WNT napísal:to je jeasne ze su to dve konkretne handy ale su z oboch spektier range preto si nemyslim ze keby tam zacneme pridavat este nieco naviac z oboch stran a pripadne tam dame to co sa nachadza v rozpati tychto dvoch hand tak nam v priemere nevyjde horsie cislo ako je tych 35% aspon mne to tak logicky pripada...ale ak sa najde niekto komu sa to bude chciet cele prepocitavat tak ja som za nech si napiseme konkretne celu range a dostaneme presne cislo
Vsak ono to nie je nejake zlozite, odhadnes range obidvoch hracov, hodis to do equilabu/pokerstove a on to uz spocita
haman napísal:inak ak to dokazes spravit during the hand, tak klobuk dolu. toto nie je vysmech, toto je obdiv.
este aj rake si zaratal !
ja sa rozhodujem v danych spotoch nejak pocitovo a tuto som proste jedneho z nich dal na 44, skor BB.
Nie nedokazem a myslim, ze ingame to takto nepocita nikto. Takyto vypocet je dobry skor na spatne overenie toho ci to bolo dobre rozhodnutie alebo nie, ingame sa musis rozhodnut nejako intuitivne. A tiez je to dobre na to, ze ked si taketo situacie prepocitavas mimo stola ked je na to viac casu, tak si spravis lepsiu predstavu ako taketo situacie vychadzaju matematicky a dokazes sa lepsie rozhodovat v buducnosti.