[CG] NL20 top two a silna akcia especially for Magnus a WNT

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [CG] NL20 top two a silna akcia especially for Magnus a WNT

Odoslaťod sudden 17 Feb 2013 00:05

WNT napísal:to je jeasne ze su to dve konkretne handy ale su z oboch spektier range preto si nemyslim ze keby tam zacneme pridavat este nieco naviac z oboch stran a pripadne tam dame to co sa nachadza v rozpati tychto dvoch hand tak nam v priemere nevyjde horsie cislo ako je tych 35% aspon mne to tak logicky pripada...ale ak sa najde niekto komu sa to bude chciet cele prepocitavat tak ja som za nech si napiseme konkretne celu range a dostaneme presne cislo :D

Vsak ono to nie je nejake zlozite, odhadnes range obidvoch hracov, hodis to do equilabu/pokerstove a on to uz spocita :)

haman napísal:inak ak to dokazes spravit during the hand, tak klobuk dolu. toto nie je vysmech, toto je obdiv.
este aj rake si zaratal !
ja sa rozhodujem v danych spotoch nejak pocitovo a tuto som proste jedneho z nich dal na 44, skor BB.

Nie nedokazem a myslim, ze ingame to takto nepocita nikto. Takyto vypocet je dobry skor na spatne overenie toho ci to bolo dobre rozhodnutie alebo nie, ingame sa musis rozhodnut nejako intuitivne. A tiez je to dobre na to, ze ked si taketo situacie prepocitavas mimo stola ked je na to viac casu, tak si spravis lepsiu predstavu ako taketo situacie vychadzaju matematicky a dokazes sa lepsie rozhodovat v buducnosti.
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod Horsey7 17 Feb 2013 00:28

haman napísal:
Horsey7 napísal:predpokladat, ze tam ma 3 komba co ta realne porazaju nebude spravny pristup imo :)
no realne je tam 1 kombo co ma poraza ;) set 444.

set 444 su v tomto pripade 3 mozne kombinacie (1-2, 2-3, 1-3) ;)
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod WNT 17 Feb 2013 02:03

haman napísal:nebudte results oriented, bolo to na hrane aj podla diskusie. ;)

pozri uz z nadpisu bolo jasne ze to bude dobry fold aby si obhajil tu predoslu rozoberanu handu takze to ze som napisal nice fold bola pochvala ze sisi na to spomenul ale aj napriek tomu foldol iked myslim ze ta predosla handa bola menej na hrane ako tato...tam ma otom ze je to dobry fold v long rune nepresvedcis... ;)
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!