Poker Stars
Re: Poker Stars
neviet od coho zavisi kolko dost VIP bodov? od poctu odohratych ruk alebo od vyhry alebo ako to je? nieje to niekde rozpisane?dik
- crank139
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 31 krát/7 krát
idu vam tie tournament tickets na omahu, co je teraz deposit bonus?
bo mi pridalo 3, maju sa dat pouzit na any omaha SnG, no neponukne mi to use ticket, ked sa registrujem
---
Although the "Omaha Week" deposit bonus can be claimed beginning on March 21st, the tickets credited will not be usable until Omaha Week actually begins.
This means your tickets can be used anytime beginning on March 25th, until they expire on April 7th at 23:59 ET.
bo mi pridalo 3, maju sa dat pouzit na any omaha SnG, no neponukne mi to use ticket, ked sa registrujem
---
Although the "Omaha Week" deposit bonus can be claimed beginning on March 21st, the tickets credited will not be usable until Omaha Week actually begins.
This means your tickets can be used anytime beginning on March 25th, until they expire on April 7th at 23:59 ET.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
mne to slo ale tiez nie hned az po jednom dni
- majkel_77
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
bude daky LL na vyrocny storm? any1?
- majkel_77
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
tento rok vyzera byt ten WSOP dost velky prepadak kedze ich poker stars ignoruju kvoli tej nedohode na tom kasine...no je to rozhodne krok spat.
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
vybehlo na mňa takéto okno od antivíru, klikal som možnosť Áno a stále dávalo to isté okno, tak som odklikol Áno vždy
teraz sa snaží pripojiť a stále neúspešne. asi to bude antivírom, ale som lama a neviem tam nájsť nič, čo by to vyriešilo.
stretol sa s tým už niekto?
rovnakú vec mi robí aj na FTP
dúfam, že ostatným PS ide.
//na niečo som prišiel. ak by som pri spúšťaní nekontrolloval protokol SSL, tak PS spustím. lenže to tak nemôže byť, to je samovražda. ah jaj...
-
1886er - Príspevky: 995
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
uninstal antivirus a mas pokoj
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
to by bolo moc ľahké. ja som plánoval reinstal windows
btw upgradol som na eset smart security 6. problém vyriešený možem byť rád, že sa to nestalo cez session. to by ma asi drblo na mieste
btw upgradol som na eset smart security 6. problém vyriešený možem byť rád, že sa to nestalo cez session. to by ma asi drblo na mieste
-
1886er - Príspevky: 995
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Trošku kravina ale predsa..)) Viete mi niekto poradiť akým spôsobom obídem to, že na PS keď si raz zmeníš avatara, už si ho nemôžeš potom zmeniť druhýkrát? Dá sa im niekde napísať mail alebo niečo podobne?..diky za pomoc
- lazosh
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.