haman - rakeback pro again
haman - mainly CG blog
V noci som hral Olympic poker tour 100EUR/25KEUR GTD (lebo som trafil vstupenku) 39entries, 4postupovali do ITM final day, 5ty mal bolestne 100eur lucky chips. out 6ty Fero Kliment to zas ownoval, jeho hra je zvlastna, ale robi chipy, takze sa asi treba od neho ucit.
Spravil asi 4x AVG stack, vsetko hitoval, setol asi 5x (2x v 3bet spotoch vs monster) a zaplatene vzdy full. ked aj super flopol farbu, jemu sa to na river preparovalo na full. limpne si 96o z CO na river trips atd. otvori 53o btn river postupka (zaplatene 3 streets na Ahigh boarde). overlimpne 23s turn postupka, bezny den.
Dnes nemam cas skusit 2.pokus (mam este 1 vstupenku) - cize az o tyzden.
dnes kratka valuebet session po tom co som sa zobudil, dokym som nevyhladol:
1) snazim sa nepozerat priebezne cashier, i ked ma motivuju straty (vtedy zapnem zodpovednejsiu hru, aby som ich dohnal), ale celkovo si myslim, ze pozeranie cashiera viac rozptyluje a tiltuje (aj ked vela vyhravam - zacnem hrat balla system).
2) nainstaloval som si stoploss script a zda sa mi, ze mi to pomaha (uz nemusim pozerat cashier ako som na tom, script mi povie, ze prehravam X buyins od max.peaku pocas session, t.j. kym vyhravam, necha ma hrat, ked zrazu nastane nejaky drop ma upozorni a ja ho posluchnem a davam break.
3) snazim sa menej battlit a viac foldovat na 3bety, hram proste value ruky a na NL10/NL20 to staci.
4) hram max 6 stolov, casto len 4, docasne mavam cca 8, dokym nevyberiem tie spravne.
5) poker nie je sprint ale maraton (ako niekto povedal), nemozem chciet vyhrat v kazdej ruke cely buyin, 2 streets of value vs reg je uspech.
pred tyzdnom som mal 3dni po sebe plusovu session a mal roll 780EUR som myslel, ze som to konecne zacal porazat, hned dalsie dni (este bez stop loss scriptu) som prehral cca 300EUR a idem vlastne odznova.
initial deposit: 500eur
actual roll: 663.80EUR
stakes: NL10/NL20
FDB: 20% cleared, 200eur (odlozene bokom na main ucte), 43days left.
rakeback: 300eur (odlozene bokom na main ucte)
Spravil asi 4x AVG stack, vsetko hitoval, setol asi 5x (2x v 3bet spotoch vs monster) a zaplatene vzdy full. ked aj super flopol farbu, jemu sa to na river preparovalo na full. limpne si 96o z CO na river trips atd. otvori 53o btn river postupka (zaplatene 3 streets na Ahigh boarde). overlimpne 23s turn postupka, bezny den.
Dnes nemam cas skusit 2.pokus (mam este 1 vstupenku) - cize az o tyzden.
dnes kratka valuebet session po tom co som sa zobudil, dokym som nevyhladol:
1) snazim sa nepozerat priebezne cashier, i ked ma motivuju straty (vtedy zapnem zodpovednejsiu hru, aby som ich dohnal), ale celkovo si myslim, ze pozeranie cashiera viac rozptyluje a tiltuje (aj ked vela vyhravam - zacnem hrat balla system).
2) nainstaloval som si stoploss script a zda sa mi, ze mi to pomaha (uz nemusim pozerat cashier ako som na tom, script mi povie, ze prehravam X buyins od max.peaku pocas session, t.j. kym vyhravam, necha ma hrat, ked zrazu nastane nejaky drop ma upozorni a ja ho posluchnem a davam break.
3) snazim sa menej battlit a viac foldovat na 3bety, hram proste value ruky a na NL10/NL20 to staci.
4) hram max 6 stolov, casto len 4, docasne mavam cca 8, dokym nevyberiem tie spravne.
5) poker nie je sprint ale maraton (ako niekto povedal), nemozem chciet vyhrat v kazdej ruke cely buyin, 2 streets of value vs reg je uspech.
pred tyzdnom som mal 3dni po sebe plusovu session a mal roll 780EUR som myslel, ze som to konecne zacal porazat, hned dalsie dni (este bez stop loss scriptu) som prehral cca 300EUR a idem vlastne odznova.
initial deposit: 500eur
actual roll: 663.80EUR
stakes: NL10/NL20
FDB: 20% cleared, 200eur (odlozene bokom na main ucte), 43days left.
rakeback: 300eur (odlozene bokom na main ucte)
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Re: haman - mainly CG blog
Olympic Poker Tour som hral včera aj ja... presne 27 minút
Našťastie po novom to mám odtiaľ domov 5 minút pešo.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
TomMolivan napísal:Olympic Poker Tour som hral včera aj ja... presne 27 minút
nechces si zalozit blog a opisat tu tvoju klucovu ruku v nom? alebo to dat do pokrovych partii? podla mna si to zahral zle, ale neviem detaily.
- haman
haman napísal:TomMolivan napísal:Olympic Poker Tour som hral včera aj ja... presne 27 minút
nechces si zalozit blog a opisat tu tvoju klucovu ruku v nom? alebo to dat do pokrovych partii? podla mna si to zahral zle, ale neviem detaily.
nah
CO open 350
D call 350
ja na SB alebo BB KK 3b na 1,400
CO 4,700
ja shove (cca 18k)
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Aky skript mas na stoploss, tiltbreaker ci existuje aj nieco ine?
- grulo
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/7 krát
grulo napísal:Aky skript mas na stoploss, tiltbreaker ci existuje aj nieco ine?
vlastne to neni 'len' script, je to normalny GUI soft: ValueCheck
- haman
delayed April 2012 report.
Hral som len NL20, NL10 som zapinal, ked neboli NL20 stoly volne. Podla grafu je vidiet, ze som to urdzal zhruba na nule len vdaka pozitivnej variacii.
NL20
NL10
stav na konci aprila:
roll: cca 500eur, trafil som nejake itm vo freeroloch.
fdb: 400eur cleared z 1000e
rakeback: 500eur
rakerace: 115eur
total na main ucte (mimo playing rollu): 1216e (mam to nejake domixovane, ostalo mi tam zopar $$ z predoslej herne. no nic.
Keby som pouzil bonusu do rollu, tak uz mozem skusit znova NL50, ale naozaj chcem najprv na nl20 vyhravat bez bonusov. To som este nevedel, co pride v maji...
Hral som len NL20, NL10 som zapinal, ked neboli NL20 stoly volne. Podla grafu je vidiet, ze som to urdzal zhruba na nule len vdaka pozitivnej variacii.
NL20
NL10
stav na konci aprila:
roll: cca 500eur, trafil som nejake itm vo freeroloch.
fdb: 400eur cleared z 1000e
rakeback: 500eur
rakerace: 115eur
total na main ucte (mimo playing rollu): 1216e (mam to nejake domixovane, ostalo mi tam zopar $$ z predoslej herne. no nic.
Keby som pouzil bonusu do rollu, tak uz mozem skusit znova NL50, ale naozaj chcem najprv na nl20 vyhravat bez bonusov. To som este nevedel, co pride v maji...
- haman
po cca 500e downswingu zaciatkom maja, ked som bustol skoro cely roll prisla posledna kvapka, tato ruka:
Prima Network $10.00 No Limit Hold'em - 6 players
BB: $10.15
UTG: $10.00
MP: $13.26
CO: $11.90
BTN: $12.71
Hero (SB): $21.48
Pre Flop: ($0.15) Hero is SB with J J
1 fold, MP raises to $0.30, 2 folds, Hero raises to $0.90, 1 fold, MP calls $0.60
Flop: ($1.90) 8 J 8 (2 players)
Hero bets $0.80, MP calls $0.80
Turn: ($3.50) 3 (2 players)
Hero checks, MP bets $1.80, Hero raises to $4, MP raises to $11.56, Hero folds
Final Pot: $11.50
MP wins $10.93
(Rake: $0.57)
kde mi zamrzol comp na turne, co mi robi cca 1-3krat za den. Podozrievam HEM1, velke postgres subory a fragmentovany disk. Niekedy to stihnem rozchodit a dohrat spoty v ktorych prave som, tuto som ozil az ked som bol sit out vsade.
Dnes v noci som vymenil moj 5400rpm sata disk za SSD, stalo ma to sice celu noc presuvania dat a laborovania, lebo sata disk bol vacsi ako ssd, ale vysledok stoji za to. Este upgradnem 2GB ram na 3GB, kupim si HEM2 (pls, mate niekto licenciu a len 1PC, ze by ste so mnou sharli licenciu? - zaplatim 1/2 nakladov za nu) . Idem na chatu s kamosmi do ciech na 4dni, kde nebudem hrat (datovy roaming je drahy). budem len relaxovat a maximalne vo volnej chvili si pospustam nejake reporty/leak findery a vrtat sa vo svojich a superovych hand histories...
Prima Network $10.00 No Limit Hold'em - 6 players
BB: $10.15
UTG: $10.00
MP: $13.26
CO: $11.90
BTN: $12.71
Hero (SB): $21.48
Pre Flop: ($0.15) Hero is SB with J J
1 fold, MP raises to $0.30, 2 folds, Hero raises to $0.90, 1 fold, MP calls $0.60
Flop: ($1.90) 8 J 8 (2 players)
Hero bets $0.80, MP calls $0.80
Turn: ($3.50) 3 (2 players)
Hero checks, MP bets $1.80, Hero raises to $4, MP raises to $11.56, Hero folds
Final Pot: $11.50
MP wins $10.93
(Rake: $0.57)
kde mi zamrzol comp na turne, co mi robi cca 1-3krat za den. Podozrievam HEM1, velke postgres subory a fragmentovany disk. Niekedy to stihnem rozchodit a dohrat spoty v ktorych prave som, tuto som ozil az ked som bol sit out vsade.
Dnes v noci som vymenil moj 5400rpm sata disk za SSD, stalo ma to sice celu noc presuvania dat a laborovania, lebo sata disk bol vacsi ako ssd, ale vysledok stoji za to. Este upgradnem 2GB ram na 3GB, kupim si HEM2 (pls, mate niekto licenciu a len 1PC, ze by ste so mnou sharli licenciu? - zaplatim 1/2 nakladov za nu) . Idem na chatu s kamosmi do ciech na 4dni, kde nebudem hrat (datovy roaming je drahy). budem len relaxovat a maximalne vo volnej chvili si pospustam nejake reporty/leak findery a vrtat sa vo svojich a superovych hand histories...
- haman
2 na 3gb si moc nepomozes a duplom nie s HM2 ..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:2 na 3gb si moc nepomozes a duplom nie s HM2 ..
mam xp, tam je 3gb max. myslim ze by to mohlo stacit. uz na normalnom disku a 2gb mi hem2 trial fungoval, ale prilis pomaly. uvidime. ked to nepojde, tak to uz chce komplet novy ntb/komp.
- haman
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.