Vyvoj Mien
Re: Vyvoj Mien
Mňa by celkom zaujímalo aký dopad by mal prípadný pád eurozóny na naše úspory v eurách (či už doma pod vankúšom, alebo v banke) Keďže som v tejto problematike totálne negramotný...
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
1€ = $1,324
Vydrží to ešte aspoň mesiac guys?
Vydrží to ešte aspoň mesiac guys?
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
mozno mierne offtopic ale poucne, ako to vlasnte funguje s peniazmi:
a pre tych co to viac zaujima, odporucam toto: /ma to 3,5 hodiny a 20 rokov , ale perfekne/
a pre tych co to viac zaujima, odporucam toto: /ma to 3,5 hodiny a 20 rokov , ale perfekne/
-
pakroc - Príspevky: 148
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
dolar nam poslednu dobu celkom slusne posilnuje, zeby zase nastal cas na cashout nejakych bubakov za peknych 1,28 ?
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Zdravim, dlho tu nebolo nic napisane a preto by bolo super keby niekto kto to sleduje napisal nieco mudre planujem cashount dolare za eura a kedze kazdy cent naviac je dobry rad by som vystihol co mozno najlepsi cas. Bohuzial sa do tychto veci vobec nevyznam, preto by som velmi ocenil nejaky nazor (aj ked ofc viem, ze na nic sa neda spoliehat), ci sa da ocakavat posilnenie dolaru voci euru v najblizsom obdobi resp. ci prelomenie tej hranice 1,30 USD/EUR nieco znamena a je predpoklad, ze to pojde dalej. Thx
- Martell17
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/5 krát
Re: Vývoj mien
Posledné dni nám euro celkom fajn klesá proti doláru, takže kto plánuje vyberať doláre a meniť na eurá, mal by asi spozornieť
Momentálne je stredový kurz 1.2863 dolára za euro, čo je najnižší kurz eura voči doláru od 18. januára (kedy bol 1.2831). Niesom žiadny odborník a je to čistý tip, ale myslím, že najbližšie dni ešte ten kurz o niečo dole pôjde podľa toho ako vyzerá graf. Ak niekto viete k tomu povedať niečo viac, budem len rád
Vývoj kurzu dolár vs euro za posledné obdobie:
Momentálne je stredový kurz 1.2863 dolára za euro, čo je najnižší kurz eura voči doláru od 18. januára (kedy bol 1.2831). Niesom žiadny odborník a je to čistý tip, ale myslím, že najbližšie dni ešte ten kurz o niečo dole pôjde podľa toho ako vyzerá graf. Ak niekto viete k tomu povedať niečo viac, budem len rád
Vývoj kurzu dolár vs euro za posledné obdobie:
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Zdravim, no ako to vidite v najblizsej dobe? mam v plane vyberat dolare (a zmenit na eura), tak by som rad pocul nejaky nazor, kam by to mohlo v najblizsich tyzdnoch, mesiacoch smerovat. Ofc viem, ze sa to neda az tak predpokladat ale ak nahodou mate nieco zaujimave rad si to precitam mohol by sa dostat kurz eur/usd pod 1,30 ci skor sa to neocakava?
- Martell17
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/5 krát
podla mojho skromneho nazoru je priestor na zlepsenie dolara, cize mozno este pockat cca mesiac ale nie je to nicim podlozene.
podla toho, kolko toho chces vybrat, ale i tak to bude robit centy na euro, cize sam posud.
inak toto je presne to, co naserie. minuly rok ked som menil, ma slo porazit, ked rozdiel v kurze ak by som pockal mi robil 1500 eur.
ale tak ono ja ako som nato musel doplatit.
podla toho, kolko toho chces vybrat, ale i tak to bude robit centy na euro, cize sam posud.
inak toto je presne to, co naserie. minuly rok ked som menil, ma slo porazit, ked rozdiel v kurze ak by som pockal mi robil 1500 eur.
ale tak ono ja ako som nato musel doplatit.
- Za tento príspevok od stanley100 poďakovali :
- Martell17
- stanley100
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 17 krát/14 krát
Ale si sa tým mesiacom trafil Stanley, akurát idem písať ako doprdele ide dolár a pozerám posledný príspevok Ale tak človek nikdy nevie ako sa to pohne...
Za posledný mesiac šiel dolár poriadne dolu, tak výrazný pohyb smerom dole za tak krátke obdobie nebol dosť dlho. Momentálne má dolár voči euru najhorší kurz od novembra 2011. Ešte 4. januára kurz 1.3012 a dnes 1.3644 Aj keď aby bolo info úplné, na tých 1.3 to vtedy skočilo po niekoľkých dňoch 1.32. Ale 1.3644? To som zvedavý, kedy sa to zastaví, lebo keď som včera videl 1,35 už mi stáli vlasy dupkom a ono to ešte pokračuje...
Za posledný mesiac šiel dolár poriadne dolu, tak výrazný pohyb smerom dole za tak krátke obdobie nebol dosť dlho. Momentálne má dolár voči euru najhorší kurz od novembra 2011. Ešte 4. januára kurz 1.3012 a dnes 1.3644 Aj keď aby bolo info úplné, na tých 1.3 to vtedy skočilo po niekoľkých dňoch 1.32. Ale 1.3644? To som zvedavý, kedy sa to zastaví, lebo keď som včera videl 1,35 už mi stáli vlasy dupkom a ono to ešte pokračuje...
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Pisem to len na spestrenie,tak ma neukamenujte...
vidis,pre nas je to prinos,kedze viac depozitujem ako vyberam,tymto je to pre mna EV+.
ale vazne,je to strasne,ako sa to hybe,tiez riesim s partnerkou zmenu dolarov v dost vysokej sume,ale doslova sa bojim to zmenit,nakolko v priebehu par dni clovek pride i o tisice..
vidis,pre nas je to prinos,kedze viac depozitujem ako vyberam,tymto je to pre mna EV+.
ale vazne,je to strasne,ako sa to hybe,tiez riesim s partnerkou zmenu dolarov v dost vysokej sume,ale doslova sa bojim to zmenit,nakolko v priebehu par dni clovek pride i o tisice..
- stanley100
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 17 krát/14 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.