.hey vdaka za feedback!
eraser suhlasim ze vela spotov som mohol zahrat lepsie, ale urcite nesuhlasim s robotom ktory nerobi chyby.. ono sa to proste da hrat tak ze vsetky +EV spoty budes pushovat, a proste bude to vzdy unexploitable, to vsak este ale neznamena ze to bude aj najviac +EV.. nenarazam teraz na ziadny konkretny spot, iba ako na ideu, ze niekedy je proste ten r/f lepsi (aj kvoli ochrane bigstacku) a niekedy zas push.. hrat ako robot a nevnimat payjumpy je proste tiez podla mna nezmysel, kedze by som sa tym okradal o $$ - nie vsetky rozhodnutia su o chipoch..
ad K7/KJ -at first - nobrainer push, second - call s KJ? not sure, ale podla mna nie, ak toto volas este sirsie, tak mam este vacsie pochybnosti.. tych shortov je tam dost a je to 10BB eff cize easy game aj bez toho callu.. ja na jeho mieste by som calloval relativne tight, prave kvoli tym shortom.. z hladiska chipEV je to proste unexploitable push a unexploitable call, ale z $EV push a fold, podla mna..
eraser/wnt
ad K5 suhlasim ze asi najhorsia ruka, ale limp prichadza do uvahy, horsie je to uz s tou akciou na flope.. bezne pri podobnych stackoch limpstabbujem s rukami ktore sa mi nechcu pushnut, ale nechcem ani walkovat.. call a minbet any flop byva celkom ucinny aj proti regom.. to ze som sa tam zacal blaznit na flope bol uz nezmysel.. ad polka stacku a 80% stacku, bolo to cca 25-30% stacku..
wnt ked otvaram, tak sa vopred rozhodnem komu callnem a komu zahodim, skoda ze mi v tom videu zmizol ten kurzor..
haman jjop presne tak, tam moc nieje o com.. skus to dokukat ked budes mat cas a povies potom co si myslis..
meluch jasne ze nieje optimal play cakat a prefoldovavat sa na vyssie platene miesta, ale callovat turnajovy zivot s KJo (a este sirsie) ked je v hre 5 mensich stackov (z toho vacsina nasledujuci orbit commitujucich sa), pricom prezijes aj bez toho callu vpohode a mozes sam pushovat s FE je druha vec..
kazdopadne vdaka vsetkym za reakcie, dufam ze im nieje koniec