WNT napísal:ja som nemal za potrebu ta urazat...jeho graf za 2008 nestoji za rec suhlasis?respektive nie na FTPcku...samozrejme hral aj inde ale potom sa supol na FTPcko kde vybehol za mesiac koncom roka na 5 mega ked rozobral dwana...to sme sledovali spolu potom neboj..a co na sledovalo bust s catesom a este pridal 2mega do minusu je to tak ci nie???a potom sa vyparil nemal nic len bol prvy kto take nieco spravil a preto sa stal legendou ja nespochybnujem jeho hracske schopnosti ale ked opustal FTPcko tak bol komplet bustnuty a nemal tam zaco hrat keby mal tak v tej akcii pokracuje.a potom ho vytiahli na PS..a zvysok pozname...a nechapem ako ho mozes porovnavat s dwanom ked on bol aj roky pred tym uz v peknom baliku...takze ked prehral za 2009 5 mega nebol looser aj ked za ten rok ano ale v globale nie na rozdiel od isildura.tak prosim nerob somna hlupaka a ked ta to zaujima ucet na FTpcku mam od 2006 takze nieco pamatam uz aj ja samozrejme s takou ikonou ako ty sa porovnavat nemozem.
Isildur predstavuje to, o čom má poker byť v prvom rade a preto si získal na svoju stranu väčšinu pokrovej komunity. Hráč, ktorému nezáleží na peniazoch, ale hrá túto hru kvôli tomu, že ju má tak rád. Rovnako ako rekreační hráči, ktorých pritiahne do player poolu viac ako hociaký iní hráč.
Isildur je ochotný hrať s každým, hocikedy, v každej variante, aj keď vie, že nemá edge a bumhunteri mu dávajú akciu iba v hrách, v ktorých špecializujú dlhé roky. Povedz mi jedného hráča, ktorý je ochotný hrávať na najvyšších limitoch s najlepšími desiatimi hráčmi sveta každý deň dookola, pričom vie, že všetci čakajú iba na neho. Žiadny hráč, ktorý hrá poker kvôli peniazom by niečo také nerobil.
Keď si nemal potreby sa do mňa navážať, tak si nemal písať veci typu "pozri si ten graf a potom nieco komentuj", ako keby som sa tomu venoval dva dni. Ja nechápem veľa vecí, napríklad teraz samého seba, načo tu strácam čas, keď to nemá zmysel. Ale človek sa stále učí. Nabudúce nebudem reagovať.
A posledná vec. Isildur nebol busto, keď prehral 2 mil v 2009. Ten bol zahojený už dávno predtým z iPokru a podobných sietí (+11 mil podľa vlastných slov). Aj keď je to ťažké uveriť, že je tiež iba človek, tak sa asi 7 mil swing za dva mesiace neprežíva len tak jednoducho, keď nemáš ani 20 rokov a neviem či by sa niekto vrátil na stoly hneď na druhý deň.