.hegides sng/mtt blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: .hegides sng/mtt blog /vid z hotter 11

Odoslaťod haman 30 Okt 2012 16:24

WNT napísal:to ze ty to tam posles s prvej je uplna loteria

tak zalezi aky mas stack, daju sa veci aj raise foldnut ak utocis na tight hraca (ako ty :) a on ti posle.
WNT napísal:a ako mi vysvetlis ze to typek doplatil s KJ?

tu ruku som este nevidel, ale radsej pushujem KJ ako callujem. Ak niekto nonstop pushuje, tak Khigh call je OK, ale je to vacsi vystrel do tmy ako ked nieco light pushnes. Lebo pri pushi mas fold equity.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Meluch 30 Okt 2012 17:23

WNT napísal:a nebyt money scared na ft je absolutne bludne tvrdenie pokial su tam dvaja traja shorti co maju 1,5a 3 bb stacky tak je logicke ze sa vsetci snazime o och eliminaciu a nebudem sa pustat do nezmyselnych bojov s chip leadrom alebo niekym kto ma rovnaky stack ako ja..je uplne legitimne v takych spotoch foldnut aj silnejsiu ruku...a nepustat sa vobec do suboja....

presny opak :) treba si uvedomit ze vela ludi ma takyto mindset a radsej si povedia ze pockaju kym vypadnu dvaja shortstaci a poskocia o 2 platene miesta vyssie, cim nechavaju na stole dead money pre prveho agresivneho hraca
Meluch

Založený: Júl 2012
Poďakoval/li: 25 krát/4 krát

Odoslaťod hegides 30 Okt 2012 18:02

.hey vdaka za feedback!

eraser suhlasim ze vela spotov som mohol zahrat lepsie, ale urcite nesuhlasim s robotom ktory nerobi chyby.. ono sa to proste da hrat tak ze vsetky +EV spoty budes pushovat, a proste bude to vzdy unexploitable, to vsak este ale neznamena ze to bude aj najviac +EV.. nenarazam teraz na ziadny konkretny spot, iba ako na ideu, ze niekedy je proste ten r/f lepsi (aj kvoli ochrane bigstacku) a niekedy zas push.. hrat ako robot a nevnimat payjumpy je proste tiez podla mna nezmysel, kedze by som sa tym okradal o $$ - nie vsetky rozhodnutia su o chipoch.. :)

ad K7/KJ -at first - nobrainer push, second - call s KJ? not sure, ale podla mna nie, ak toto volas este sirsie, tak mam este vacsie pochybnosti.. tych shortov je tam dost a je to 10BB eff cize easy game aj bez toho callu.. ja na jeho mieste by som calloval relativne tight, prave kvoli tym shortom.. z hladiska chipEV je to proste unexploitable push a unexploitable call, ale z $EV push a fold, podla mna.. :)

eraser/wnt
ad K5 suhlasim ze asi najhorsia ruka, ale limp prichadza do uvahy, horsie je to uz s tou akciou na flope.. bezne pri podobnych stackoch limpstabbujem s rukami ktore sa mi nechcu pushnut, ale nechcem ani walkovat.. call a minbet any flop byva celkom ucinny aj proti regom.. to ze som sa tam zacal blaznit na flope bol uz nezmysel.. ad polka stacku a 80% stacku, bolo to cca 25-30% stacku..

wnt ked otvaram, tak sa vopred rozhodnem komu callnem a komu zahodim, skoda ze mi v tom videu zmizol ten kurzor..

haman jjop presne tak, tam moc nieje o com.. skus to dokukat ked budes mat cas a povies potom co si myslis.. ;)

meluch jasne ze nieje optimal play cakat a prefoldovavat sa na vyssie platene miesta, ale callovat turnajovy zivot s KJo (a este sirsie) ked je v hre 5 mensich stackov (z toho vacsina nasledujuci orbit commitujucich sa), pricom prezijes aj bez toho callu vpohode a mozes sam pushovat s FE je druha vec..

kazdopadne vdaka vsetkym za reakcie, dufam ze im nieje koniec :)
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod Meluch 30 Okt 2012 20:55

ja som zabudol podotknut ze som komentoval WNT len z cisto teoretickeho hladiska, na video mam konecne cas dnes vecer :)
Meluch

Odoslaťod Matej Zavacky 30 Okt 2012 23:01

to video som nepozeral len ma zaujimal ten shove s K7 a call s KJ, co tu diskutujete.... henten call s KJ tam je mega snap call, to ze su tam shorti je irelevantne, ked on sam je short a este ostava 9 hracov + moneyjumpy su od last3 zaujimave... hento je u mna takmer any2 push a calloval by som ta s Q8o a nieco ako Q5s +
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod fortak 31 Okt 2012 00:20

V tom K7 spote by som KJ calloval, ak by som vedel, ze hrac na SB je reg a vie, ze ma v tomto spote pushovat any two.
Callovat Q5s/Q8o je v tomto spote urcite - Ev call... je tam az 5 mensich stackov, ktore maju priblizne polovicny stack oproti hracovi na BB.
fortak

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod WNT 31 Okt 2012 00:54

Matej Zavacky napísal:to video som nepozeral len ma zaujimal ten shove s K7 a call s KJ, co tu diskutujete.... henten call s KJ tam je mega snap call, to ze su tam shorti je irelevantne, ked on sam je short a este ostava 9 hracov + moneyjumpy su od last3 zaujimave... hento je u mna takmer any2 push a calloval by som ta s Q8o a nieco ako Q5s +

ty by si naozaj caloval push bvb s niecim ako q8o alebo q5s+?keby si ho zrovna nachytal na niecom ako 76o ma stale tych svojich 35% a moze ta poslat domov na 9 mieste...za smiesnych 700dolarov tu ani tak nejde o ten pay jump od 9 po 6 miesto i ked tiez nieje zanedbatelny skoro 3k ale ze koncis urcite by som si skusil pockat na lepsiu handu alebo poziciu na push alebo docallovanie all inu...a este sa mi paci hegides ako si potom dva krat foldol raz tusim 64 a potom 86 zase bvb s tym hracom co ta calloval s tym KJ a to preto ze si si nanho spravil trosku poziciu a ukazal mu ze vies zahodit any2 a nechat mu blindy a potom si pekne pushol na treti krat 89 ci tak nieco a on pekne foldol kludne mohol mat j8 j9 mozno aj q8 alebo q9 ale daval ta na nieco lepsie prave kvoli tym predoslim dvom foldom..je to podla mna dobre tie blindy obcas pustit a ukazat tomu hracovi ze tam nebudeme zakazdym posielat cely stack na cokolvek.
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 31 Okt 2012 01:09

wnt prehras svoje Q8 proti 76 supera mas 700usd, vyhras (o 15perc castejsie) si CL a velky nabech na minimalne top3, samozrejme sem tam to super ma a vyhra s tebou sem tam ho sucknes..., foldnes to pf a modlis sa aby shorti rychlo vypadli alebo aby ti prisla handa na tvoj SB lebo any2 aj tak pushovat nechces... hento KJo si neviem predstavit foldnut v tejto situacii ani na ME wsop

edit: wnt pokial ma po lavici hraca ako ty tak tam praveze bude brutalne ev+ posielat cokolvek, ked viem, ze mi zahodis KJ

Za tento príspevok od Matej Zavacky poďakovali :
Meluch
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod WNT 31 Okt 2012 02:38

Matej Zavacky napísal:wnt prehras svoje Q8 proti 76 supera mas 700usd, vyhras (o 15perc castejsie) si CL a velky nabech na minimalne top3, samozrejme sem tam to super ma a vyhra s tebou sem tam ho sucknes..., foldnes to pf a modlis sa aby shorti rychlo vypadli alebo aby ti prisla handa na tvoj SB lebo any2 aj tak pushovat nechces... hento KJo si neviem predstavit foldnut v tejto situacii ani na ME wsop

edit: wnt pokial ma po lavici hraca ako ty tak tam praveze bude brutalne ev+ posielat cokolvek, ked viem, ze mi zahodis KJ

ja som ale nikde ten call s Kj vo svojich postoch nekritizoval aj ked je to umna tak 60%call 40%fold asi by som dlho tankoval mne sa nelubil ten hegiho pusk s K7 aj ked je to pravdepodobne ev+ ale vychadzal s predpokladu ze tam bude sediet niekto ako ja a ten to foldne :) inak ja na starsoch uz teda moc taight hracov nestretavam a to 76 som spomenul len nahodne neviem niesom si celkom isty ci ten call s niecim ako Q8o alebo Q5s v pozicii v akej bol ten hrac na BB je vynosne je to dost hypoteticke vsetko kedze neviem ako sa bude darit shortom..umna je ten KJ asi uplne dno co by som na jeho mieste docalloval urcite nizsie by som nesiel na takomto finalovom stole...a v tom rozlozeni chipov...ale ja som uplny nit takze ma neberte vazne ja by som mal problem aj docallovat to AK co mal merson proti koroknaimu nechcelo by sa mi v tej faze turnaja gamblovat o cely stack 50 na 50 proti nejakym qq jj a podobne bolo tam riziko aj monstru...no proste uplna katastrofa somnou asi by som to nemal hrat :) neva som rad ze si precitam aj nazor hracov ako ty co tych FT maju velke mnozstvo zasebou a dufam ze niektore veci prehodnotim.

Za tento príspevok od WNT poďakovali - 2:
haman, Meluch
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod Meluch 02 Nov 2012 02:35

To 88 foldnute na BB vs SB push 5handed uz niekto komentoval? :)
Meluch

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!