___Mortylen___ NLH6max cash

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ___Mortylen___ NLH6max cash

Odoslaťod ___Mortylen___ 10 Aug 2012 04:26

.
Prílohy
OB-UC185_0808mc_H_20120808143710.jpg
OB-UC185_0808mc_H_20120808143710.jpg (62.15 ) Zobrazená 3249 krát
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod yegon 10 Aug 2012 05:13

she does not aprove
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 10 Aug 2012 06:05

& is utterly unimpressed
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod ___Mortylen___ 10 Okt 2012 05:18

Oh hai,
bek egein!
Vonku je zima, business je slow, poker som nevidel dva mesiace, life's been good. Zistil som vsak, ze neviem prijat fakt, ze som losing resp. breakeven player na micros & lowstakes. Sam neviem, preco ma to tak trapi. Mozno to bude tym, ze som fakt vela studoval a plne sa sustredil na poker a v obdobi februar-jul 2012 som to bral skutocne vazne, plan bol spravit z terciarneho prijmu aspon ten sekundarny a v tom uplne idealnom pripade sa pokrom aspon za cas z velkej casti zivit. A cuduj sa svete, ono to aspon chvilu celkom pekne fungovalo. Hodinovka $30+ iba z hry a stale som citil velky priestor na zlepsenie. No a potom to cele islo do prec. A vo velkom style. Papierovo som stale celkom slusny winner ale bankroll sa iba zmensoval, leaky som plugoval ako divy, kazdy mesiac som hral vyrazne lepsi poker ako ten predosly ale bankroll stale klesal. Aj ked som bol z velkej casti indiferentny k monetarnej stranke mojho badrunu (plan bol vobec necashoutovat a vsetky vynosy z poker businessu reinvestovat so-to-speak), je velmi neprijemne prehrat $3000 za relativne kratke casove obdobie a jednoducho s tym nevediet nic robit. Standard, standard, tu trosku close ale stale v norme, top of the range, cooler, cooler, runner-runner, standard, standard, are u fucking kidding me, standard, wtf is this shit, meh spot, but how bad can it be, standard, ok, not folding AK to this guy, standard, oh no you didn't!, spazz, standard, spazz, outplayed, tilt call, standard...
Netvrdim, ze som bez viny, netvrdim, ze som bol zakazdym najlepsim hracom na stole, netvrdim, ze som nemal leaks a uz vobec netvrdim, ze som kazdy spot hral optimalne, but still, bol som nonstop nalezeny v PT3/4 a jednoducho som nevedel prist na to, preco to nejde, nakolko naprosta vacsina ruk bola v sulade s tym, co som sa naucil z profesionalnych vyukovych stranok, knih a vlastnych skusenosti. Mal som nejaky winning backround z MTTs, SnGs a nejakych 150-200k ruk na micros/lowstakes cash games.
Samozrejme som okamzite poprosil o pomoc mojich poker friends a nutno povedat, ze som mal z toho zmiesane pocity. Vsetky tie sweat sessions, HH analyzy, skype rants naznacovaly, ze na to skillovo mam (dobry pocit) ale v podstate sa nam vobec nepodarilo na nic prist (zly pocit). Povzbudeny som sa do toho znovu pustil, mal som dva pekne comebacky ($1000+ 'vlnky' :) ) a citil som sa in the zone ale nikdy to dlho netrvalo. -5BI za 200ruk, -10BI za 1000ruk, to vsetko bolo ako keby 'standard' a niesol som to velmi tazko. Grinderi poznaju. Hram tyzden, odohratych 10k ruk na 7bb/100, nothing too spectacular but considering the shit I've been through... A potom jedna 1/2 hodinova session a back to square one. Do dnesneho dna sa s tym neviem vyrovnat. Je mi uplne jasne, ze nejakie tie negativne korekcie prist musia, ze nemozem vyhravat kazdy AI PF KK vs AQo a rovnako sa neda vyhrat kazdy set proti FD ale bitch please, all at once?! Ono uz je samo o sebe dost tazke
1. spravit best hand
2. najst zakaznika
3. udrzat

a aby toho nebolo dost, musia platit vsetky naraz! Z mojej perspektivy, impossibru! Z tychto troch bodov som sa najprv zameral hned na ten prvy. Precistil som ranges podla pozicii, superov, zlepsoval som handreading, blind defending, polarized/depolarized 3betting ranges, barreling frequencies, board texture changes and the effect it has on ranges, range capping, playing IP and OOP atd. Relativne easy, nakolko vela z toho je velmi dobre teoreticky spracovane a lahko dostupne k nastudovaniu.
Druhy bod je predsa len o nieco tazsi, ale tiez sa mi podarilo vyrazne zlepsit aj v tejto oblasti. Dynamic 3betting/4betting (a.k.a. PF wars :) ), slowplaying, betsizing, fastplaying, inducing, izolating, betsizing, balancing vs. better regs, yes, vs. all three that play my limit, thin valuebetting, herofolding, betsizing (ano, betsizing je tu 3krat, lebo je to asi to vobec najdolezitejsie)
Nuz, ale z tym tretim sk$%#^@(m bodom neviem doteraz nic spravit. Clovek by cakal, ze sa to casom nejako vyrovna, ved je to iba statistika STDEV, ziadna herna predsa nie je rigged, right? Right! RIGHT?!?!?! Who cares. Je asi million moznosti, ako sa da bezat zle. Bad rundowns, bad effective stack sizes, bad relative positions, bad card distribution....
Povedal som si, fuck it, ok, si jeden z tych 5 percent, co budu celych 500k ruk pod EV, hras predsa micros/lowstakes, je tu kopa deadmoney, get better a budes mat vacsi narok na tieto deadmoney a tym padom bude effekt EV mensi a mensi na Tvoju celkovu winrate. Keby si vedel crushovat 15bb+/100 8+tablingom ako ini kuzelnici tak si nejaku EV ani nevsimas. Tvoja chyba, ze na to nemas. No a potom som videl na vlastne oci u mojich poker friends, ako v skutocnosti vyzeraju probelmy s EV v dnesnych modernych aggresivnych cash games. HOLY SHITSNACKS! Tak na toto ja nebudem nikdy pripraveny, je len jedina cesta, byt najlepsim moznym hracom ako to len pojde a dufat, ze mne sa to nestane.

Mal som dva mesiace pauzu, neodohral som ani ruku a iba som studoval a rozmyslal o pokri. A toto je vysledok:

Tento mesiac som zatial hral kazdy den a planujem v tom pokracovat. Prva zastavka bola NL30, kedze som bol trosku hrdzavy (rustY!) a dobre som spravil. Ciste coolercity! RNM na LA sa musel nacisto zblaznit (az do takej miery, ze som poprosil frajerku, nech mi spravi tin-foil-hat)! K tomu imba nova regulacia, 6 stolov je teraz maximum, no vyzeralo to priam katastrofalne ale isiel som dalej, ved som nejaky ten skill0r a aspon sa budem moct viac sustredit! Fuck me, neviem ako to este takto dlho vydrzim, stale bezim relativne priserne, to ze vobec vyhravam je iba fuckt, ze vela z tych hracov je tak prisernych, ze sa to inak ani neda. Mam dokonca pocit, ze aj ti RB regovia, ktori na LA/888 ostali sa zhorsuju kazdy mesiac, proste oaza! :D Samozrejme, exorbitant rake to stale robi velmi tazke byt vobec BE a v inej herni by som bol mozno winner bez vacsich problemov ale mam tu naprostu vacsinu hracov spoznamkovanych a moj ultimatny ciel, NL200, je stale relativne soft v porovnani s PS, Party, iPoker. Mam vsak pocit, ze kym sa tam ja znovu dostanem, bude cap 2stoly a vsetky stoly budu fast so zabugovanym waiting listom, cas ukaze. Kazdopadne, toto je viac menej moj posledny pokus na poloprofesionalny poker, drzim si palce! :mortylen: :mortylen2:

Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali - 8:
1886er, Ceasears, M4r3kk1, Schmeichel23, Stanley VII, sudden, trikoza, vlade
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod ___Mortylen___ 10 Okt 2012 05:24

A pre vas illeterate TL;DR MFs, behold, a giraphe!
Prílohy
animated183.gif
Running like a retard!
animated183.gif (76.85 ) Zobrazená 3001 krát
One time!!!.png
One time!!!.png (142.75 ) Zobrazená 2998 krát
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod hegides 10 Okt 2012 14:21

.gl gl, nejaky megaheater uz musi prist, napumpujes BR a uz to pojde samo ;)
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod vlade 10 Okt 2012 15:53

gl bojuj :good:, este by mozno nemusel byt zly napad vyskusat inu hernu, nerozmyslal si nad tym?
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod tucniak 10 Okt 2012 16:24

30$ hodinovka iba z hry aka 500 ruk hodka (6tabling) na nl200 aka 15bb/100 winrate ci neviem pocitat... (mam 38 horucku mozno je to tym)
idem docitat
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod sudden 10 Okt 2012 18:51

Wellcome back, sir! A4kovych postov tu ubudlo odkedy si prestal postovat do blogu :D

tucniak napísal:30$ hodinovka iba z hry aka 500 ruk hodka (6tabling) na nl200 aka 15bb/100 winrate ci neviem pocitat... (mam 38 horucku mozno je to tym)
idem docitat

Zaujimavy vypocet :D 6bb/100 na NL100 pri 500 rukach za hodinu je 30$ hodinovka.
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod Komedia 10 Okt 2012 19:19

tucniak napísal:30$ hodinovka iba z hry aka 500 ruk hodka (6tabling) na nl200 aka 15bb/100 winrate ci neviem pocitat... (mam 38 horucku mozno je to tym)
idem docitat

Ja som na počty nikdy nebol ale tak :D 15bb/100 na NL200 už iba pri tých 100 rukách znemená 30$
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!