magorko napísal:je to nieco podobne ako 5b bluff, samozrejme mozes vyhravat bez toho aby si mal 5b bluffing range, samozrejme mozes vyhravat bez toho aby si mal no equity bluffy, ale ak budes mat 5b bluffing range v spravnych spotoch a bluffy bez equity v spravnych spotoch, tak budes vyhravat este viac a o to predsa ide, maximalizovat svoju winrate a snazit sa hrat perfektne v kazdom spote
velmi pekne povedane! +1
Avsak toto je uz vyslovene sperkovanie hry, isto rozumies, to je uz pre hraca ako si napriklad Ty, miliony ruk odohratych, hra na mimoriadne vysokej urovni a teda presuvas pozornost na taketo spoty, kde je minimum edge ale zaroven je to edge! A troska k troske...
Skor som mal na mysli, ze my 'obycajni smrtelnici' lowstakes wannabes sme radi, ked dame dokopy zmysluplny plan na defendovanie blindov, poriesime si 3b/4b ranges, sizingy a ine, ovela, ovela dolezitejsie veci. Proste mi pride take usmevne, ked by som sa teraz zaoberal vyhladavanim dobrych 5b bluffov 100bb+ deep (mam, mam, je to sranda! ) ked mi tecu peniaze z big blindu, alebo cbetu na turne, isto chapes. V tomto kontexte je lepsie sa zamerat na veci, ktore prinesu vacsiu pridanu hodnotu do nasej hry a taketo drobnosti docasne ignorovat nejakou pouckou alebo ako to nazvat.
Ale samozrejme mas pravdu, dobry post!