Spravil asi 4x AVG stack, vsetko hitoval, setol asi 5x (2x v 3bet spotoch vs monster) a zaplatene vzdy full. ked aj super flopol farbu, jemu sa to na river preparovalo na full. limpne si 96o z CO na river trips atd. otvori 53o btn river postupka (zaplatene 3 streets na Ahigh boarde). overlimpne 23s turn postupka, bezny den.
Dnes nemam cas skusit 2.pokus (mam este 1 vstupenku) - cize az o tyzden.
dnes kratka valuebet session po tom co som sa zobudil, dokym som nevyhladol:
1) snazim sa nepozerat priebezne cashier, i ked ma motivuju straty (vtedy zapnem zodpovednejsiu hru, aby som ich dohnal), ale celkovo si myslim, ze pozeranie cashiera viac rozptyluje a tiltuje (aj ked vela vyhravam - zacnem hrat balla system).
2) nainstaloval som si stoploss script a zda sa mi, ze mi to pomaha (uz nemusim pozerat cashier ako som na tom, script mi povie, ze prehravam X buyins od max.peaku pocas session, t.j. kym vyhravam, necha ma hrat, ked zrazu nastane nejaky drop ma upozorni a ja ho posluchnem a davam break.
3) snazim sa menej battlit a viac foldovat na 3bety, hram proste value ruky a na NL10/NL20 to staci.
4) hram max 6 stolov, casto len 4, docasne mavam cca 8, dokym nevyberiem tie spravne.
5) poker nie je sprint ale maraton (ako niekto povedal), nemozem chciet vyhrat v kazdej ruke cely buyin, 2 streets of value vs reg je uspech.
pred tyzdnom som mal 3dni po sebe plusovu session a mal roll 780EUR som myslel, ze som to konecne zacal porazat, hned dalsie dni (este bez stop loss scriptu) som prehral cca 300EUR a idem vlastne odznova.
initial deposit: 500eur
actual roll: 663.80EUR
stakes: NL10/NL20
FDB: 20% cleared, 200eur (odlozene bokom na main ucte), 43days left.
rakeback: 300eur (odlozene bokom na main ucte)