Live report: Slovak Poker Tour 2012 Košice
Počet príspevkov: 35 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Live report: Slovak Poker Tour 2012 Košice
tak to nečítaj keď sa ti to nepáči... a už vôbec neviem načo tu píšeš .. mi prídeš ako jeden z tých čo len hľadajú chyby a aj tak to sledujú
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
Xaress napísal:tak to nečítaj keď sa ti to nepáči... a už vôbec neviem načo tu píšeš .. mi prídeš ako jeden z tých čo len hľadajú chyby a aj tak to sledujú
slovač
- aNdr3Jo
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 113 krát/39 krát
Pozeram, ze kosicania nejako neradi zverejnuju mena, same nicknames vsade
Necital som to cele lebo mi to nepripada ako nejaky extra zaujimavy turnaj, ale co som to tak prescrolloval tak sa mi zda tento report celkom solid.
Necital som to cele lebo mi to nepripada ako nejaky extra zaujimavy turnaj, ale co som to tak prescrolloval tak sa mi zda tento report celkom solid.
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Ja len este dodam, ze zaujimave handy su aj tie bez SD, take ani nepisete mam taky dojem.
Samozrejme zaujimave velkostou potu, alebo dakou zaujimavou akciou preflop alebo postflop.
A mena hracov by mali byt samozrejmostou, ziadne nicknames a prezyvky, ale regular mena.
Samozrejme zaujimave velkostou potu, alebo dakou zaujimavou akciou preflop alebo postflop.
A mena hracov by mali byt samozrejmostou, ziadne nicknames a prezyvky, ale regular mena.
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
No samozrejme, že tak ako píšeš by to bolo fakt dobré, len je tam viacero dôvodov prečo to nejde až tak sofistikovane písať. Nepoznám každého hráča čo sa zúčastni turnaja a písať, že SB raisol a BB re-raisol a SB shovol nato BB fold a SB showed 72o je asi zbytočné. Ďalej sú hráči, ktorý vyslovene povedia že nechcú aby sa niekde o nich zmienilo (keď náhodou spravíš foto, kde je dotyčný povie ti to aby si to vymazal napríklad). Ďalej vychytať všetky mená sa nedá, nakoľko nie každý sa zapíše pod svojím menom ( aj vo výsledkovej tabuľke ) a v tomto prípade to šlo viac-menej cez nicky, iba tých čo poznám som písal menom a chodiť za hráčmi môžem vás poprosiť meno je weird. Turnaj sa hral na 12-tich stoloch a zachytiť všetku akciu sa nedá. A písať veľa rúk, veľa všetkého by sa dalo keby človek dokázal sledovať akciu a zároveň aj sedieť pri nbooku a ešte aj fotiť, uploadovať, meniť atp.. ale vďaka za pripomienky, tie čo stoja za zapamätanie si zoberiem k srdcu
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
dom napísal:Mareccc1 napísal:ozaj na tomto pokerportali neni jeden clovek co by vedel pisat reporty
boli casy
tak tak
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Xaress napísal:No samozrejme, že tak ako píšeš by to bolo fakt dobré, len je tam viacero dôvodov prečo to nejde až tak sofistikovane písať. Nepoznám každého hráča čo sa zúčastni turnaja a písať, že SB raisol a BB re-raisol a SB shovol nato BB fold a SB showed 72o je asi zbytočné. Ďalej sú hráči, ktorý vyslovene povedia že nechcú aby sa niekde o nich zmienilo (keď náhodou spravíš foto, kde je dotyčný povie ti to aby si to vymazal napríklad). Ďalej vychytať všetky mená sa nedá, nakoľko nie každý sa zapíše pod svojím menom ( aj vo výsledkovej tabuľke ) a v tomto prípade to šlo viac-menej cez nicky, iba tých čo poznám som písal menom a chodiť za hráčmi môžem vás poprosiť meno je weird. Turnaj sa hral na 12-tich stoloch a zachytiť všetku akciu sa nedá. A písať veľa rúk, veľa všetkého by sa dalo keby človek dokázal sledovať akciu a zároveň aj sedieť pri nbooku a ešte aj fotiť, uploadovať, meniť atp.. ale vďaka za pripomienky, tie čo stoja za zapamätanie si zoberiem k srdcu
Report fajn, hlavne to spominanie avg stacku pri blindoch je fajn, ale gramatika ma miestami ubijala
- Meluch
- Založený: Júl 2012
- Poďakoval/li: 25 krát/4 krát
Hraje sa,odijde
Ináč prečo si nemal k dispozícii seating?
Ináč prečo si nemal k dispozícii seating?
-
Ceasears - Príspevky: 323
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 39 krát/52 krát
Otazka pre redaktorov. Preco je to pisane naopak? Zaciatok turnaja je na konci a koniec turnaja na zaciatku. Myslim ten priebeh turnajom. Trosku nelogicke... To akoze mam zacat citat od spodu a pomalicky sa presuvat hore? Nie je to problem ale mi to pokazi chut precitat to.
Uz som si to parkrat vsimol a nikdy mi to nejde do hlavy. :-)
Uz som si to parkrat vsimol a nikdy mi to nejde do hlavy. :-)
- party77
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Vsetky reporty (dokonca aj na oficialnej stranke WSOP) su robene takto
- Schmeichel23
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 15 krát/5 krát
Počet príspevkov: 35 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.