Live report: Slovak Poker Tour 2012 Košice

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Live report: Slovak Poker Tour 2012 Košice

Odoslaťod Xaress 30 Sep 2012 16:22

tak to nečítaj keď sa ti to nepáči... a už vôbec neviem načo tu píšeš .. mi prídeš ako jeden z tých čo len hľadajú chyby a aj tak to sledujú :)
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Odoslaťod aNdr3Jo 30 Sep 2012 18:08

Xaress napísal:tak to nečítaj keď sa ti to nepáči... a už vôbec neviem načo tu píšeš .. mi prídeš ako jeden z tých čo len hľadajú chyby a aj tak to sledujú :)

slovač
aNdr3Jo

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 113 krát/39 krát

Odoslaťod sudden 30 Sep 2012 18:29

Pozeram, ze kosicania nejako neradi zverejnuju mena, same nicknames vsade :D

Necital som to cele lebo mi to nepripada ako nejaky extra zaujimavy turnaj, ale co som to tak prescrolloval tak sa mi zda tento report celkom solid.

Za tento príspevok od sudden poďakovali :
Xaress
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod ramzey 30 Sep 2012 20:31

Ja len este dodam, ze zaujimave handy su aj tie bez SD, take ani nepisete mam taky dojem.
Samozrejme zaujimave velkostou potu, alebo dakou zaujimavou akciou preflop alebo postflop.

A mena hracov by mali byt samozrejmostou, ziadne nicknames a prezyvky, ale regular mena.
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod Xaress 30 Sep 2012 20:48

No samozrejme, že tak ako píšeš by to bolo fakt dobré, len je tam viacero dôvodov prečo to nejde až tak sofistikovane písať. Nepoznám každého hráča čo sa zúčastni turnaja a písať, že SB raisol a BB re-raisol a SB shovol nato BB fold a SB showed 72o je asi zbytočné. Ďalej sú hráči, ktorý vyslovene povedia že nechcú aby sa niekde o nich zmienilo (keď náhodou spravíš foto, kde je dotyčný povie ti to aby si to vymazal napríklad). Ďalej vychytať všetky mená sa nedá, nakoľko nie každý sa zapíše pod svojím menom ( aj vo výsledkovej tabuľke ) a v tomto prípade to šlo viac-menej cez nicky, iba tých čo poznám som písal menom a chodiť za hráčmi môžem vás poprosiť meno je weird. Turnaj sa hral na 12-tich stoloch a zachytiť všetku akciu sa nedá. A písať veľa rúk, veľa všetkého by sa dalo keby človek dokázal sledovať akciu a zároveň aj sedieť pri nbooku a ešte aj fotiť, uploadovať, meniť atp.. ale vďaka za pripomienky, tie čo stoja za zapamätanie si zoberiem k srdcu :)
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Odoslaťod popoBA 01 Okt 2012 01:17

dom napísal:
Mareccc1 napísal:ozaj na tomto pokerportali neni jeden clovek co by vedel pisat reporty

boli casy 8-) :D

tak tak 8-) :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Meluch 01 Okt 2012 03:59

Xaress napísal:No samozrejme, že tak ako píšeš by to bolo fakt dobré, len je tam viacero dôvodov prečo to nejde až tak sofistikovane písať. Nepoznám každého hráča čo sa zúčastni turnaja a písať, že SB raisol a BB re-raisol a SB shovol nato BB fold a SB showed 72o je asi zbytočné. Ďalej sú hráči, ktorý vyslovene povedia že nechcú aby sa niekde o nich zmienilo (keď náhodou spravíš foto, kde je dotyčný povie ti to aby si to vymazal napríklad). Ďalej vychytať všetky mená sa nedá, nakoľko nie každý sa zapíše pod svojím menom ( aj vo výsledkovej tabuľke ) a v tomto prípade to šlo viac-menej cez nicky, iba tých čo poznám som písal menom a chodiť za hráčmi môžem vás poprosiť meno je weird. Turnaj sa hral na 12-tich stoloch a zachytiť všetku akciu sa nedá. A písať veľa rúk, veľa všetkého by sa dalo keby človek dokázal sledovať akciu a zároveň aj sedieť pri nbooku a ešte aj fotiť, uploadovať, meniť atp.. ale vďaka za pripomienky, tie čo stoja za zapamätanie si zoberiem k srdcu :)

Report fajn, hlavne to spominanie avg stacku pri blindoch je fajn, ale gramatika ma miestami ubijala ;)
Meluch

Založený: Júl 2012
Poďakoval/li: 25 krát/4 krát

Odoslaťod Ceasears 01 Okt 2012 05:27

Hraje sa,odijde :)
Ináč prečo si nemal k dispozícii seating? :shock:
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod party77 01 Okt 2012 08:07

Otazka pre redaktorov. Preco je to pisane naopak? Zaciatok turnaja je na konci a koniec turnaja na zaciatku. Myslim ten priebeh turnajom. Trosku nelogicke... To akoze mam zacat citat od spodu a pomalicky sa presuvat hore? Nie je to problem ale mi to pokazi chut precitat to.
Uz som si to parkrat vsimol a nikdy mi to nejde do hlavy. :-)
party77

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Schmeichel23 01 Okt 2012 08:19

Vsetky reporty (dokonca aj na oficialnej stranke WSOP) su robene takto ;)
Schmeichel23

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 15 krát/5 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!