ATo, ktore som otvoril zo SB vs CO limp. na Jhigh mi platil cbet, turn K sa mi pacila ako scary karta, ktora mi zaroven spravila zopar outov a poslal som to.
V neskorsej faze som 3bet posielal AT, AJs z blindov vs button/CO steals, aj 30BB deep. Bol som trosku na vazkach ci to nie je overplay, lebo v turnaj v neskorsej faze nie je 100BB cg, cize tam 30BB stack je celkom solid.
V last 3 stoloch som otvoril 22 na 2x a dostal som 3bet allin 12BB, ja som mal 30BB cca. Celkom rychlo som to dorovnal, ten hrac posielal akekolvek obrazky, ale potom som neskor rozoberal a 22 na 12BB push je proste fold, nic lepsie ako flip (ak super nedrzi A2) sa z toho vycarovat neda. Super mal TT a ja som dosiel o 1/3 stacku.
V last 2 stoly som short 10BB, je FT bubble a ja dostavam A3o na btn, posielam, SB repushuje, zosmutnel som, ale otaca KJo a ja udrzim. Celkom dolezity double up a ideme na FT. Po par hrach vyletia shorti a sme last 4 a ja mam 78s na btn (utg/CO zahodil) a 90k stack pri blindoch 4k/8k. cca 12BB som nechcel poslat, este som sa necitil taky zufaly.
Ruku na to mam QTo a blindy su 6k/12k - inak toto je smutne, v last 2 stoloch a na FT tak rychlo skacu blindy a tak pomaly sa hra, lebo kazdy spekuluje a nechava si prepocitavat superov a ked je allin/call tak sa zdrzuje pocitanim stackov tiez, ze sa odohra strasne malo ruk. Vlozil by som 1,2 dalsie levely alebo predlzil levely o 5min
Drziac to QTo som zistil, ze uz ruku predtym asi boli take blindy, ze som sa pomylil. t.j. ked som mal 78s, takze som mal 7,5BB a mal som to poslat vs 2ja hraci. Ale to sa samozrejme vratit nedalo, poslal som QTo do AJo a vypadol na 4mieste za 400eur.
Tento turnaj si urcite zahram znova.